ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Όλοι σήμερα 22/6/2011 έξω από τον ΑΝΤ1 --- Η Τουρκική προπαγάνδα του ΑΝΤ1 Ελλάδος δεν θα περάσει.

Η νέα τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 ''EZEL'' είναι γυρισμένη στην κατεχόμενη Κύπρο.
Ντροπή σας προδότες να διαφημίζεται μέσα από την ταινία τα παράνομα καζίνα και ξενοδοχεία που έχουν κτιστεί σε γη που ανήκει στους Έλληνες της Κύπρου.

 Ο αυτοξεφτίλισμός των Ελλήνων δεν έχει όρια… Ευτυχώς ο ANT1 Κύπρου και ο ιδιοκτήτης του Λουκής Παπαφιλίππου κρατά ακόμα αντιστάσεις και κρατάει μακριά από τον σταθμό του της τουρκικές – προπαγανδιστικές σειρές του ANT1 Ελλάδος!
 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ :
 Συμμετέχουμε στην αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΑΝΤ1 και
Επικοινωνούμε με τον ΑΝΤ1 για να καταγγείλουμε την απαράδεκτη ανθελληνική του στάση συμπληρώνοντας την...
 παρακάτω φόρμα επικοινωνίας: antenna.gr/webtv/contact

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ που είδαμε εδώ.

Τριάντα εφτά χρόνια μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή η κατρακύλα της Ελληνικής αξιοπρέπειας δεν έχει τελειωμό. Η θρασύτητα του φιλοτουρκικού σταθμού ΑΝΤ-1 δεν έχει όρια, αφού μετά την προβολή διαφόρων τούρκικων σίριαλ κατά την περασμένη τηλεοπτική περίοδο, πρόσθεσε πρόσφατα στην λίστα προβολών του, την μεγαλύτερη τουρκική παραγωγή των τελευταίων χρόνων, με σκηνές και γυρίσματα από τα κατεχόμενα μέρη μας.

Η νέα τουρκική σειρά με την ονομασία "ΕΖΕΛ" έχει ως κύριους χρηματοδότες, επιχειρήσεις και καζίνο από τα κατεχόμενα, ενώ στην σειρά προβάλλονται και διαφημίζονται παράνομες επιχειρήσεις στις ελληνικές περιουσίες των κατεχομένων. Και όλα αυτά όχι σε κάποιο τούρκικο κανάλι, αλλά σε «Eλληνόφωνο», αφού πλέον μας κάνει να διερωτόμαστε αν είναι Ελληνικό.

Με λύπη μας βλέπουμε την τούρκικη προπαγάνδα για εδραίωση του παράνομου ψευδοκράτους, να βρίσκει σύμμαχό της, τους "Εφιάλτες" της εποχής μας, τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είδαν πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια από τα ΜΜΕ σε μία προσπάθεια προώθησης της ελληνοτουρκικής φιλίας και την αλλοίωση της περήφανης Ελληνικής ιστορίας, με αποκορύφωμα την προβολή των κατεχομένων ως τούρκικων περιοχών από το εν λόγω σίριαλ.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια βλέπαμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, φιλμάκια αφιερωμένα στα κατεχόμενα χωριά μας, με κύριο σύνθημα το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ". Σήμερα τα φιλμάκια αυτά έχουν εξαφανιστεί και την θέση τους έχουν πάρει οι επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις, και τα τούρκικα σίριαλ με σκοπό να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

ΌΧΙ κύριοι δεν θα ξεχάσουμε.


 Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. αρνείται να ξεχάσει. Δεν ξεχνούμε πόσα δεινά υπόφερε και υποφέρει ο τόπος μας από την ελληνοτουρκική φιλία. Καταδικάζουμε την νέα πρόκληση του ΑΝΤ-1 και απαιτούμε τον τερματισμό προβολής της τούρκικης σειράς όπως και κάθε τούρκικής παραγωγής. Δεν γινόμαστε συμμέτοχοι στην οικονομική ενίσχυση του ψευδοκράτους και του τούρκικου στρατού.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Για αυτό,
Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα προβούμε σε διαδήλωση έξω από τα γραφεία τους.Προσυγκέντρωση στο οίκημα μας Παιανίας 5-7 και ώρα 19:00.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΝΤ1 Ελλάδος στις τελευταίες εκλογές ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ τον Σταυρό από την Ελληνική σημαία.


 Ο ξεπεσμός του ΑΝΤ1 Ελλάδος και η προδοτική-ανθελληνική του στάση δεν έχουν όρια ...

Από το ΑντιΠαρακμή.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/22/2011 02:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

2 σχόλια for "Όλοι σήμερα 22/6/2011 έξω από τον ΑΝΤ1 --- Η Τουρκική προπαγάνδα του ΑΝΤ1 Ελλάδος δεν θα περάσει."

  1. Γιατί δεν χρησιμοποιούμε κι εμείς τον κινηματογράφο και ξενόγλωσσα δορυφορικά κανάλια, για να υπενθυμίσουμε στους κατοίκους των Βαλκανίων της Μ.Ασίας και όλων όσων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάγωνται από τον Ελληνισμό και την Ρωμανία, την Ελληνική/Ρωμαίικη καταγωγή τους;

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

    ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΑΡΙΝ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Α Δ Υ Ν Α Τ Ο ΚΑΙ Α Π Ι Θ Α Ν Ο ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕ Ε Ι Σ Β Ο Λ Ε Ι Σ ΙΤΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ 'ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ.ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ Μ Ο Ν Ο Ν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΝΑΣ,Ο Κ Ε Μ Α Λ,Ο Μ Ο Υ Σ Τ Α Φ Α.ΒΛΕΠΕΤΕ,ΦΕΡ'ΕΙΠΕΙΝ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ:Α Ν Α Π Α Λ Α Ι Ω Σ Η ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΤΕΡΟΥ (Σ Ω Β Ι Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο Υ) ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ/ΙΣΛΑΜΟΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ.

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ,ΛΟΙΠΟΝ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ 'ΠΩ,ΕΔΩ:Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ 'ΣΤΟΝ Κ Υ Ρ Ι Α Κ Ο Υ ΚΑΙ ΤΟ Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Κ Α Φ Ρ Ι Κ Ο ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΘΑ Σ Υ Σ Σ Ω Μ Ο Ι ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΩΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΩΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ.ΣΤΕΡΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ 'ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ Α Ν Τ Ι Χ Ρ Ι Σ Τ Ι Α Ν Ι Κ Ο Υ Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ο Μ Ε Ν Ο Υ ''ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ'' ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΥΠΟ ΨΕΥΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΚΕΨΗΣ.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες