ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Στις επάλξεις οι κυνηγοί.

«Οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί και για το κυνήγι, όμως είμαστε στις επάλξεις για να αντιμετωπίσουμε τυχόν νέες επιθέσεις από οπουδήποτε κι αν προέλθουν». Αυτό δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου Πάνος Τσιλίκης με την ανάληψη των καθηκόντων του.

 Η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας προέκυψε από τις εκλογές της 29ης Μαΐου. Ο πρώην πρόεδρος Πάνος Σκαμαντζούρας αρκέστηκε στη θέση του αντιπροέδρου. Γενικός γραμματέας ορίστηκε ο Χαράλαμπος Μπρέχας, ταμίας ο Νίκος Παπαγρηγορίου και μέλη ο Νίκος Φαϊτάς, ο Γιώργος Ζήκος και ο Μιχάλης Γκίκας. Η νέα διοίκηση εξέφρασε την πεποίθησή της πως η κυνηγετική οικογένεια όχι μόνο θα διατηρήσει τα κεκτημένα της αλλά και «θα διεκδικήσει και...
 θα κερδίσει ξανά όσα αφαιρέθηκαν τα τελευταία χρόνια» όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος έθεσε επί τάπητος και τις άμεσες προτεραιότητες της ομοσπονδίας.

Πρώτη προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση του εκτροφείου της ορεινής πέρδικας στα Πράμαντα του δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Οι κυνηγοί περιμένουν πώς και πώς τι θα γίνει με το κυνήγι στον Αμβρακικό, μετά την πάροδο της τριετούς απαγόρευσης. «Δηλώνουμε τη βεβαιότητά μας ότι η απόφαση θα περιλαμβάνει τις προτάσεις μας, και δεσμευόμαστε για την τήρηση όσων έχουμε δεσμευτεί προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού με τους συναρμόδιους φορείς τα φαινόμενα της λαθροθηρίας και λαθραλιείας, που προσβάλλουν βάναυσα και τον πολιτισμό μας και την κυνηγετική οικογένεια.

Τελούμε εν αναμονή αντίστοιχων αποφάσεων και για τις άλλες περιοχές παρυδάτιας ορνιθοπανίδας, όπως ο Καλαμάς και η Σαγιάδα» είπε. Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα ενισχυθεί ο ρόλος της θηροφυλακής.

 agon.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/09/2011 02:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Στις επάλξεις οι κυνηγοί."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες