ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αναδίπλωση από το Mega! "Είδε" και αυτό 100.000 "Αγανακτισμένους"...



Αναδίπλωση από το Mega για τον αριθμό των "Αγανακτισμένων" στη μεγαλειώδη διαδήλωση της Κυριακής. "Είδαν" τους 100.000 πολίτες στο κεντρικό δελτίο της Δευτέρας. Βροχή τα επικριτικά σχόλια και στη νέα σελίδα του καναλιού στο Facebook.

Μόνο ως στροφή 180 μοιρών θα μπορούσε να (Δείτε και το άλλο βίντεο) ...
χαρακτηριστεί ο τρόπος παρουσίασης της κινητοποίησης των "Αγανακτισμένων" από το κανάλι της Μεσογείων, με τους "Αγανακτισμένους" πολίτες να μην σταματούν να επιτίθενται στη νέα σελίδα του σταθμού στο Facebook. Μετά το "μοιραίο" για το σταθμό δελτίο της Κυριακής, οπότε εκτιμήθηκε ότι στη συγκέντρωση "ενδεχομένως και να συμμετείχαν 30.000 άνθρωποι", το Mega "είδε" τελικά τους 100.000 διαδηλωτές σε...
 μία προσπάθεια να μαζέψει όσο είναι νωρίς τα… ασυμμάζευτα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού τη Δευτέρα αφιερώθηκαν είκοσι λεπτά για να παρουσιαστούν οι κινητοποιήσεις των "Αγανακτισμένων". Υπήρχαν ρεπορτάζ, πραγματοποιήθηκαν ζωντανές συνδέσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και διεξήχθη σχετική συζήτηση στο στούντιο με τον Υπουργό Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Μακρόπουλο. Η Όλγα Τρέμη ανέφερε σε κάθε ευκαιρία τον μεγάλο αριθμό των διαδηλωτών, που "κατά πολλούς", όπως ανέφερε "άγγιξαν τους 100.000", ενώ ο Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε για ένα "εξαιρετικά συμπαθητικό κίνημα, ανεξάρτητο, ακομμάτιστο και καλόκαρδο".

 Με τη σειρά του, ο Παύλος Τσίμας επισήμανε πως "οι διαδηλώσεις εκφράζουν κυρίως, όχι μόνο αγανάκτηση, θυμό, ή αγωνία για το μέλλον, έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στις πολιτικές ηγεσίες θα έλεγα και απέναντι και σε εμάς ως μέρος του συστήματος". Μπορεί μετά τα μηνύματα των "Αγανακτισμένων" πολιτών να έκαναν στροφή 180 μοιρών, αλλά δεν φαίνεται να έχουν πείσει τον κόσμο, που συνεχίζει να αφήνει εκατοντάδες επικριτικά μηνύματα στη νέα σελίδα του Mega στο Facebook.



 news247.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2011 01:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Αναδίπλωση από το Mega! "Είδε" και αυτό 100.000 "Αγανακτισμένους"..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες