ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ, ο διανοητικός έλεγχος και η Κυβερνητική...

Στην παρακάτω αναδημοσίευση υπάρχουν κάποιες μεταφραστικής προέλευσης "ατέλειες" για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε μιας και δεν επιμεληθήκαμε εμείς της μεταφράσεως.Ωστόσο αυτά που καταγγέλονται απο την κ. Andria είναι τόσο σημαντικά και για αυτό δενπρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί στην ερμηνευτική απόδοση του πρωτότυπου δημοσιεύματος και σε τυχόν ασυνταξίες ή ανορθογραφίες.

 "Αυτή η τεχνολογία συνδέει τους εγκεφάλους των ανθρώπων, μέσω εμφυτευματων Μικροτσίπ, με δορυφόρους που ελέγχονται από γιγαντιαίους υπολογιστές που ευρίσκονται στο έδαφος" Rudy Andria

 Η Κα Rauni Kilde, Δόκτωρ στην ιατρική, παλαιά ιατρική προϊστάμενη, αξιωματιος, για την Λαπωνία (Φινλανδία του Βορρά), είναι μια εκ των πιό θαρραλέων επαγγελματιών υποστηρικτών μας. Της απενεμήθη διάκριση από την CAHRA για την εμφάνιση της σε βίντεο, μη διαθέσιμο επί του παρόντος, που πραγματοποιήθηκε από την...
 Transmedia Παραγωγές Londres, στην Αγγλία.

Παρακαλείσθε να δείτε το κείμενο που καταχωρήθηκε στην τιμητικη πλακα διάκρισης στο awardlst  Μας εξουσιοδότησε να ταχυδρομήσουμε το άρθρο, δείγμα της πιο σθεναρός υποστήριξης που μας έχει προσφέρει κανείς. Τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην ιατρό Κilde.

Το παρακάτω άρθρο, αρχικά, δημοσιεύθηκε στην έκδοση του 36ου έτους της εφημερίδας ,φινλανδικής γλώσσας, SPEKULA,(3Ο τριμηνο,1999). Σχολιασμοί d’ Eleanor White: SPEKULA , είναι μια δημοσίευση των φοιτητών ιατρικής της Φινλανδίας του... Βορρά, και των ιατρών του Πανεπιστημίου ΟLK της πόλης Ούλου. Αποστέλλεται σε όλους τους φοιτητές ιατρικής της Φινλανδίας και σε όλους τους ιατρούς της Φινλανδίας του βορρά σε 6500 αντίγραφα

ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ SPEKULA,
 3ο τρίμηνο, 23 Οκτωβρίου 1999 Από την Rauni-Leena Luukanen-Kilde, παλαιά ιατρική προϊστάμενη, αξιωματιος, για την Λαπωνία . Το 1948, ,o Norbert Weiner εξέδωσε ένα βιβλίο, KYBERNHTIKH, που την καθορίσαμε σαν μια θεωρία της επικοινωνίας και του νευρολογικού ελέγχου, που ήταν σε ισχύ στους μικρούς κύκλους εκείνης της εποχής. Ο Yoneji Masuda, «πατέρας της κοινωνίας της πληροφορίας» φώναξε ψηλά και δυνατά, την ανησυχία του να δούμε την ελευθερία μας να απειλείται κατά τρόπο Οργουελικο, από την τεχνολογία της Κυβερνητικής, παντελώς άγνωστης από την πλειοψηφία των ανθρώπων.

 Αυτή η τεχνολογία συνδέει τους εγκεφάλους των ανθρώπων, μέσω εμφυτευματων Μικροτσίπ, με δορυφόρους που ελέγχονται από γιγαντιαίους υπολογιστές που ευρίσκονται στο έδαφος. Τα πρώτα εμφυτευματα στον εγκέφαλο τοποθετήθηκαν χειρουργικά το 1974, στην Πολιτεία του Οχάιο, στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως επίσης και στην Στοκχόλμη στην Σουηδία. Εγκεφαλικά ηλεκτρόδια παρενεβληθησαν στο κρανίο μωρών, το 1946, εν αγνοία των γονέων των. Κατά τα έτη 50 και 60, εμφυτευματα ηλεκτρικά παρενεβληθησαν στους εγκεφάλους ζωών και ανθρώπων, ειδικότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά την έρευνα για την τροποποίηση του εγκεφάλου και του σώματος. Μέθοδοι διανοητικού έλεγχου χρησιμοποιήθηκαν στις απόπειρες αλλαγής της συμπεριφοράς και της νοοτροπίας των ανθρωπων.

Η άσκηση επιρροής στις εγκεφαλικές λειτουργίες έγινε ο πρωταρχικός σκοπός του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών. Πριν από 30 χρόνια τα εμφυτευματα, μεγέθους 1 εκατοστού ανεκαλυφθησαν στις ραδιογραφίες. Τα επόμενα εμφυτευματα μίκρυναν και έγιναν μεγέθους κόκκου ρυζιού. Κατασκευαζοντο από πυρίτιο και αργότερα από αρσενικό και γάλλιο. Στις ημέρες μας τα εμφυτευματα είναι τόσο μικρά που μπορεί να εμφυτευτούν στον λαιμό στην πλάτη, όπως και ενδοφλεβίως, σε διάφορα μέρη του σώματος κατά την διάρκεια εγχειρίσεων, εν γνώσει ή εν άγνοια του ατόμου. Σήμερα είναι απολύτως αδύνατο να εντοπισθούν ή να αφαιρεθούν.

Τεχνικά είναι δυνατόν να εγχέεται σε κάθε νεογέννητο ένα μικροτσίπ, που θα μπορούσε να λειτουργεί ώστε να ταυτοποιειται το άτομο για την υπόλοιπη ζωή του. Τέτοιου είδους σχέδια συζητούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες μυστικά, χωρίς καμία δημοσίευση των προβλημάτων που εμπλέκονται αναφορικά με τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής. Στην Σουηδία ο Πρωθυπουργός Όλαφ Πάλμε είχε δώσει εντολή το 1973 να βάλουν εμφυτευματα στους φυλακισμένους., και ο τ. Γενικός Διυθυντης Jan Freese αποκάλυψε ότι ασθενείς σε οίκους ευγηρίας ,εμφυτεύτηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 80.Η τεχνολογία αποκαλύπτεται σε επίσημη αναφορά στην Σουηδία 1972.

STATENS OFFICIELLA UTRADNINGER (SOU.Τα εμφυτευθεντα άτομα μπορούν να παρακολουθούνται παντού. Οι εγκεφαλικές τους λειτουργίες μπορούν επίσης να παρακολουθούνται από απόσταση από μεγάλους υπολογιστές και να αλλοιώνονται μέσω της αλλαγής των συχνοτήτων. Τα πειραματόζωα που χρησιμοποιούνται στα μυστικά πειράματα, συμπεριλαμβάνουν ,φυλακισμένους, στρατιώτες, ψυχασθενείς, ανάπηρα παιδιά, άτομα τυφλά και κωφά, ομοφυλόφιλους και γυναίκες ελεύθερες, ηλικιωμένους και κάθε είδους ανθρώπινης ομάδας που θεωρείται ως περιθωριακή, από τους πειραματιστές της Ελίτ. Τα πειράματα που δημοσιεύθηκαν για τους φυλακισμένους της φυλακής της Πολιτείας της Γιούτα π.χ είναι σοκαριστικα για την συνείδηση.

 Η στοχοποιηση των εγκεφαλικών λειτουργιών των ανθρώπων με πεδία και ηλεκτρομαγνητικές δέσμες ( από ελικόπτερα και αεροπλάνα ή δορυφόρους, από άσπρα φορτηγάκια σε στάθμευση, από γειτονικά σπίτια, από τηλεφωνικούς στύλους, από ηλεκτρικά μηχανήματα, GSM, της τηλεόρασης του ραδιοφώνου κλπ.) αποτελεί μέρος του προβλήματος της ακτινοβολίας που πρέπει να αντιμετωπισθεί από κυβερνήσεις δημοκρατικά εκλεγμένες. Εκτός από τον νοητικό ηλεκτρονικό έλεγχο, χημικές μέθοδοι αναπτύχθηκαν επίσης. Ναρκωτικά που αλλοιώνουν το πνεύμα και διάφορα αέρια αρωματικά που επιδρούν αρνητικά στην εγκεφαλική λειτουργία μπορούν να εγχυθουν μέσα από τους αεραγωγούς και τις σωληνώσεις του νερού. Επί πλέον, βακτήρια και ιοί δοκιμάσθηκαν κατ’αυτόν τον τρόπο σε πολλές χώρες.

Η υπερτεχνολογια του σήμερον, που συνδέει τις εγκεφαλικές μας λειτουργίες διαμέσου των μικροτσίπ, ή και χωρίς αυτά, σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογία, με υπολογιστές μέσω δορυφόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στο Ισραήλ, θέτει την μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα.
Οι τελευταίοι υπερυπολογιστες είναι αρκετά δυνατοί για να επιβλέπουν τον πληθυσμό όλης της γης.

rudy2
 Από το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/06/2011 08:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ, ο διανοητικός έλεγχος και η Κυβερνητική..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες