ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Στο 37ο συνέδριο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού. --- Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο κ Δημήτρης Κούτουλας.

Με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 37ο Συνέδριο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Hilton Frontenac Hotel» στο Σεντ Λούις στο Μιζούρι στις 20 και 21 Μαΐου 2011.

 Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Δημήτριος Κούτουλας, Αντιπρόεδρος ο κ. Ευθύμιος Παππάς, Γενική Γραμματέας η κ. Αμαλία Παππά-Λώλη, Ταμίας ο κ. Γεώργιος Νάνης, Βοηθός Γ.Γ. η κ. Στεφανία Τσούμπανου και μέλη οι κ.κ. Ελεονόρα Μιχοπούλου, Μενέλαος Σωτήρης, Σταύρος Ζιώγκας, Λάζαρος Γιάννος, Χριστίνα Λένη και η Ελευθερία Σέκα-Φίτζεραλντ.

 Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο απελθών πρόεδρος κ. Φώτης Γκαλίτσης, ο οποίος ...
αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας κατά τα δύο τελευταία έτη. Στο συνέδριο παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν η γενική πρόξενος της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη κ. Ιωάννα Ευθυμιάδου και η επικεφαλής του γραφείου για θέματα μειονοτήτων της αλβανικής κυβέρνησης κ. Κωνσταντίνα Μπεζιάνη.

Εκ μέρους του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού παραβρέθηκε ο κ. Χρυσόστομος Δήμου, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε: «Το ΠΣΗΕ χαιρετίζει κάθε προσπάθεια που οδηγεί στην ανατροφοδότηση των οργανώσεων με νέο αίμα. Η προσέλκυση της νεολαίας στους κόλπους των ηπειρωτικών οργανώσεων είναι επιβεβλημένη αναγκαιότητα. Οι νεολαίοι πρέπει μόνοι τους να προσαρμόσουν τις οργανώσεις αυτές των απόδημων Ηπειρωτών κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις της παγκοσμιοποίησης».

 Τέλος έκανε έκκληση για ενότητα για να ξεπεραστούν οι προκλήσεις της εποχής που βιώνουμε. Στη συνέχεια ενημέρωσε το συνέδριο για τις πολλαπλές δράσεις του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών και ανακοίνωσε ότι στις 29 και 30 Ιουλίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα, στο γνωστό ξενοδοχείο Grand Serai, το Β΄ Τακτικό Παγκόσμιο Συνέδριο των Ηπειρωτών του Εξωτερικού.

Ανακοίνωσε επίσης ότι και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το Πρόγραμμα Ελληνομάθειας για τους απόδημους νέους ηπειρωτικής καταγωγής. Κλείνοντας ο κ. Δήμου ενημέρωσε το κοινό για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα του «Ηπειρώτικου Χωριού».

Το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου τιμήθηκε από τους Ηπειρώτες της Αμερικής για την προσφορά του στους απόδημους Ηπειρώτες και στην ιδέα του Πανηπειρωτισμού γενικά ο πρώην Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας κ. Ηλίας Μπέζιος.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/08/2011 08:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Στο 37ο συνέδριο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού. --- Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο κ Δημήτρης Κούτουλας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες