ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Το Ισλάμ και η μαντάμ!

Βρε, βρε, βρε… Λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά για συνέδριο με θέμα "Το Ισλάμ στην Ελλάδα" έχουμε και παραέχουμε. Και διαβάζω πως στο συνέδριο που θα οργανωθεί στην Αθήνα στις 11 Ιουνίου 2011 θα τεθούν θέματα όπως η "συμβίωση των μουσουλμάνων με τις κοινωνίες στις Ευρωπαϊκές χώρες" (εδώ γελάνε), οι "κατασκευές τζαμιών στις πόλεις της Ευρώπης" (μη χάσουμε από αρχιτεκτονικό avant guarde), καθώς και η "ανεκτικότητα έναντι των μουσουλμανικών συμβόλων στους δημόσιους χώρους" (έπρεπε να είχαμε την ίδια ανεκτικότητα που δείχνουν οι Αιγύπτιοι μουσουλμάνοι προς τους Χριστιανούς Κόπτες συμπολίτες τους).

Μάλιστα, στην 1η συνεδρία ομιλήτρια θα είναι η αγαπημένη, η λατρεμένη Θάλια Δραγώνα, η γυναίκα-σύμβολο που έχουν ερωτευθεί όλοι οι Έλληνες πατριώτες και θέλουν να..
 της κάνουν ότι έκανε ο Στρος Καν στην καμαριέρα του Sofitel

 Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ντόπιες μαριονέτες της ΝΤΠ δεν έχουν σκοπό να βάλουν μυαλό. Κρίση, εγκληματικότητα, ανεργία, λαθρο-εισβολείς, "πχιότητα" (που έλεγε κι ο Ι-μειοδότης) ζωής μηδενική κι αυτοί εκεί…Ισλάμ και πάλι Ισλάμ.

 Ε, δεν γουστάρουμε ισλάμ, κυρά μου, πάρτο απόφαση και μαζί με το κουβαδάκι σου τράβα σε καμιά παραλία της Σαουδικής Αραβίας να ξελαρυγγιάζεσαι όλη μέρα με το "Αλλαχ-ού-Ακμπάρ", ή αν είσαι άθεη με το "Ne mutlu turkum digene". Άει σιχτίρ πια!

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην οδό Καστοριάς 34-36 στον "Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ".

Το ακούτε ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ;
 Και κάτι άλλο για τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ: Γιατί η δικαστική εξουσία έχει μείνει στο απυρόβλητο αυτές τις μέρες; Αν υπήρχαν δικαστές με… μύδια, ίσως να μην φτάναμε μέχρι εδώ κι ας είχαμε… μύδια πολιτικούς.

 ΛΟΞΙΑΣ
Από το olympia.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/06/2011 09:02:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

3 σχόλια for "Το Ισλάμ και η μαντάμ!"

 1. Η Ελλάδα να περάσει στην αντεπίθεση!

  Θράκη:

  -Οι Πομάκοι, Βουλγαρόφωνοι Μουσουλμάνοι, είναι εκσλαβισμένοι Θράκες που εξισλαμίστηκαν. Δεν έχουν ούτε Σλαβική ούτε Τουρκική συνείδηση. Ομοίως οι "Βούλγαροι" είναι εκσλαβισμένοι Θράκες.

  -Οι Τσιγγάνοι-ΡΟΜ Μουσουλμάνοι. Όλοι οι Τσιγγάνοι έχουν Ρωμαίικη καταγωγή και συνείδηση γι'αυτό και αποκαλούνται ΡΟΜ. Οι συγκεκριμένοι είναι εξισλαμισμένοι.

  -Οι Τουρκόφωνοι Μουσουλμάνοι είναι εξισλαμισμένοι-εκτουρκισμένοι Έλληνες-Ρωμιοί. Το ίδιο ισχύει για όλους τους Τουρκόφωνους-Μουσουλμάνους των Βαλκανίων και της Μ.Ασίας. Στην Τουρκία δεν υπάρχει Μογγόλος ούτε για δείγμα.

  Άλλοι Μουσουλμάνοι:

  -Οι Αραβόφωνες περιοχές ήταν κέντρα Ελληνισμού-Χριστιανισμού-Ρωμιοσύνης, οι κάτοικοι των οποίων εξισλαμίστηκαν από τους Άραβες κατακτητές, και που έως και σήμερα υπάρχουν σημαντικές μειονότητες Ρωμιών-Ορθόδοξων-Χριστιανών.

  Η Ελλάδα πρέπει να υπενθυμίσει σε όλους αυτούς την καταγωγή τους, και να τους επανελληνοποιήσει, χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον επανέλθει στην Ορθοδοξία και θέλει να επανέλθει στον Ελληνισμό.

 2. Ανώνυμος

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ.......ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΕΙΧ ΟΥΛ ΙΣΛΑΜΗ ΦΑΝΤΑΡΟ ΕΚ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΥΩΣ ΤΟΥ RECTUM ΤΗΣ...

 3. Ανώνυμος

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟ....
  ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΓΩΝΑ....
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες