ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Προειδοποιεί ο πρόεδρος της Σερβίας Τάντιτς----"Υπάρχει σχέδιο σε εφαρμογή για την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας".

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς αναγνώρισε το «σχέδιο δημιουργίας μεγάλης Αλβανίας” ως πολιτική πραγματικότητα» και προειδοποίησε πως αν δεν βρεθεί λύση τα Βαλκάνια ίσως μετατραπούν σε πυριτιδαποθήκη.

«Είμαι κατά της δημιουργίας μεγάλων εθνικών κρατών στα Βαλκάνια, επειδή αυτό παράγει απρόβλεπτα αποτελέσματα, αλλά η Σερβία ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες έχει λύση, αν κάποιος στη διεθνή κοινότητα τηρεί ευνοϊκή στάση στη δημιουργία μιας μεγάλης Αλβανίας», τόνισε ο κ. Τάντιτς, μιλώντας σε εκπομπή του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της Σερβίας.Ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς αναγνώρισε το σχέδιο δημιουργίας μεγάλης Αλβανίας ως μια πολιτική πραγματικότητα και συνέχισε λέγοντας ότι η Σερβία πρέπει να είναι έτοιμη για ...
κάθε σενάριο, όσον αφορά την επίλυση του προβλήματος του Κοσόβου.

«Η Σερβία δεν έχει συμφέρον να «παγώσει» το πρόβλημα, αλλά περισσότερο να το επιλύσει σε συνεργασία με τις μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις και τις γειτονικές χώρες και πιστεύω ότι η λύση μπορεί να εξευρεθεί», σημείωσε, προειδοποιώντας ότι σε άλλη περίπτωση το πρόβλημα μπορεί να μετατρέψει τα Βαλκάνια σε πυριτιδαποθήκη.

«Αν προσεγγίζουμε τα ζητήματα αυτά με παραδοσιακό τρόπο αγκιστρωμένοι στις θέσεις μας, θα έχουμε την ευθύνη για τις μελλοντικές γενιές, καθώς δημιουργούμε την πιθανότητα να ξεσπάσει ξανά σύγκρουση», εξήγησε ο κ. Τάντιτς και τόνισε ότι αν και δεν θέλει να σχολιάσει τις πιθανές λύσεις, η διχοτόμηση του Κοσόβου είναι επίσης θεμιτή προσέγγιση.Ο κ. Τάντιτς εξέφρασε όμως την πεποίθηση ότι μία αλλαγή συνόρων αποτελεί παράγοντα αστάθειας και τόνισε ότι η μονομερής ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου είναι επίσης μία προσπάθεια αλλαγής των συνόρων.

Όπως υπογράμμισε η Σερβία δεν έχει μυστική πολιτική και εύχεται να διευθετήσει το πρόβλημα πριν από την ένταξή της στην ΕΕ, καθώς αντιλαμβάνεται ότι κανένας δεν θα ήθελε να φέρει μία ακόμη “παγωμένη σύγκρουση” στην Ε.Ε. Η Σερβία θέλει να είναι παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή και στην Ευρώπη και όχι ηγεμόνας, αν και για πολιτικούς λόγους ορισμένες γειτονικές χώρες επιθυμούν να την παρουσιάζουν κατ’ αυτό τον τρόπο, είπε ο κ. Τάντιτς.

Από το eglimatikotita.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/17/2011 06:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

1 σχόλια for "Προειδοποιεί ο πρόεδρος της Σερβίας Τάντιτς----"Υπάρχει σχέδιο σε εφαρμογή για την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας"."

  1. Οι κάτοικοι όλων των Βαλκανίων κατάγωνται από την Αρχαία Ελλάδα και το Βυζάντιο-Ρωμανία. Τα "έθνη" που υπάρχουν στα Βαλκάνια είναι τεχνητά κατασκευάσματα των μεγάλων δυνάμεων και της Δύσης, για να διασπάσουν τον Ελληνισμό και την Ρωμιοσύνη. Μέχρι πριν 150 χρόνια, σε όλα τα Βαλκάνια, το "Έλληνας" και το "Χριστιανός" ήταν ταυτόσημες έννοιες.

    Η Ελλάδα, ως ηγέτης των Ορθοδόξων και διάδοχος του Βυζαντίου, πρέπει να τους υπενθυμίσει την καταγωγή τους, και να τους επανελληνοποιήσει χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον κάτοικο των Βαλκανίων είναι ή ξαναγίνει Ορθόδοξος και θέλει να επιστρέψει στον Ελληνισμό.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες