ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η «Πίνδος» πήρε τη ΣΒΕΚΗ.

Διέξοδο μετά από δύο περίπου χρόνια δόθηκε χθες στο θέμα της ΣΒΕΚΗ. Ο πτηνοτροφικός συνεταιρισμός «Πίνδος» πλειοδότησε στον πλειστηριασμό που έγινε χθες και με το ποσό του 1.015.000 ευρώ εξαγόρασε την κρεατοβιομηχανία, δίνοντας λύση σε δύο πεδία: πρώτα, θα πάρουν τα οφειλόμενα προς αυτούς οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση.

 Θα πάρουν κατά τι λιγότερα πάντως, καθώς τα χρέη προς εργαζόμενους και σε ασφαλιστικές εισφορές του ΙΚΑ, είναι περίπου 1,3 εκ. ευρώ. Και οι δύο παράγοντες, εργαζόμενοι και ΙΚΑ, θα πάρουν 10% λιγότερα από τα οφειλόμενα σε αυτούς. Έπειτα, η ΣΒΕΚΗ θα λειτουργήσει ξανά, εξ ολοκλήρου, τους επόμενους μήνες. Το γεγονός αυτό και μόνο, είναι σημαντικό, καθώς θα είναι το πρώτο εργοστάσιο που ανοίγει στη ΒΙΠΕ μετά από πολύ καιρό. Πρόθεση των νέων ιδιοκτητών είναι...
 να λειτουργήσουν όλες οι γραμμές (σφαγείο, συσκευασία κ.λπ.) με εντελώς διαφορετικό όμως διοικητικό πλαίσιο και με στόχους, ανάλογους με αυτούς που βάζει η «Πίνδος» στην αγορά: διοχέτευση προϊόντων με τοπική «σφραγίδα», προερχόμενα από τους ντόπιους παραγωγούς.

Ενδεχόμενο είναι επίσης να κληθούν να συμμετέχουν ως μέτοχοι, οι ίδιοι οι παραγωγοί, χοιροτρόφοι και κτηνοτρόφοι. Οι πρώτοι ειδικά είναι οι μεγαλύτεροι χαμένη από αυτή την ιστορία, καθώς δεν θα μπορούν να πληρωθούν για προϊόντα που έδωσαν στη ΣΒΕΚΗ, στο παρελθόν, ωστόσο τώρα θα γίνει μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης με διαφορετικούς όρους. Ενδεχόμενο επίσης, είναι να αλλάξει και όνομα η εταιρία, καθώς το παρόν είναι «φορτισμένο αρνητικά».

 Η «Πίνδος» θα ζητήσει και ρύθμιση χρεών προς την εφορία, με κάποιο διακανονισμό. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό πλειστηριασμό ο οποίος ήταν ο πέμπτος μέσα σε 1,5 χρόνο, συμμετείχε και ο «Βίκος», ο οποίος σταμάτησε όμως σε λίγο μικρότερο ποσό από την «Πίνδο».

 agon.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/16/2011 09:44:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η «Πίνδος» πήρε τη ΣΒΕΚΗ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες