ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Προτάσεις για την πυροπροστασία παρέδωσε στον Υπ.Πολιτικής Προστασίας ο Περιφερειάρχης.

Τις απόψεις και τις προτάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου για τα ζητήματα που αφορούν την πυροπροστασία, ανέπτυξε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, στη σύσκεψη που έγινε σήμερα στα Γιάννινα, υπό την προεδρία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή. Παράλληλα του επέδωσε και σχετικό υπόμνημα.

Μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης, ζήτησε τη μόνιμη παρουσία εναέριων μέσων πυρόσβεσης στην Ήπειρο και ειδικότερα ελικοπτέρου τύπου, ΕRICKSON κατά την περίοδο αιχμής. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα ουσιαστικά αποτελέσματα που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσία και τις επεμβάσεις του, προσθέτοντας ότι: «Μετά από αρκετά χρόνια, πέρυσι δεν...
 επιλέχτηκε η Ήπειρος ως έδρα ελικοπτέρου του συγκεκριμένου τύπου. Το θετικό ήταν ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν «σύμμαχός» μας και δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα. Φέτος οι καιρικές συνθήκες έχουν ευνοήσει την χαμηλή βλάστηση και η επικινδυνότητα είναι αυξημένη, τόσο για εκδήλωση πυρκαγιών εντός της Ηπείρου, όσο και για εισαγόμενες από τη γειτονική Αλβανία, η οποία εξακολουθεί να υστερεί στον τομέα της πρόληψης και της καταστολής».

Ο Περιφερειάρχης πρότεινε επίσης να υπάρξει διακρατική συνεργασία με την Αλβανία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στις περιοχές των συνόρων. Ακόμη υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια είναι έτοιμη στον οργανωτικό τομέα για την πυροπροστασία, επισημαίνοντας ωστόσο τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού και την υστέρηση που παρατηρείται στη χρηματοδότηση των Δήμων και των Δασαρχείων για τον καθαρισμό των χώρων ευθύνης τους.

Τέλος ζήτησε να αντιμετωπιστούν και τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν για την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων της Πυροσβεστικής και την ικανοποίηση των άμεσων οικονομικών αιτημάτων των υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος. Σε επιμέρους θέματα τοποθετήθηκαν οι αντιπεριφερεάρχες Π.Ε. Άρτας Β. Ψαθάς και Θεσπρωτίας κ. Θ.Πιτούλης.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/01/2011 07:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

2 σχόλια for "Προτάσεις για την πυροπροστασία παρέδωσε στον Υπ.Πολιτικής Προστασίας ο Περιφερειάρχης."

  1. Ανώνυμος

    Μια λύση είναι τα κάψουμε τελείως 'ωστε να μην έχουμε για να προστατεύουμε.
    Άντε αφήστε τις φανφάρες ρε. Θ αδείξει πόσο οργανωμένοι είστε... με τις πρώτες φωτιές.

  2. Ανώνυμος

    EΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΌΤΙ ΦΈΤΟς ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΕΛΙΚΌΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΉΠΕΙΡΟ;

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες