ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνεχίζεται η εκκαθάριση στα παραπήγματα των μεταναστών στην Ηγουμενίτσα. Νέα επιχείρηση Δήμου και Αστυνομίας, σε 4 εγκαταλελειμμένους καταυλισμούς.

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις εκκαθάρισης στο Λαδοχώρι και το Γραικοχώρι, από το Δήμο της Ηγουμενίτσας, με την πολύτιμη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία μιας πιο καθαρής πόλης, της θεσπρωτικής πρωτεύουσας, η εικόνα της οποίας τους τελευταίους μήνες δεν ήταν η καλύτερη.

Πέριξ του λιμανιού, με τους δεκάδες καταυλισμούς που είχαν... στήσει οι παράνομοι μετανάστες, η εικόνα δεν δημιουργούσε τις καλύτερες των εντυπώσεων, αφού τα σκουπίδια και τα μπάζα είχαν κάνει... κατάληψη και σε ορισμένες περιπτώσεις καθίστατο δύσκολη ακόμη και η διέλευση των πεζών. Εδώ και έναν και πλέον όμως μήνα, η αποφασιστικότητα της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αρχής έχει φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού τόσο ο αριθμός των...
 παράνομων μεταναστών έχει μειωθεί δραστικά, ενώ και η καθαριότητα στην οποία προχωρούν τα συνεργεία του Δήμου, με τις τελευταίες επιχειρήσεις, είναι πλέον φανερό ότι έχουν έναν στόχο. Η πόλη να αποκτήσει την αίγλη που της αξίζει, σε μια δύσκολη εποχή, και ενόψει της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί και τη... βαριά βιομηχανία για τη Θεσπρωτία.

Επιχειρήσεις «σκούπα»
Περισσότερους από 400 λαθρομετανάστες έχει συλλάβει τις τελευταίες ημέρες η αστυνομία της Ηγουμενίτσας σε επιχειρήσεις «σκούπα» που πραγματοποιεί κάθε βράδυ σε όλες τις γειτονιές της πόλης, το λιμάνι, αυτοκίνητα, σπίτια αλλά και στο δάσος του Λαδοχωρίου. Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρονται σε άλλες περιοχές της χώρας σε κέντρα κράτησης μεταναστών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών στην περιοχή πρέπει να βρίσκονται ακόμη περίπου 300 λαθρομετανάστες, ενώ είναι ζήτημα λίγων ημερών η σύλληψη και αυτών. Η κατάσταση πλέον στο λιμάνι είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες, διότι ο φόβος της σύλληψης έχει απομακρύνει τους μετανάστες από το χώρο, ενώ και εντός της πόλης, η εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτε αυτή των προηγούμενων μηνών.

Ξήλωμα των παραπηγμάτων
Δύο επιχειρήσεις έλαβαν χώρα, η πρώτη την Παρασκευή και η δεύτερη την Τρίτη, στην περιοχή του Λαδοχωρίου, από το Δήμο και την Αστυνομία, με στόχο αυτή τη φορά τον καθαρισμό των περιοχών από τους δεκάδες καταυλισμούς, όπου υπήρχαν εκατοντάδες παραπήγματα που είχαν στήσει οι μετανάστες. Την Παρασκευή έγινε η πρώτη επιχείρηση, ενώ την Τρίτη ακολούθησε η δεύτερη. Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας παρείχαν συνδρομή στο Δήμο Ηγουμενίτσας, καθώς και σε συνεργεία του (εργάτες και μηχανήματα έργων) και προέβησαν στον καθαρισμό περιοχών, όπου είχαν εγκατασταθεί παράνομα καταυλισμοί και είχαν δημιουργηθεί τόσο ανθυγιεινές συνθήκες, όσο και επικίνδυνες εστίες πυρκαγιών.

Κατά την επιχείρηση καθαρισμού των χώρων απομακρύνθηκαν είκοσι τέσσερα (24) παραπήγματα και αυτοσχέδιες σκηνές από τέσσερις (4) εγκαταλελειμμένους καταυλισμούς παράνομων μεταναστών, οι οποίοι βρίσκονταν στον ελαιώνα Γραικοχωρίου - Λαδοχωρίου και στο δασύλλιο του ενετικού κάστρου της πόλεως της Ηγουμενίτσας

Απομένει ο μεγάλος καταυλισμός στο λιμάνι
Η πιο δύσκολη επιχείρηση που βρίσκεται ενόψει, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, αφορά το... ξήλωμα του μεγάλου καταυλισμού πάνω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου βρίσκεται συγκεντρωμένος και ο κύριος όγκος των μεταναστών. Στην πρόσφατη επίσκεψη Παπουτσή στην Ηγουμενίτσα, το θέμα τέθηκε και ο ίδιος ζήτησε να απομακρυνθούν οι παράνομοι μετανάστες από τον εν λόγω χώρο, αφού εκτός από θέμα «αισθητικής», τίθεται και θέμα υγείας, αλλά και πρόκλησης πυρκαγιάς, αφού πλησιάζει το καλοκαίρι, οι συνθήκες είναι δύσκολες και μοιάζει πολύ εύκολο να προκύψουν τέτοιου είδους προβλήματα.

 neoiagones.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/09/2011 02:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Συνεχίζεται η εκκαθάριση στα παραπήγματα των μεταναστών στην Ηγουμενίτσα. Νέα επιχείρηση Δήμου και Αστυνομίας, σε 4 εγκαταλελειμμένους καταυλισμούς."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες