ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απάντηση της Περιφέρειας Ηπείρου σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Νέοι Αγώνες".

Κύριε Διευθυντή,
Το σημερινό σας πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ με τίτλο: Ακατανόητη στάση από την Περιφερειακή Αρχή: «Μπλόκαρε» κρουνούς στο δασύλλιο των Ιωαννίνων», πέρα της παραποίησης των συμβάντων είναι και ψευδές ως προ τον ισχυρισμό σας ότι στελέχη της Περιφερειακής Αρχής έκαναν «μπλόκο» σε κρουνούς..

 Αν ο συντάκτης του, ζητούσε - όπως επιτάσσει η δεοντολογία -και την άποψη των εκπροσώπων της Περιφερειακής Αρχής στο Περιφερειακό Ταμείο, και δεν μετατρεπόταν σε αχθοφόρο ψευδολογιών, που διακινούν πρόσωπα που διακρίνονται μόνο για το αντιπολιτευτικό μένος κατά της Περιφερειακής Αρχής, και ο ίδιος δεν θα εκτίθετο και την πραγματικότητα θα απέδιδε. Οφείλουμε λοιπόν να του γνωρίσουμε τα εξής: ...
1ον: Το αίτημα για προμήθεια αυτοκινήτου δεν έγινε δεκτό ομόφωνα από το Περιφερειακό Ταμείο, μετά τη διαπίστωση ότι δεν ήταν δυνατή η αγορά του και η παραχώρησή του ιδιοκτησιακά σε φορέα που δεν ανήκει είτε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, είτε στην Περιφέρεια Ηπείρου.

2ον: Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Ταμείου, δεν ήταν εγγεγραμμένο θέμα για την συνδρομή του Δασαρχείου με το ποσό των 2.000 ευρώ, ούτε και τέθηκε προς έγκριση εκτός Ημερήσιας Διάταξης. Το θέμα αναφέρθηκε απλά κατά τη διάρκεια διάφορων ανακοινώσεων, και μάλιστα κατά την ανταλλαγή απόψεων κανείς δεν γνώριζε το σκοπό του αιτήματος. Φυσικά δεν τον γνώριζε τότε ούτε και ο πληροφοριοδότης σας κ. Χατζηεφραιμίδης, σε αντίθεση με ό, τι αναφέρεται στο σημερινό σας φύλλο. Τη διακρίβωση της αλήθειας, μπορείτε να την κάνετε από τα πρακτικά της συνεδρίασης. Ακόμη όμως και αν υποθετικά ισχύουν τα όσα υποστηρίζονται, δεν αναρωτήθηκε ο συντάκτης σας, γιατί δεν ψηφίστηκε από τα άλλα μέλη του Περιφερειακού Ταμείου το αίτημα, τη στιγμή που οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής δεν αποτελούν την πλειοψηφία του;

3ον: Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Ταμείου επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη η Δασάρχης κ. Κούτλα, που τον ενημέρωσε για το σκοπό της αιτούμενης χρηματοδότησης και ζήτησε την παρέμβασή του, προκειμένου να εγκριθεί εκ των υστέρων το αίτημα. Μετά τις διευκρινήσεις αυτές ο Περιφερειάρχης γνωστοποίησε και στον κ. Χατζηεφραιμίδη – που είναι μέλος του Περιφερειακού Συμβούλιου – τη θετική του βούληση. Όλα τα παραπάνω, τα αναγάγετε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα επιτιμώντας την Περιφερειακή Αρχή.

Οι καλόπιστοι αναγνώστες έχουν κρίση και αντιλαμβάνονται στη σκοπιμότητα. Πέραν τούτου, από τη στιγμή που ο συντάκτης σας, εν είδη τεχνικού και όχι μόνο, έχει άποψη για «αμφιβόλου αποτελέσματος δαπάνες», οφείλει να γνωρίζει και ότι και αμφιβόλου νομιμότητας αποφάσεις, δεν μπορούν να λαμβάνονται. Ορισμένοι σήμερα «διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο», καθώς ξεχνούν πως τα σοβαρά προβλήματα στον τομέα της πρόληψης και της καταστολής, είναι η μη μόνιμη παρουσία του ελικοπτέρου ERICKSON από την Ήπειρο, οι ελλείψεις των πυροσβεστικών υπηρεσιών κ.α..

 Η πρόθεση του Περιφερειάρχη και της Περιφέρειας να συνδράμει τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής πράγματι ισχύει. Άλλοι ωστόσο αντιδρούν και μάλιστα ανήκουν στην ίδια παράταξη με τον κ. Χατζηεφραιμίδη που μέσω της εφημερίδας χύνει «κροκοδείλια δάκρυα» για την πυροπροστασία. Είναι εκείνοι που μόλις πρόσφατα όχι μόνο δεν δέχθηκαν να ικανοποιήσουν αίτημα Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Ηπείρου για την ενίσχυσή της για αγορά ελαστικών, αλλά απείλησαν και με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Κύριε Διευθυντή, όντως προκαλείται αλγεινή εντύπωση το θέμα, αλλά το ερώτημα είναι για ποιους;
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/10/2011 02:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Απάντηση της Περιφέρειας Ηπείρου σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Νέοι Αγώνες"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες