ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Διαμαρτύρονται οι ξενοδόχοι Θράκης για το κλείσιμο της σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης.

Την έντονη διαμαρτυρία τους με επιστολή προς τον υπουργό τουρισμού εκφράζουν οι ξενοδόχοι Θράκης στο σχεδιασμό εκ μέρους του υπουργείου για αναστολή της λειτουργίας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΟΤΕΚ στην Αλεξανδρούπολη.

 Όπως τονίζουν στην επιστολή τους, η σκέψη και μόνο ενός τέτοιου ενδεχόμενου γεννά ιδιαίτερη ανησυχία στους επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής μας δεδομένου ότι η συγκεκριμένη σχολή αποτελεί έναν σοβαρό πυλώνα για την ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. "Το φημολογούμενο κλείσιμο της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Αλεξανδρούπολη θα αποτελέσει ένα καίριο πλήγμα στην ....
προσπάθεια ανάπτυξης του τουρισμού της περιοχής μας σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή, κατά την οποία η ακριτική μας περιοχή στοχεύει και επενδύει στην διέξοδο από την κρίση με σημαντική συνιστώσα τον τουρισμό"

 Η παρουσία άλλωστε της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Αλεξανδρούπολη έχει άρρηκτα συνδεθεί με την ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς οι απόφοιτοί της στελεχώνουν τις επιχειρήσεις της Θράκης συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η συνέχιση της λειτουργίας της κρίνεται αναγκαία, με δεδομένο ότι η αμέσως πλησιέστερη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη σε απόσταση 300km.

Οποιαδήποτε δικαιολογία απο πλευράς κυβέρνησης αποτελεί όπως αναφέρουν «προφάσεις εν αμαρτίαις» και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή εκ μέρους τους. "Σε κάθε περίπτωση είναι τραγικό να βλέπει κανείς τους ιδιώτες να επενδύουν ακόμη και σήμερα στον τουρισμό στοχεύοντας στην παραπέρα ανάπτυξη και βελτίωσή του και το κράτος να κλείνει την μοναδική υποστηρικτική υποδομή που έχει σ’ αυτόν τον τομέα στην ακριτική Θράκη. Αντ’ αυτού, και με περισσή ευκολία μάλιστα, το ίδιο ανερμάτιστο κράτος φρονεί ότι κλείνοντας την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Αλεξανδρούπολη του περισσεύουν πόροι για να ιδρύσει στην ίδια περιοχή πλειάδα κέντρων φύλαξης λαθρομεταναστών."

Αναμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν οι βουλευτές μας στο ενδεχόμενο αυτό, αλλά και οι δήμαρχοι και ο περιφερειάρχης ...Γιατί από λόγια κουραστήκαμε !!!

Από το gatzoli
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/08/2011 02:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Διαμαρτύρονται οι ξενοδόχοι Θράκης για το κλείσιμο της σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες