ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σε ισχύ ο Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Χωρίς αλλαγές θα εφαρμοστεί ο Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, o oποίος με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έχει δημοσιευτεί ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιο, στην οποία συζητήθηκε ως θέμα Ημερήσιας Διάταξης, ο Κανονισμός Λειτουργίας του, πρότεινε την ψήφιση επί μέρους τροποποιήσεων που κατέθεσε το Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου, ύστερα από διαβούλευση που είχε γίνει με τους...

 επικεφαλής παρατάξεων.

«Με τους επικεφαλής των παρατάξεων συζητήσαμε και αποφασίσαμε ορισμένες αλλαγές. Δεν μπορούμε να περιλάβουμε, ως τροποποιήσεις στο κανονισμό, ρυθμίσεις που αντίκειται στο Νόμο. Εμείς ξεκινάμε με τον κανονισμό που υπάρχει και με αυτά που προσέθεσε η Επιτροπή μετά τη διαβούλευση των παρατάξεων. Συνεχίζουμε και αν στην πορεία δημιουργηθεί θέμα, το ξανασυζητάμε», τόνισε ο Περιφερειάρχης, διευκρινίζοντας ότι από την πρόταση που είχε καταθέσει το Προεδρείο γίνονται δεκτές όλες οι αλλαγές, πλην της πρώτης, που ευθέως προσκρούει στη διάταξη του Νόμου για τον «Καλλικράτη» για τις αρμοδιότητες του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η πρόταση του Περιφερειάρχη ψηφίστηκε από τους 22 παρόντες συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, που ωστόσο δεν καλύπτουν τον απαιτούμενο αριθμό της απόλυτης πλειοψηφίας (26) του συνολικού αριθμού του Περιφερειακού Συμβουλίου. Κλείνοντας τη συζήτηση του θέματος ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Πέτσιος, δήλωσε ότι θα εφαρμοστεί ως έχει ο κανονισμός και αν υπάρχουν προβλήματα, αυτά μπορούν να διορθωθούν στο μέλλον.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/07/2011 06:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σε ισχύ ο Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες