ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Ιωάννινα, 08 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΔΑΠΩΝ – Ν. ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
 1. Την 08-06-2011 και ώρα 09.00΄ στην Πρέβεζα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν ημεδαπό γιατί κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ημιακατέργαστης κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τ.Α. Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.

 2. Την 08-06-2011 και ώρα 10.30΄ στο 1ο χλμ της Ε.Ο .Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο ημεδαπούς γιατί κατελήφθησαν να κατέχουν από...
 κοινού ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (5,3) γραμμαρίων και ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους (1,2) γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τ.Α. Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.

3. Την 08-06-2011 και ώρα 20.00΄ στο 18ο χλμ της Ε.Ο .Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας αστυνομικοί του Τ.Α. Πρέβεζας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς γιατί κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού ένα τσιγάρο εμπλουτισμένο με ακατέργαστη κάνναβη. Ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε στις οικίες των δραστών βρέθηκε στην οικία του ενός ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης εκατόν σαράντα επτά (147) γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τ.Α. Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.

 ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ
Την 07-06-2011 και ώρα 18.20΄στην Άρτα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Άρτας μία αλλοδαπή, η οποία την 18.10΄ ώρα της ιδίας ημέρας αφαίρεσε από «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ» είδη ένδυσης, αξίας είκοσι (20) ΕΥΡΩ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας από το Τ.Α. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ-Ν. ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
 Την 07-06-2011 και ώρα 18.00΄στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υ.Α. Ιωαννίνων συνελήφθη ένας αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, γιατί κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση τριακοσίους σαράντα έναν (341) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους αναπαραγωγής ήχου και εικόνας ήχου ( CD-DVD). Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων ενώ οι κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν από την Υ.Α. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Σαράντα τρεις (43) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 07-06-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/08/2011 07:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , .

0 σχόλια for "ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες