ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε: "Σούπερ Μάρκετ που προβάλλουν τα Ελληνικά προϊόντα".

Μετά από πρόταση του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» τα περισσότερα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ  δέχτηκαν το αίτημα να στηρίξουν ενεργά τον αγώνα μας για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων.
Συγκεκριμένα τα Σούπερ Μάρκετ
 ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
 ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
MY MARKET
ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
 ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ
 αποφάσισαν όπως εντός του Ιουνίου ...
-εκτυπώσουν αφίσες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στις οποίες θα προβάλλεται το σύνθημα «ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά».
 -τοποθετήσουν τις αφίσες στα καταστήματά τους σε ολόκληρη την Ελλάδα
-τυπώσουν το σύνθημα και στις πλαστικές τους σακούλες που δίνουν στους πελάτες τους για να τοποθετούν τα είδη που αγοράζουν.

Χαιρετίζουμε την απόφαση των ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ που στηρίζουν τον αγώνα μας και δίνουν την δυνατότητα να περάσει το μήνυμά μας για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων σε πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών-καταναλωτών σε ολόκληρη τη χώρα. Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να σκεφθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί καθήκον όλων μας.

Έτσι μετέχουμε και εμείς οι πολίτες ενεργά στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας μας, τη στήριξη των Αγροτών και Παραγωγών μας, του Τουρισμού μέσα στη χώρα μας. Έτσι στηρίζουμε την εθνική μας οικονομία.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/07/2011 12:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

3 σχόλια for "ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε: "Σούπερ Μάρκετ που προβάλλουν τα Ελληνικά προϊόντα"."

 1. Βασιλόπουλος ;
  Γιά δές αυτό.

 2. Ανώνυμος

  -->ΟΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ
  ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ. <---
  -----------------------
  Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ.
  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ...
  1.ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ.
  2. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ 520... ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΩΔΙΚΟ 520 ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΗΠΕΙΡΟΣ- ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΗΝ ΤΛΕΛΛΑΘΟΥΜΕ....ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.ΤΟ 520 ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΕΙΡΕΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΚΑΤΙ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
  ΔΩΔΩΝΗ, ΒΙΚΟΣ, ΖΑΓΟΡΙ, ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΜΠΥΡΑ ΦΙΞ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΦΕΤΟΣ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ..!!!

  --ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ--

 3. ΠΩΓΩΝΑΤΕ καλησπέρα.
  Επικοινώνησε μαζί μου στο 6978036373
  admin

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες