ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Την Πέμπτη 30-06-2011 και ώρα 09.30 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 20-06-2011 συνεδρίασης.
2. Έγκριση συμπληρωματικής δαπάνης € 137,00 που αφορά στην καταβολή ημερήσιας αποζημίωσης για την μετακίνηση της Δήμητρας Μαχαιρά, υπαλλήλου του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την συμμετοχή της σε επιμορφωτικό σεμινάριο του ΠΙΝΕΠ που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, από 14/03/2011 μέχρι 18/03/2011.
3. Έγκριση μετακίνησης των κτηνιάτρων, Νικολάου Ντούγια και...
 Αικατερίνης Ντόντορου, υπαλλήλων της Δ/νσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου και έγκριση της σχετικής δαπάνης, για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μητρώο Πτηνοτρόφων & Πτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων», που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Αθήνα.

4. Έγκριση μετακίνησης και της σχετικής δαπάνης για την εκτός έδρας μετακίνηση στην Πτολεμαΐδα, του κτηνιάτρου Θεοδώρου Πατσιούρα υπαλλήλου του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την εφαρμογή του προγράμματος Μ.Σ.Ε. για συνοδεία ζώων προς αποτέφρωση – επιστημονική διερεύνηση.
 5. Έγκριση δαπάνης για την αγορά υλικών για την εφαρμογή του προγράμματος Μ.Σ.Ε. – Βρουκέλλωσης, Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Θεσπρωτίας.
 6. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

7. Συγκρότηση της Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής του έργου καταπολέμησης κοινών και ανωφελών κουνουπιών για το έτος 2011, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.
 8. Ματαίωση του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, ο οποίος κατέστη άγονος, βάσει των αριθμ. 1/15-06-2011 και 2/16-06-2011 Πρακτικών της Επιτροπής Διενέργειάς του.
9. Έγκριση δαπάνης για τη φιλοξενία στην Π.Ε. Ιωαννίνων, δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων από το Ισραήλ.
10. Έγκριση συμμετοχής της Π.Ε. Πρέβεζας στη διοργάνωση TOYPNOYA BEACH VOLLEY και έγκριση των σχετικών δαπανών.

 11. Έγκριση διοργάνωσης από την Π.Ε. Πρέβεζας, βραδιάς παραδοσιακού χορού και μουσικής στη Ν. Κερασούντα Πρέβεζας και έγκριση των σχετικών δαπανών.
12. Έγκριση διοργάνωσης από την Π.Ε. Πρέβεζας, της 6ης Συνάντησης Χορευτικών Συγκροτημάτων και Φίλων της Παράδοσης στα χωριά της Πρέβεζας (Αηδονιά, Κανάλι, Λυγιά) για τον πολιτισμό και την παράδοση και έγκριση των σχετικών δαπανών.
13. Έγκριση συμμετοχής της Π.Ε. Πρέβεζας, στη διοργάνωση Διεθνούς Πρωταθλήματος Τένις, με την επωνυμία “PREVEZA CUP 2011” και έγκριση των σχετικών δαπανών.
 14. Έγκριση διοργάνωσης από την Π.Ε. Πρέβεζας, του 29ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας και έγκριση των σχετικών δαπανών.

 15. Ορισμός νέας ημερομηνίας δημοπράτησης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Αποκατάσταση του οδικού δικτύου Π.Ε. Άρτας λόγω φυσικών καταστροφών», προϋπολογισμού € 99.450,00 με ΦΠΑ, δεδομένου ότι η από 12-04-2011 δημοπρασία του απέβη άγονος, επειδή δεν προσήλθε κανείς ενδιαφερόμενος για επίδοση προσφοράς.
16. Έγκριση χορήγησης παράτασης συνολικής προθεσμίας περαίωσης μετ’ αναθεωρήσεως, των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση από γέφυρα Τζαρή μέχρι Κούνιες», αναδόχου Γεώργιου Αγγέλη, ΕΔΕ, μέχρι την 30-09-2011.
17. Έγκριση χορήγησης παράτασης συνολικής προθεσμίας περαίωσης μετ’ αναθεωρήσεως, των εργασιών του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συντήρηση – βελτίωση επαρχιακής οδού Καλλονής – Κυψέλης – Βουργαρελίου μετά των επεμβάσεων εντός του οικισμού», αναδόχου Κων/νου Κωσταβασίλη ΕΔΕ, μέχρι την 31-08-2011.

18. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό και βασικό οδικό δίκτυο στα όρια του Δήμου Θεσπρωτικού», αναδόχου Αποστόλου Στεφάνου, μέχρι την 21-12-2011.
19. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Κατασκευή γέφυρας και τοίχου αντιστήριξης στο Δ.Δ. Αργυροτόπου Δήμου Συβοτων», αναδόχου εταιρείας «Δημήτριος Χρήστου & Σία Ε.Ε.», μέχρι την 31-12-2011.
 20. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου αριθ. 3 από Φιλιάτες έως Λεπτοκαρυά (οδικό δίκτυο Μοργκάνας)», αναδόχου εταιρείας «ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.», μέχρι την 31-12-2011.

21. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Συντήρηση οδικού δικτύου Πέρδικας», αναδόχου εταιρείας «Δημήτριος Χρήστου & Σία Ε.Ε.», μέχρι την 31-12-2011.
 22. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Ασφ/ση επαρχιακού οδικού δικτύου Δ.Δ. Ν. Σελεύκειας», αναδόχου εταιρείας «Δημήτριος Χρήστου & Σία Ε.Ε.», μέχρι την 31-12-2011.
23. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Εργασίες οδοποιίας στο οδικό δίκτυο Δ.Δ. Λαδοχωρίου», αναδόχου εταιρείας «Δημήτριος Χρήστου & Σία Ε.Ε.», μέχρι την 31-12-2011.

24. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αρδευτικό έργο περιοχής Βοϊδομάτη – Φάση Β’», αναδόχου Κων/νου Κωσταβασίλη, μέχρι την 07-02-2012.
25. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στον ποταμό Αώο (Κάμπος Καλλιθέας)», αναδόχου Βασιλείου Σαράτση, μέχρι την 31-08-2012.
26. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή γέφυρας οδικού δικτύου σύνδεσης Μεταμόρφωσης», αναδόχου Ευγένιου Παππά, μέχρι την 28-10-2011.

27. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή τοίχου προστασίας στον ποταμό Άραχθο (κτήμα Γράβου)», αναδόχου Αλέξανδρου Λάμπρου, μέχρι την 30-10-2011.
28. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση Ιερών Ναών Κοινότητας Συρράκου», αναδόχου Άγγελου Τσιμπίκη, μέχρι την 31-12-2011.
29. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή έργου στήριξης στο ανατολικό τμήμα του δρόμου προς προβλήτα φέρρυ μπωτ (περιοχή Ανάχωμα)», αναδόχου Μιλτιάδη Κουμπή, μέχρι την 25-08-2011.

30. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή Γέφυρας Κουκλεσίου», αναδόχου Γεωργίου Ντάτση Ε.Δ.Ε., μέχρι την 30-09-2011.
 31. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση 2ης επαρχιακής οδού στη θέση γέφυρας των Χριστών και στο τμήμα διέλευσης του οικισμού», αναδόχου Γεωργίου Τζοβάρα, μέχρι την 30-09-2011.
32. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση 41ης επαρχιακής οδού», αναδόχου Θεοδώρου Κώστα ΕΔΕ, μέχρι την 30-10-2011.

 33. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ανάπλαση – Αναστύλωση περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μονής Ασπραγγέλων Ζαγορίου», αναδόχου Χρήστου Αναστασίου, μέχρι την 31-12-2011.
34. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (Τακτοποιητικός βάση εργασιών και Υπερβατικός λόγω αύξησης συντελεστή ΦΠΑ από 21% σε 23%) και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ολοκλήρωση εργασιών πιστών εξετάσεων υποψήφιων οδηγών», αναδόχου εταιρείας «Π. Χαλούλος – Β. Βαγενά Ο.Ε.».
35. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. (Υπερβατικός λόγω αύξησης συντελεστή ΦΠΑ) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Μικρή Γότιστα – Συνοικ. Σούτσου – Μεγάλο Περιστέρι (Γ' Φάση)», αναδόχου εταιρείας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ο.Ε.».

36. Απόφαση επί της από 06-06-2011 ένστασης της εταιρείας «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.», κατά του 8ου Λογαριασμού (μειωτικού) του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση – διαπλάτυνση επαρχιακού δρόμου από Κεφαλόβρυσο μέχρι Δέμα Βασιλικού», του οποίου είναι ανάδοχος.
37. Έγκριση διενέργειας του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων θέρμανσης και κίνησης για τις ανάγκες των Ν.Π.Δ.Δ. Π.Ε. Ιωαννίνων για το έτος 2012, συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού και έγκριση δαπάνης για τη δημοσίευση της σχετικής διακήρυξης.
38. Έγκριση δαπάνης αγοράς καυσίμων κίνησης για το ΚΗΥ 9145 υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Αγροτικού Κτηνιατρείου Κόνιτσας Ιωαννίνων, για το μήνα Ιούνιο 2011.

39. Έγκριση διοργάνωσης από την Π.Ε. Πρέβεζας, βραδιάς παραδοσιακής Συρρακιώτικης μουσικής στη Φιλιπιάδα και έγκριση των σχετικών δαπανών.
 40. Έγκριση διοργάνωσης από την Π.Ε. Πρέβεζας, βραδιάς παραδοσιακής Συρρακιώτικης μουσικής στην Πρέβεζας και έγκριση των σχετικών δαπανών.
41. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια καυσίμων κίνησης και λιπαντικών, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσπρωτίας.
42. Έγκριση συνδιοργάνωσης από την Π.Ε. Άρτας, πολιτιστικών εκδηλώσεων Ν. Άρτας και έγκριση των σχετικών δαπανών.

43. Έγκριση δαπάνης για την παροχή υπηρεσιών την Π.Ε. Άρτας, από την Φιλαρμονική του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς», σε εκδηλώσεις εορταστικού, επετειακού και εθνικού χαρακτήρα έτους 2011.
44. Έγκριση τροποποίησης των όρων της σύμβασης για την προμήθεια υγρών καυσίμων πλην πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας.
45. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ανακατασκευή γέφυρας και συντήρηση 37ης επαρχ. οδού Μονολίθι – Πλατανούσα», αναδόχου Δημητρίου Μάρκου, μέχρι την 30-09-2011.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/29/2011 02:42:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες