ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αναπτυξιακή ημερίδα: "Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης, τουρισμός, υποδομές και νέες επενδύσεις".

Με την συμμετοχή σημαντικών επιχειρηματικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων, πραγματοποιείται την Τετάρτη 15 Ιουνίου στα Ιωάννινα με ώρα έναρξης 6.30 μ.μ. (Ξενοδοχείο Du Lac - Αίθουσα «Δωδώνη» στο κεντρικό κτίριο) η καθιερωμένη ετήσια αναπτυξιακή ημερίδα της οικονομικής εφημερίδας «Εξπρές» με θέμα «Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης, τουρισμός, υποδομές και νέες επενδύσεις.  Πώς θα εξελιχθούν σε ισχυρούς πυλώνες στήριξης της οικονομίας της Ηπείρου. Πλεονεκτήματα, αδυναμίες και αναγκαίες προσαρμογές».

Η ημερίδα θα έχει χαρακτήρα ανοικτής συζήτησης ενώ για πρώτη φορά θα δοθεί και η ευκαιρία γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων, που θα περιλαμβάνει και εμπειρίες για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, με...
 εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου από τη Δυτική Ελλάδα. Το πρόγραμμα εργασιών θα ξεκινήσει με παρουσίαση Έκθεσης, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας ερευνών DATA RC Δημήτρη Ασπρο, για την οικονομία και την αγορά εργασίας στην Ηπειρο, η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέροντα στοιχεία για την Περιφέρεια που θα δώσουν αφορμή για πολλές συζητήσεις.

Στη διάρκεια της ημερίδας κυρίαρχο στοιχείο θα είναι ο διάλογος που θα διεξαχθεί μεταξύ επιχειρηματιών και εκπροσώπων φορέων της Ηπείρου, με βάση τους κεντρικούς άξονες του θέματος. Συγκεκριμένα και αφού προηγηθούν εισήγηση του Προέδρου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) Γιώργου Τελώνη και τοποθετήσεις της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρας Μπάστα και του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, θα σχολιάσουν υπό μορφή διαλόγου τα στοιχεία της έκθεσης, κατά αλφαβητική σειρά οι Γιάννης Δασκαλόπουλος Τουριστικός - Ταξιδιωτικός Πράκτωρ, Μιχάλης Κασσής Πρόεδρος Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Πίνδος», Χρήστος Ζήγος Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τουριστικών και Αγροτουριστικών Καταλυμάτων Ηπείρου, Δημήτρης Μπαράτσας Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δημήτρης Φίλλης Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου και Βασίλης Χήτος Αντιπρόεδρος της «Χήτος ΑΒΕΕ».

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας θα ανταλλάξουν απόψεις οι συμμετέχοντες σύνεδροι, με επιχειρηματίες από τη Δυτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα, φιλοξενούμενοι εισηγητές θα είναι οι Φαίδων Κουνινιώτης - Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, Πλάτων Μαρλαφέκας – Διευθυντής Marketing της εταιρίας αναψυκτικών «Λουξ», μέλος του Δ.Σ. της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας και Κώστας Πιστιόλας – Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνίας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Agrino. Το προεδρείο στην ενότητα αυτή θα αποτελούν οι Φίλιππος Α. Φίλιος Δήμαρχος Ιωαννιτών, Κωνσταντίνος Ζωνίδης Πρόεδρος Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και Νάντια Σίντου Διευθύνουσα Σύμβουλος VIOZOIS S.A., που επίσης θα κάνουν παρεμβάσεις. Δυνατότητα παρέμβασης θα έχουν βέβαια και όσοι από τους συμμετέχοντες στο ακροατήριο το επιθυμούν.

Η ημερίδα θα κλείσει με τα συμπεράσματα και την απονομή της καθιερωμένης τιμητικής διάκρισης σε πρόσωπο κοινής αποδοχής για την προσφορά του και την συμβολή του στην ανάπτυξη της Ηπείρου, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί ως έκπληξη λίγο πριν από την απονομή. Την οργάνωση της ημερίδας, στηρίζουν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών καθώς και η Τοπική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Ιωαννίνων. Τελεί υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου και των Επιμελητηρίων Ιωαννίνων και Πρεβέζης, ενώ χορηγοί είναι οι: «Δωδώνη», Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., Τράπεζα Ηπείρου, Εγνατία Οδός, «Ζαγόρι», «VIOZOIS», Αγροτικός Συνεταιρισμός Αρτας, «Λουξ», ξενοδοχείο «Du Lac» και «Arte Creative Team».

 Επισημαίνεται ότι, θα υπάρξει από το ίντερνετ ζωντανή μετάδοση των εργασιών, μέσα από το ioannina24.gr , ενώ η είσοδος σε κάθε ενδιαφερόμενο να την παρακολουθήσει, θα είναι απολύτως ελεύθερη. Χορηγός επικοινωνίας είναι και το ΙΩΑΝΝΙΝΑ TV. Παράκληση να δημοσιευθεί στο φύλο της Τετάρτης 15 Ιουνίου.

Συναδελφικούς χαιρετισμούς Ανδρέας Αλεξ. Βρης (Για πληροφορίες: 2610-226540 και 6932 429 700)
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/15/2011 02:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αναπτυξιακή ημερίδα: "Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης, τουρισμός, υποδομές και νέες επενδύσεις"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες