ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Άναψε και στα Γιάννενα η Φλόγα της Ελπίδας.

Παρότι ο καιρός δεν υπήρξε σύμμαχος, η πόλη των Ιωαννίνων, υποδέχθηκε με μία ξεχωριστή εκδήλωση την φλόγα της ελπίδας. Την φλόγα των Special Olympics που ξεκίνησε την μεγάλη διαδρομή, προκειμένου να καταλήξει στην Αθήνα, όπου στις 25 Ιουνίου ξεκινούν οι παγκόσμιοι αγώνες.

Η φλόγα άναψε στο βωμό που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης και οι λαμπαδηδρόμοι, φρουροί της φλόγας, καταχειροκροτήθηκαν από τους Γιαννιώτες που παρίστατο στην εκδήλωση, υπό καταρρακτώδη βροχή. Την αποστολή καλωσόρισε ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στη σημασία των αγώνων αυτών, των αγώνων όπου όλοι οι συμμετέχοντες είναι νικητές! Δύο από τους λαμπαδηδρόμους, η Σόνον από...
 τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Σαμ από το Χονγκ Κονγκ έστειλαν το δικό τους μήνυμα, υπογραμμίζοντας πως πολλές φορές η συμμετοχή έχει μεγαλύτερη αξία από τη νίκη.

Στην τελετή αφής της φλόγας παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Κολόκας και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης Παπαδόπουλος. Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου πήρε μέρος στην εκδήλωση αφής της φλόγας με τριανταπέντε χορευτές των ενήλικων και παιδικών τμημάτων.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πέμπτη ανάλογη για το συγκρότημα, μετά από τρεις Ολυμπιάδες και μια Παραολυμπιάδα. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου οι εθελοντές λαμπαδηδρόμοι από πολλά κράτη της γης- και εκείνοι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν στη βροχή και παρακολουθούσαν- ζήτησαν να φωτογραφηθούν με τους χορευτές και τους υπευθύνους της εκδήλωσης, ενώ χόρεψαν για λίγο μαζί τους πριν συνεχίσουν την πορεία της «Φλόγας της Ελπίδας» προς το Μέτσοβο.

Υπεύθυνοι διδασκαλίας των προγραμμάτων ήταν οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κκ. Ηλίας Γκαρτζονίκας, Νίκος Νούσιας και Βασίλης Ράπτης. Τη μουσική συνοδεία είχαν οι : Θωμάς Χαλιγιάννης, Διαμαντής Παπαναστασίου, Γιώργος Πατσούρας, Βασίλης Τσίκας και Φώτης Καραμπάς. Η εκδήλωση στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων έκλεισε με την ανταλλαγή δώρων.

Από το      Γιάννενα, πόλη των ευεργετών.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/15/2011 09:14:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Άναψε και στα Γιάννενα η Φλόγα της Ελπίδας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες