ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ανακοίνωση της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας".

Το ύφος, η συμπεριφορά και οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο κ. Φίλιππος Τσουμάνης δεν προκαλούν καμία έκπληξη σε κανένα. Πρόκειται για την ίδια συμπεριφορά και την ίδια αλαζονική στάση που επέδειξε απέναντι στους συμβασιούχους της πρώην ΑΔΕΙ όλο αυτό το διάστημα.

 Είναι η ίδια ακριβώς στάση από την οποία προήλθαν οι τοποθετήσεις του για τα ΚΑΠΗ, σχετικά με τη λειτουργία τους ούτε λίγο ούτε πολύ ως «χαρτοπαιχτικές λέσχες» ή οι τοποθετήσεις του για τους ωφελούμενους από τα συσσίτια του Δήμου με τα πανάκριβα τζιπ και τις βίλες. Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε για τον επικεφαλής της...
 παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» κ. Νίκο Γκόντα επίσης δεν αποτελούν έκπληξη για κανένα.

Είναι παρόμοια φρασεολογία σε ποιότητα όπως αυτή που έχει χρησιμοποιήσει κατά κόρον και μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου απέναντι σε Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης, απέναντι στον Πρόεδρο του σώματος, απέναντι σε Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του, αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες. Όλα αυτά σίγουρα και δεν είναι «κατασκευασμένη εικόνα» ούτε και «εικονική πραγματικότητα» όπως ισχυρίστηκε στη συνέντευξη τύπου.

Η παράταξή μας και ο επικεφαλής της δεν πρόκειται να κάνουν κανένα σχόλιο σχετικά με το εάν αυτή η φρασεολογία και αυτό το ύφος και στάση δηλώνουν «δημοκρατικό διάλογο» ή «ελευθερία σκέψης και έκφρασης». Αυτό το σχολιασμό τον αφήνουμε στους συναδέλφους του Δημοτικούς Συμβούλους όπως ο κ. Μάντης, η κ. Τσίλη ή ο κ. Μασσαλάς, στον Πρόεδρο του σώματος κ. Γιωτίτσα και σε υπηρεσιακούς παράγοντες όπως ο κ. Μπενέκος και φυσικά στον επικεφαλής της παράταξης στην οποία ανήκει, το Δήμαρχο κ. Φίλιππα Φίλιο.

 Επίσης για τέτοιου είδους σχολιασμό πολύ περισσότερο αρμόδιοι είναι πρώην συνεργάτες του Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, στελέχη του κόμματος στο οποίο ανήκει, καθώς και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής στην οποία υπήρξε ο ίδιος μέλος. Στο περιθώριο όμως όλων των παραπάνω, τα συσσίτια του Δήμου ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει και όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου, το δρόμο των κοινωνικών δράσεων που ακολούθησαν τα ΚΑΠΗ και τα συσσίτια, πρόκειται να συνεχίσουν και οι παιδικοί σταθμοί. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν αυξήσεις στα τροφεία των παιδικών σταθμών που από 40 ευρώ θα φθάσουν μέχρι και τα 100 ευρώ.

Όλα αυτά μέσα στην οικονομική συγκυρία που όλοι οι συμπολίτες μας βιώνουν όλο και πιο έντονα. Η κλιμάκωση η οποία ανακοινώθηκε είναι εντελώς προσχηματική και αυτό γιατί η απαλλαγή από την καταβολή τροφείων, όπως και το ποσό των 35 ευρώ που αναφέρονται σε αυτή την κλιμάκωση δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τη μέση οικογένεια εργαζομένων που έχουν και την ανάγκη των παιδικών σταθμών για τα παιδιά τους.

Αντίθετα, σε ό,τι αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία των οικογενειών από τις οποίες εργάζονται και οι δύο γονείς και έχουν άμεση ανάγκη τους παιδικούς σταθμούς η αύξηση των τροφείων είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα θα αποτελέσει κυρίαρχο λόγο για να στραφούν πλέον πολλές οικογένειες σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς. Αξιοσημείωτη είναι η αναφορά ότι σε αυτές τις αυξήσεις οδήγησε όχι μια ανάλγητη κοινωνική πολιτική της Δημοτικής Αρχής, αλλά η οικονομική κρίση.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/02/2011 07:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ανακοίνωση της "Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες