ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δημόσια ευχαριστήρια για όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση για την Κάρτα του Πολίτη.

Νιώθω την ανάγκη αλλά και υποχρέωση να εκφράσω δημόσια τα ευχαριστήρια μου σε όσους βοήθησαν το ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ να επιτύχει στη διοργάνωση αλλά και πραγματοποίηση της συγκέντρωσης - αντίδρασης για την "Κάρτα του Πολίτη" στην Κόνιτσα, την Κυριάκή 19 Ιουνίου.

-Ευχαριστώ πολύ τα ιστολόγια:
 Ῥωμαίϊκο Ὁδοιπορικό, - THIVA NIKOLAS και AντιΠαρακμή, που παρευρέθησαν στην εκδήλωση.
-Τα ιστολόγια: Ορθόδοξο Παρατηρητήριο,  - id-ont,  - Κλασσικοπερίπτωση και Στοχασμός - Πολιτική για την ιδιαίτερη βοήθειά τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους.
- Όλα τα blogs και sites αλλά και τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς για την βοήθειά τους στην διαφήμιση και την προώθηση του γεγονότος πρίν και μετά.

-Ευχαριστώ όλα τα παιδιά του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ:  τον Νίκο, τον Δημήτρη, τον Σταύρο, τον Τάσο, την Ιωάννα, τον...

 Χρήστο.
- Ευχαριστώ τον Μίλτο από τη Θεσσαλονίκη για την ιδιαίτερη βοήθειά του.

-Ευχαριστώ τα μέλη της Σ.Φ.Ε.Β.Α. για το βροντερό παρών τους.
-Ευχαριστώ όλους όσους τίμησαν - κληρικούς και λαϊκούς - την συγκέντρωσή μας με την απρουσία τους και αψήφισαν την υπερβολική ζέστη και τον ήλιο.
Εάν ξέχασα κάποιον ας με συγχωρέσει.

-Ευχαριστώ το Νομικό Δήμο Θανάσουλα για την παρουσία αλλά και την κατατοπιστική ομιλία του.

-Ευχαριστώ τον Πανοσολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αθανάσιο για το σθένος της ομιλίας του.

-Ευχαριστώ γενικά την Ιερή Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης και ειδικά τον Πρωτοσύγκελλο π. Ιωήλ, τον π. Χερουβείμ, τον Δημήτρη Κ. , που χωρίς την ουσιώδη βοήθειά τους δεν θα γινόταν πράξη αυτή διαμαρτυρία - αφύπνιση.- Και τέλος ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου - και ζητώ την ευλογία του - τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ανδρέα.


 Ότι και να γράψω και να πω είναι λίγο για έναν Ιεράρχη σαν και αυτόν.
 Ένα φωτεινό παράδειγμα πίστης, που πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι ποιμένες μας. Τον πρώτο Μητροπολίτη που συμμετέχει ενεργά και οργανώνει τις φωνές των πιστών του ενάντια στο αντίχριστο σύστημα της "Κάρτας του Πολίτη", της ηλεκτρονικής σκλαβιάς και φυλακής.

Τον Ιεράρχη που ακολουθεί το παράδειγμα του μακαριστού προκατόχου του Μητροπολίτου Σεβαστιανού και κρατά άσβηστη τη φλόγα του πόθου της επανένωσης των Άγιων χωμάτων της Βορείου Ηπείρου με αυτά της μητέρας της Ελλάδας.

 Κλείνοντας θέλω να πώ σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν σε αυτή τη συγκέντρωση... δίνουμε ραντεβού στην επόμενη!

-------------------------------------------------Γιατί ------------------------------------------------------
---------------------------- -------ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ-------------------------------------
 -----------------------------ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.-------------------------------
Τρύφωνας, admin του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/21/2011 09:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

5 σχόλια for "Δημόσια ευχαριστήρια για όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση για την Κάρτα του Πολίτη."

 1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΡΥΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!!
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ:
  http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/

 2. Σας ευχαριστούμε θερμά για την αναφορά σας στον ιστοχώρο μας (ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ) και σας συγχαίρουμε και εμείς με τη σειρά μας για την προσπάθεια σας να απαιτούμε -όλοι μαζί ενωμένοι- για το αυτονόητο να λεγόμαστε πατριώτες Έλληνες.
  Τέτοιες πατριωτικές εκδηλώσεις θα έχουν και τη δική μας συμπαράσταση και αρωγή.

 3. Ανώνυμος

  Εμείς σας ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία και την διοργάνωση.

  Η αφύπνιση του Ελληνικού λαού θέλει κόπο και θυσία, αλλά προπάντων προσευχή και πίστη.

  Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε εμείς είναι να παραστούμε.

  Ένας απλός ρασοφόρος.

 4. Ανώνυμος

  Ένα θερμό ευχαριστώ και συγχαρητήρια από τα μέλη της Σ.Φ.Ε.Β.Α. , σε εσένα ΤΡΥΦΩΝΑ και σε όλους όσους συνέδραμαν! Ο Θεός να σας έχει καλά. Καλή δύναμη.

  Χριστός και Ελλάδα μας χρειάζεται!

 5. Να σας συγχαρώ και εγώ για την πρωτοβουλία σας και για την επιτυχή έκβαση της όμορφης και ουσιώδους αυτής εκδήλωσής σας.Είθε να είχα παρευρεθή και εγώ αλλά οι υποχρεώσεις μου υπήρξαν προς στιγμήν εμπόδιο.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες