ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δήμαρχε σοβαρέψου! Oι "Τουρκογιαννιώτες" δεν έχουν καμιά δουλειά στα Γιάννενα.

Επανέρχεται το θέμα των Τουρκογιαννιωτών (που διχάζει την τοπική κοινωνία) μετά από αφιέρωμα που έκανε ο κ Γ. Παπαδημητρίου και δημοσιεύθηκε σε πρωϊνή καθημερινή τοπική εφημερίδα. Στα ίδια "πατήματα" και οι δηλώσεις του Δημάρχου των Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιου. Τι δήλωσε ο κ Φίλιος; "Θέλουμε να γνωρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους, όσους έχουν απομείνει. Δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε. . Η δημοτική αρχή είναι διατεθειμένη, σε συνεργασία με τον κ. Παπαδημητρίου, να διοργανώσει ακόμα και μια έκθεση με αντικείμενα μνήμης, όπως φωτογραφίες, βιβλία κ.λπ."

Δήμαρχε ακολουθείς τα χνάρια του συναδέλφου σου της Θεσσαλονίκης; Οι καιροί είναι "πονηροί" για τέτοια ζητήματα και δεν υπάρχει λόγος να δείξεις την "ευαισθησία" σου προς αυτή την κατεύθυνση. Τι πάει να πεί... "Η ταυτότητα των Ιωαννίνων χωρίς τους Τουρκογιαννιώτες δεν είναι ολόκληρη";
 Και η ταυτότητα της Ελλάδας δεν είναι ολόκληρη χωρίς την κατάκτησή της από τους Οθωμανούς για 400 χρόνια; Τόσο πολύ "πολυπολιτισμικότητα" πια;  Σταματήστε  αυτό το...
 πράγμα.
Σταματήστε την ξαφνική αγάπη για όλους τους υπόλοιπους, εκτός των Ελλήνων.
Σταματήστε να κολλάτε ταμπέλες ρατσιστή ή εθνικιστή σε όποιον πει ή  γράψει αντίθετη γνώμη.
Σταματήστε να κάνετε τον κόσμο να μετανιώνει που σας ψήφισε.
Σταματήστε να κάνετε ψηφοθορία εκεί που δεν πρέπει.
Σταματήστε επιτέλους να είστε υποτακτικοί.
Σταματήστε να το παίζετε "υπεράνω".

Δεν έχουν καμιά δουλειά εδώ οι Τουρκογιαννιώτες.
 Όπως δεν έχουν και οι Τσάμηδες.
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ τους; Στο ότι οι δεύτεροι εγκλημάτισαν κατά των Ελλήνων και της πατρίδας; Και οι δυό ... δεν είναι Έλληνες! Γερμανός είναι κάποιος Έλληνας που θα γεννηθεί στη Γερμανία; Μόνον από επιλογή του!
Δεν διαιωνίζουμε ούτε μίσος, ούτε απέχθεια... αλλά δεν μας ενδιαφέρει αν γεννήθηκαν εδώ και αν "νιώθουν κατά το ήμισυ Γιαννιώτες". Στο blog τους έχουν την φωτογραφία του Κεμάλ! Τόσο Γιαννιώτες νιώθουν;
Είναι Τούρκοι που γεννήθηκαν στα Γιάννενα από Τούρκους γονείς.
 Οι οποίοι ήταν κατακτητές.
Οι οποίοι ήταν μωαμεθανοί.
Οι οποίοι προσπάθησαν να εξισλαμίσουν και να αφελληνίσουν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς κατοίκους της Ηπείρου.
Οι οποίοι έφεραν και εφάρμοσαν το "παλούκωμα".
 Μια καθαρά τούρκικης έμπνευσης εκτέλεση, που την έφεραν από τα βάθη της Ασίας, απ΄όπου και εκπορεύονται και είναι δείγμα του πολιτισμού τους και της βαρβαρικής προέλευσης τους.

Δεν γνωρίζω τι "σκοπό" έχει όλη αυτή η ιστορία, αλλά σταματήστε την.
admin

ΥΓ. : Αν όντως "νιώθουν Γιαννιώτες κατά το ήμισυ"... τότε να βγάλουν την φωτογραφία του Κεμάλ και να βάλουν αυτή της ... φέτας "ΔΩΔΩΝΗ"!Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2011 11:10:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

6 σχόλια for "Δήμαρχε σοβαρέψου! Oι "Τουρκογιαννιώτες" δεν έχουν καμιά δουλειά στα Γιάννενα."

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 2. Οι κάτοικοι της Τουρκίας είναι Έλληνες-Ρωμιοί που εξισλαμίστηκαν και εκτουρκίστηκαν λόγω των Οθωμανών κατακτητών.

  Η Ελλάδα πρέπει να τους υπενθυμίσει την καταγωγή τους, να αξιοποιήσει τους Έλληνες Τουρκόφωνους Ορθόδοξους(εκ των οποίων κατάγεται και ο Καραμανλής), και να τους επανελληνοποιήσει χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Τουρκόφωνο-Μουσουλμάνο επιστρέψει στην Ορθοδοξία και θέλει να επιστρέψει στον Ελληνισμό.

 3. Ανώνυμος

  Μου αρέσει που ζητάτε από τον Φίλιο να σοβαρευτεί. Αυτό και αν είναι ανέκδοτο.

 4. Ανώνυμος

  ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΝ΄?

 5. Ανώνυμος

  ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΝ΄?

 6. Ανώνυμος

  ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ... ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΝ΄?

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες