ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: "Πρόταση από αφανείς πατριώτες, προς τους αγανακτισμένους και τον Ελληνικό λαό"!

Αγαπητοί αγανακτισμένοι αν δεν κατευθύνεστε από κάπου και είσαστε ανεξάρτητοι και θέλετε και τη νίκη και όχι να είσαστε βαλβίδα εκτονώσεως του πολιτικού συστήματος, εμείς θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τον αγώνα σας!
Δείξτε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό πια είναι η αλήθεια;
Νέοι και νέες φτιάξατε ένα εργαλείο με τον δικό σας τρόπο το σεβόμαστε απόλυτα!  Το μόνο που θέλουμε είναι να σας βοηθήσουμε να το χειριστείτε για να έχει άμεσα αποτελέσματα!  Συνεχίστε με τον τρόπο σας απλά ένα κομμάτι της δυναμικής σας διοχετεύστε το με τον παρακάτω τρόπο που σας προτείνουμε.

Κάνετε τον αγώνα Ελληνικό και όχι Ισπανικό!
Σκεφτείτε ότι οι Ισπανοί εξεγερμένοι μπορεί να έχουν στην...
 τσέπη τους κερδοσκοπικά ομόλογα της Ελλάδος;  Σκεφτείτε ότι οι Ισπανοί αγανακτισμένοι δεν ανέφεραν ούτε μια φορά ότι παίρνουν δάνειο με 3,5% και δανείζουν σε ομοιοπαθή τους με 5%!

Κάνετε τον αγώνα Ελληνικό όπως σας αξίζει!
Αγαπητοί Συνέλληνες με αίσθημα ευθύνης αρκετοί πατριώτες θέλουμε να προστατέψουμε τους αγώνες των νέων στο Σύνταγμα, θέλουμε να προλάβουμε μια καταστροφική εξέλιξη, δεν θέλουμε ηγεσίες και τίτλους και για αυτό τους παροτρύνουμε να αλλάξουν ένα μέρος του τρόπου που αγωνίζονται, για να έχουν το ποθητό αποτέλεσμα, με βεβαιότητα και χωρίς να δώσουν στα έκθετα πολιτικά υπόλοιπα το δικαίωμα να επικαλεστούν δήθεν εκτροπή από τη νομιμότητα.

 Εμείς θα είμαστε αφανείς.
Δεν επιδιώκουμε τιμές, παρά να κρατήσουμε μαζί με τους νέους, ζωντανή την ελπίδα και να φέρουμε άμεσα πατριωτικά αποτέλεσμα! Εμείς θα τους βοηθήσουμε με τις ιστοσελίδες εντός της ΕΛΛΑΔΟΣ, αλλά και στο εξωτερικό, αναδεικνύοντας τον πολιτισμένο αγώνα των ΕΛΛΗΝΩΝ νέων που θα συνεχίσουν στο Σύνταγμα, αλλά όπως κάνουν μέχρι σήμερα, χωρίς να αποκλείσουν τίποτα και χωρίς να κάνουν έκτροπα πουθενά.

Η πρόταση έχει ξανά γίνει από αυτή την ιστοσελίδα και επανέρχεται με συγκεκριμένες προτάσεις και τρόπους. Ο ιδανικότερος τρόπος με βέβαιη επιτυχία και άμεσα αποτελέσματα είναι η εξής: Οι αγανακτισμένοι του συντάγματος έδειξαν ότι μπορούν να μαζέψουν αρκετό κόσμο, άρα είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν μέχρι τη νίκη. Αν πείτε σε κάθε γείτονα στα μέλη των αγανακτισμένων που γνωρίζουν στην περιοχή τους ποιοι βουλευτές μένουν, και να φτιάξουν ομάδες με βάρδιες, γιατί είναι και άνθρωποι που δουλεύουν ακόμα, οι ομάδες αυτές θα αποτελούνται από 50 και άνω άτομα και θα είναι έξω από το σπίτι κάθε βουλευτή ώρες εργάσιμες και ποτέ σε κοινή ησυχία, σε ακίνητη θέση χωρίς να βρίζουν και να προσβάλουν και χωρίς να πετάνε αντικείμενα, να λένε μονολεκτικά και συνέχεια τα εξής (Γιατί μας έκλεισες τις δουλειές μας), ( γιατί μας αφήσατε άνεργους), ( γιατί πουλάτε την πατρίδα μας). Γιατί σκοτώνετε τους απόμαχους), ( γιατί εσείς έχετε ασυλία). Γιατί παραβιάζετε το σύνταγμα).

Αυτό θα το κάνουν όπου και να πηγαίνει ο βουλευτής, εκεί που θα πάει με την οικογένεια του να φάει, να ψωνίσει, στην βουλή! Να είσαστε σίγουροι ότι όταν γίνει και επεκταθεί και στην επαρχία, η νίκη είναι σίγουρη, αφού οι άλλοι στο Σύνταγμα θα έχουν καλέσει πατριώτες συνταγματολόγους και θα επεξεργάζονται και τις προτάσεις που θα προτείνουν, για να μην λένε (ναι να τους ρίξουμε αλλά μετά τι θα γίνει;;;} Να ζητήσουν εθνοσυνέλευση με συγκεκριμένες προτάσεις για την απάλειψη των πρόστυχων διατάξεων που έχουν βάλει στο σύνταγμα. Αυτά τα παραπάνω θα τα κοινοποιήσουμε και στους αγανακτισμένους και σε όσες ιστοσελίδες είναι πατριωτικές να το αναρτήσουν.

 Δεν φιλοδοξούμε την αποκλειστικότητα των αγώνων σας, εμείς θα είμαστε αφανείς από πίσω σας, να σας στηρίζουμε, και μέχρι εδώ φτάνει η φιλοδοξία μας, που μεταφράζετε σε αγάπη για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας! Ο αγώνας πρέπει να είναι εφικτός, με χρονοδιάγραμμα, με πρακτικά αποτελέσματα άμεσα και χωρίς να κρύβει κίνδυνο εκτροπής που οι περισσότεροι στο Σύνταγμα δεν έχετε γνωρίσει τις αιτίες και τον τρόπο που πλασαρίστηκαν για να έρθει η χούντα.

 Και η πρόταση μας είναι πρόταση ευθύνης και αγάπης προς τον αγώνα σας! Εσείς θα μας δείξετε τη πραγματικά θέλετε;; Για πληροφορίες και απορίες σας στην ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ. Αν συμφωνείτε θα το δούμε ανεβάζοντας την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα σας την ανακοίνωση εμείς θα την μοιράσουμε σε πατριωτικά ιστολόγια.
Εμπρός πατριώτες με αγάπη για την νίκη!
Από αφανείς πατριώτες!

 Από το Αρχαία Ιθώμη
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/16/2011 01:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: "Πρόταση από αφανείς πατριώτες, προς τους αγανακτισμένους και τον Ελληνικό λαό"!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες