ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απειλούν με (πολιτική) ε-ΚΤΕ-λεση τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Οι εξηγήσεις τις οποίες ζήτησαν από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου χθες αρκετοί υπουργοί, θα μοιάζουν με χάδι μπροστά σε αυτά που διαμηνύουν ότι ετοιμάζονται να του πουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον διευρυμένο ΚΤΕ Οικονομικών, αλλά και οι σύντροφοι του Πολιτικού Συμβουλίου το απόγευμα.

 Για να υπάρχει μια εικόνα της πίεσης που δέχθηκε στο υπουργικό συμβούλιο ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αναφέρουμε ότι μετά από 10 ώρες συνεδρίασης αποφασίστηκε τα φορολογικά και διαρθρωτικά μέτρα του 2011, να επανεξεταστούν! Ο Υπουργός οικονομικών, θα αναγκαστεί να συζητήσει μια σειρά θέματα όπως το αφορολόγητο, ο αριθμός των απολύσεων από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και η ...
μετάταξη προϊόντων σε κλίμακα ΦΠΑ 23%. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο «τσάρος» άκουγε σκυθρωπός τις παρατηρήσεις σχεδόν του συνόλου των μελών του υπουργικού συμβουλίου και τις διαφωνίες που εστιάστηκαν στο γεγονός ότι τα μέτρα που εισηγείται πλήττουν το σύνολο των πολιτών, χωρίς ασπίδα προστασίας για τα χαμηλά εισοδήματα.

 Ο κ. Παπακωνσταντίνου, επέμενε στη μείωση του αφορολόγητου για τη μεγάλη ακίνητη περιουσία στις 100.000 ευρώ. Με σημερινές του δηλώσεις στο Βήμα FM, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε, για τις αλλαγές στο φορολογικό: «εφόσον μπορούμε να βρούμε λύσεις με ισοδύναμα αποτελέσματα, μπορούμε να δεχτούμε, να υιοθετήσουμε και να ενσωματώσουμε προτάσεις που δεν θα μας βγάλουν από τους στόχους μας».

 Η συνεδρίαση του ΚΤΕ σήμερα στις 10 το πρωί φαντάζει ιδανική για να καταγραφούν όλες οι διαφωνίες και οι βουλευτές, επί το λαϊκότερο, να βγάλουν το άχτι τους, στον Γ. Παπακωνσταντίνου και τους συναρμόδιους υπουργούς. Εκτός από τους «συνήθεις υπόπτους» με πρώτη τη Βάσω Παπανδρέου, έχει σχηματιστεί και ένας μακρύς κατάλογος από βουλευτές οι οποίοι δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση για να του… τα σούρουν.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμα και ο Γιώργος Ανωμερίτης ο οποίος δεν διεκδικεί πλέον ψήφο, τάχθηκε εναντίον της πώλησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, εύκολα μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο οποιοσδήποτε είναι δυνατόν να βάλλει κατά του υπουργού Οικονομικών. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται πάντως (αν τελικά συμμετάσχουν) οι ομιλίες της- δύσκολα θα σηκώσω το χέρι μου να ψηφίσω- Χρύσας Αράπογλου, του- δεν μπορώ να ενημερώνομαι από τηλεόραση και εφημερίδες- Κώστα Καρτάλη, του- δεν είναι μονόδρομος το Μνημόνιο 2- Παναγιώτη Κουρουμπλή, αλλά και του- δεν ψηφίζω την πώληση της ΔΕΗ- Αλέκου Αθανασιάδη, του- παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω- Θωμά Ρομπόπουλου και πολλών άλλων, όπως ο Λιντζέρης και ο Σαλαγιάννης.
Αν οι «υποσχέσεις» που έχουν δοθεί στους διαδρόμους της Βουλής πάροσυν σάρκα και οστά, ο υπουργός Εξωτερικών θα περάσει μια εφιαλτική μέρα. Το απόγευμα, τη σκυτάλη θα πάρει το Πολιτικό Συμβούλιο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά θα παραβρεθεί και ο Πρωθυπουργός.

Πάντως ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος και όχι μόνον, έχει πάρει… θέση μάχης.
Οι πρόσφατες ανακοινώσεις της Αριστερής Πρωτοβουλίας δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία γι αυτό.

newpost.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/07/2011 10:03:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απειλούν με (πολιτική) ε-ΚΤΕ-λεση τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες