ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αναγνώστης: "Διευκρινίσεις προς τους Βουλευτές του Νομού Άρτας".

Aπό την Όλγα.
Κύριοι Βουλευτές, κ.κ. Τσιρώνη, Στασινό και Παπασιώζο,
Βρισκόμαστε σε μια χρονική στιγμή όπου η ιδιότητα του «Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου», τυχαίνει των χειροτέρων κριτικών και - σχεδόν - ισοπεδωτικά. Ναι, το γνωρίζω, σας ενοχλεί αυτή η κριτική της ισοπέδωσης., αλλά...

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Την υλοποίηση των αποφάσεων της κάθε Κυβέρνησης την ασκούν -κυρίως - οι Βουλευτές του εκάστοτε «Κόμματος» που βρίσκεται Κυβέρνηση. Δηλαδή, μέχρι τώρα, έχουν περάσει από τους Υπουργικούς Θώκους (και γύρω από αυτούς), αν όχι όλοι οι διατελέσαντες Βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, σχεδόν οι περισσότεροι. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, όμως, από αυτούς επικυρώνανε με την ψήφο τους, όλα τα Νομοσχέδια που έφερνε, προς ψήφιση, η..
 δική τους παράταξη, όταν ήταν Κυβέρνηση.

Το «κατά συνείδηση» κατέληγε σε φαρσοκωμωδία, αν εξαιρέσουμε κάποια λεκτικά «νταϊλίκια» μπροστά στις κάμερες για να δοξαστούν από το «πελατειακό του κοινό»! Η πατρίδα μας βρίσκεται στον γκρεμό με κύρια ευθύνη του Πολιτικού Προσωπικού της αλλά και των Πολιτών της. Επίσης, τα τελευταία 30 χρόνια έχουν γίνει γνωστά ένα σωρό σκάνδαλα από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, με πρωτοπόρο το ΠΑΣΟΚ, μιας και κυβέρνησε τα περισσότερα χρόνια. Δεν υπήρξε καμία τιμωρία, που σημαίνει ότι όσοι Υπουργοί και Βουλευτές ευθύνονται για τα παραπάνω, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ !!!

Θα μου πείτε τι φταίνε όσοι είναι τίμιοι πολιτικοί; Όμως, οι τίμιοι πολιτικοί τι άλλο προορισμό έχουν από τους πολίτες, παρεκτός να αποβάλλουν από το σώμα τους άτιμους και τους ανήθικους;;;;;;;; Το σίγουρο είναι ένα, ότι δεν επιλεγήκατε από του ψηφοφόρους σας για να συγχρωτίζεστε και να συνδιαλέγεστε με τους ΑΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!! Ο Μάνος Χατζηδάκης έλεγε : Ότι όταν βλέπεις το Τέρας και δεν αντιδράς, σημαίνει ότι είσαι κομμάτι του Τέρατος ! Το ίδιο έχετε γίνει κι' εσείς, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, κομμάτι του Τέρατος, όσοι από εσάς δεν είστε το ίδιο το ΤΕΡΑΣ !

Επίσης οι Βουλευτές της Αντιπολίτευσης, που δεν είναι λίγοι, ήταν και είναι εγκλωβισμένοι σε μια αυτιστική περιχαράκωση του αλάθητου των «πιστεύω» τους (βλέπε ΚΚΕ), με λόγο ύπαρξης την καταγγελία, μακριά από την βουβή εξέλιξη της κοινωνίας. Χάιδεμα αυτιών και λαϊκισμός, διατήρηση και συντήρηση ενός εξαγορασμένου (και από αυτούς) και συντεχνιακού συνδικαλισμού. Κανείς τους δεν μίλησε δημόσια και σοβαρά για τις τεράστιες ευθύνες των πολιτών (;) στη σημερινή κατάντια της χώρας μας.

Οι καλοί πολίτες και το κακό κράτος! Και ενώ το δημόσιο χρέος μεγάλωνε, περιοριστήκανε στις καταγγελίες και στην αγωνιστική γυμναστική από Πεδίο του Άρεως στο Σύνταγμα. Επανέρχομαι, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι, ναι, όλοι το ίδιο ιδιοτελείς και φαύλοι είστε! Ίσως έχουν ξεμείνει κάποιοι, κάπου, ελάχιστοι που δεν έχουν σαπίσει, αλλά στο σάπιο κρέας μολύνονται και τα υγιή κομμάτια, εκτός και αν τα κόψεις με το μαχαίρι.

Ειδικά προς του Βουλευτές - Πατριώτες του ΠΑΣΟΚ, που σε λίγες μέρες θα ψηφίσουν το ίδιο - με χθες- μεσοπρόθεσμο :
ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, γιατί ΚΑΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ!!!!
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/21/2011 05:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αναγνώστης: "Διευκρινίσεις προς τους Βουλευτές του Νομού Άρτας"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες