ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ίσως τελικά η "οικονομική κρίση" να είναι μόνο το δέντρο που θέλουν να κοιτάμε!

SOS εκπέμπουν οι παραγωγοί του Βελεστίνου που ασχολούνται με την καλλιέργεια σιτηρών. Μεγάλο ποσοστό της φετινής παραγωγής έχει καταστραφεί - από αδιευκρίνιστη αιτία - ενώ παρέμβαση έκανε και η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Ελένη Λαΐτσου, ζητώντας να μεταβεί στην περιοχή άμεσα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για να εκτιμήσει την υφιστάμενη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν παραγωγοί από την περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουν τη σοδειά τους να καταστρέφεται χωρίς να γνωρίζουν το γιατί. Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποιο μύκητα ο οποίος λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αυτή την εποχή για την καλλιέργεια σίτου έχει μειώσει σημαντικά - αν όχι καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό - τη φετινή σοδειά σε αρκετές εκμεταλλεύσεις της ...
ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

 Μάλιστα όπως επισημαίνουν οι παραγωγοί το πρόβλημα δεν παραμένει στάσιμο και φαίνεται να εξελίσσεται καθώς συνεχώς «αρρωσταίνει» όλο και μεγαλύτερη ποσότητα της φετινής σοδειάς. Για το συγκεκριμένο ζήτημα η Δήμαρχος Ελένη Λαΐτσου προχώρησε σε παρέμβαση στον ΕΛΓΑ και με έγγραφό της χθες ζητά να μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο ώστε να προχωρήσει σε εκτίμηση της ζημιάς που έχει υποστεί η φετινή παραγωγή και να εξετάσει στην πορεία την δυνατότητα αποζημίωσης των πληγέντων παραγωγών.

 «Καθημερινά έχουμε αναφορές για προβλήματα σε όλο και μεγαλύτερες εκτάσεις. Το θέμα μας έχει θορυβήσει και για αυτό και ζητάμε την παρέμβαση του ΕΛΓΑ που είναι ο μόνος αρμόδιος Οργανισμός για να εκτιμήσει την υφιστάμενη κατάσταση», επισημαίνει η Δήμαρχος. Η ίδια στην επιστολή της στον ΕΛΓΑ ζητά από τον Οργανισμό να λάβει άμεσα αποφάσεις και σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις παραγωγών της περιοχής για το κάψιμο ελαιοδέντρων από τους παγετούς του χειμώνα αλλά και για την ακαρπία της αμυγδαλιάς, της αχλαδιάς καθώς και άλλων δενδρωδών καλλιεργειών.

Κατασκευάζουν αφορμές για την απαγόρευση της καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών, το βακτηρίδιο “Ε” στα ισπανικά αγγουράκια είναι τεχνητό βακτηρίδιο όπως και τα Η1Ν1 στα οικόσιτα. Το πρόσφατα μολυσμένα αγγουράκια με βακτήριο “Ε” είναι η προσπάθεια της νέας τάξης των πραγμάτων να μονοπωλήσει της τροφές μέσα από την απαγόρευση της ιδιωτικής καλλιέργειας. Η ανθρωπότητα βρίσκετε σε κλοιό της Νέας Εβραϊκής Τάξης των Πραγμάτων, τα καλύτερα μυαλά του κόσμου πληρωμένα αδρά από τους σιωνιστές εργάζονται σκληρά στα εργαστήρια και κατασκευάζουν ιούς όπως το Η1Ν1 για πουλερικά , γουρούνια,και άλλα οικόσιτα ζώα έτσι ώστε αυτά στην συνέχεια να αποτελούν αφορμή για κίνδυνο της δημόσιας υγείας και να απαγορευτούν οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες καλλιέργειας .

Το ίδιο ζούμε τώρα με τα λαχανικά, διέσπειραν ένα ιό "Ε" με τεχνητή μέθοδο για να έχουν αφορμές και να νομοθετήσουν μέσω των υπαλλήλων τους που είναι κυβερνητικά στελέχη των διάφορων κρατών του κόσμου, την απαγόρευση της καλλιέργεια των τροφών και πάλι με αφορμή των κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Ο έλεγχος των τροφών από τις εβραϊκές εταιρείες παγκοσμίως σκοπεύει στον απόλυτο έλεγχο των σκέψεων μας, καθώς με μεταλλαγμένες τροφές μπορούν να υποβαθμίσουν την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου, κάνοντας τους ανθρώπους να είναι στο επίπεδο της λογικής των χιμπατζήδων.

Οι επιστήμονες που δουλεύουν για αυτόν το σκοπό γνωρίζουν πολύ καλά με πιες ουσίες, τι θα προωθήσουν μέσω των μεταλλαγμένων τροφών στον οργανισμό μας για να μπορούν να ελέγχουν πλήρως τις σκέψεις μας. Χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι τρέφονται από την Μητέρα γη, και εννοείται ότι το μητρικό γάλα είναι φτιαγμένο για να τρέφει το παιδία της και όχι να σκοτώνει. Η σημερινοί άθλιοι και δόλιοι θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο, δηλαδή ότι η τροφές της Μητέρας γης είναι επικίνδυνες, και αυτό θέλουν πλέον να νομοθετήσουν, την βία της επιβολής των απαγορεύσεων ακόμα και στις τροφές, ή στην χρήση των οποιονδήποτε βοτάνων της φύσης χωρίς την άδεια κάποιον ιδιωτικών οργανισμών όπου είναι φωλιασμένοι οι γνωστοί σιωνιστές .

"Τις δραστηριότητες δύο εταιρειών που διανέμουν αγγουράκια και για τις οποίες υπάρχουν υποψίες ότι εξήγαγαν προιόντα που ήταν μολυσμένα με επικίνδυνο βακτηρίδιο, ανέστειλε η Ισπανία. Η Ισπανία ανέστειλε τις δραστηριότητες δύο εταιρειών που διανέμουν αγγουράκια, για τις οποίες υπάρχουν υποψίες ότι εξήγαγαν προϊόντα που ήταν μολυσμένα με επικίνδυνο βακτηρίδιο, το οποίο προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων και έχει προσβάλει περισσότερους από 270 στη Γερμανία, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δείγματα του χώματος, του νερού άρδευσης και προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν για την καλλιέργεια ελήφθησαν σε δύο αγροκτήματα των επαρχιών της Αλμερία και της Μάλαγα, στη νότια Ισπανία, διευκρινίζει η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.

 "Διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστούν οι πιθανές πηγές (μόλυνσης) ενώ εξετάζεται επίσης μια τρίτη παρτίδα από αγγουράκια η οποία προήλθε ή από την Ολλανδία ή από τη Δανία και πωλήθηκε στη Γερμανία", προσθέτει η Επιτροπή. Το εντεροαιμορραγικό βακτήριο E.coli (Eceh) μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο προκαλώντας αιμορραγίες στο γαστρεντερικό σύστημα. Φορτίο με αγγουράκια ισπανικής προέλευσης για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να ήταν μολυσμένο διανεμήθηκε επίσης στη Δανία, όμως οι αρχές ανακάλεσαν το εμπόρευμα και το απέσυραν από την αγορά, επισημαίνει επίσης η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 "Οι αρχές τη Δανίας οφείλουν επίσης να μας διαβεβαιώσουν στην Επιτροπή ότι κανένα αγγουράκι από αυτά τα φορτία δεν εξήχθη εκ νέου από τη χώρα αυτή προς κάποιο άλλο κράτος μέλος" της ΕΕ, καταλήγει η Επιτροπή στην ανακοίνωσή της. Εκτός της Γερμανίας, 25 κρούσματα μόλυνσης από το βακτηρίδιο Eceh έχουν καταμετρηθεί στη Σουηδία, 7 στη Δανία, 3 στη Βρετανία, 2 στην Αυστρία και 1 στην Ολλανδία."

epanellinismos.com/
Από το Κατοχικά νέα.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/07/2011 01:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ίσως τελικά η "οικονομική κρίση" να είναι μόνο το δέντρο που θέλουν να κοιτάμε!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες