ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ! --- "Μεσοπρόθεσμο" στην Άμυνα.Οι επιπτώσεις σε προσωπικό και εξοπλισμούς.

Το μεσοπρόθεσμο αποτελεί πλέον θηλιά για τους πολίτες της χώρας. Οι συνεπείς φορολογούμενοι,δηλαδή οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι σύντομα θα νοιώσουν με τον πιο σκληρό τρόπο τι σημαίνει …η σωτηρία τους. Σ΄ αυτό το κλίμα θα φανεί ίσως λίγο παράδοξο να κάνουμε αναφορά στο τι σημαίνει το μεσοπρόθεσμο και τα μέτρα του για την άμυνα της χώρας. Όμως είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει γιατί:

 •άμυνα δεν σημαίνει μόνο εξοπλισμοί. Πρώτα απ΄όλα είναι οι άνθρωποι που θα βιώσουν τις συνέπειες.

•ο τομέας της άμυνας έχει υπερεκτιμηθεί -σκοπίμως- για την συμμετοχή του στο οικονομικό ναυάγιο της χώρας. •τα πολλά δις που πληρώθηκαν για εξοπλισμούς ,ειδικά από...
 το 1996 και μετά πληρώθηκαν απ΄ αυτούς τους ίδιους συνεπείς φορολογούμενους που πρέπει να ξέρουν γιατί δεν έπιασαν ούτε τότε που λεφτά -δήθεν- υπήρχαν και αγοράζαμε ότι υπήρχε…στα ράφια.14 δις έχουμε σπαταλήσει από το 1996 έως σήμερα για αγορές όπλων. Τα υπόλοιπα 320 που να πήγαν;

 •ο τομέας της άμυνας της χώρας ,όσο κι αν προσπαθούν να τον υποβαθμίσουν οι κυβερνωντες ,είναι εξαιρετικά σημαντικός για την επιβίωσή της .

Μεσοπρόθεσμο στην άμυνα:

•οι ένστολοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ακόμη ένα γύρο περικοπών,που θα μειώσει δραστικά την αγοραστική τους δύναμη.

•οι συνέπειες των αλόγιστων σε πολλές περιπτώσεις περικοπών έχουν αρχίσει να γίνονται ορατές στην καθημερινότητα των ΕΔ. Ο Στόλος έχει πρόβλημα καυσίμων, το ίδιο συμβαίνει με τα μηχανοκίνητα τμήματα του Στρατού, στη ΠΑ οι πτήσεις έχουν μειωθεί δραματικά.

 •Για πρώτη φορά στα χρονικά φέτος ,υπήρξαν αξιωματικοί οι οποίοι επιβαρύνθηκαν τα έξοδα μετακίνησής τους!

•Αποκλείεται οποιαδήποτε παροχή στα επόμενα τρία χρόνια.Τουλάχιστον.

 •αποκλείονται αγορές νέων εξοπλισμών ΕΚΤΟΣ αν μας το επιβάλουν οι δανειστές μας.

 •Λύσεις ανάγκης θα είναι η επιλογή-μονόδρομος για το ελληνικό οπλοστάσιο.
 Όπως η επιλογή που έγινε για τα αεροσκάφη P 3 Orion. Δομικές παρεμβάσεις και αναβαθμίσεις για να κερδίσουμε 1200 ώρες “ζωής”.

•Περικοπές σε ποσοστό 30% των υπαρχόντων οπλικών συστημάτων. Άρματα μάχης παλαιά, αεροσκάφη που απλά είναι δηλωμένα αλλά ελάχιστα πετούν λόγω …αρχιαότητας θα παροπλιστούν.

•Μονάδες και στρατόπεδα στην ηπειρωτική Ελλάδα θα κλείσουν ή θα συνενωθούν.

 Αρμαγεδών...

 onalert.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/30/2011 12:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ! --- "Μεσοπρόθεσμο" στην Άμυνα.Οι επιπτώσεις σε προσωπικό και εξοπλισμούς."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες