ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τον Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Πρέβεζας επισκέφτηκαν εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ.

Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία εργαζομένων στο ΙΓΜΕ Πρέβεζας στον οποίο και έθεσαν τα προβλήματα που προκαλούνται από τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για κατάργηση ή συγχώνευση του Ινστιτούτου.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την αντίθεσή του στην προοπτική αυτή, υπογραμμίζοντας το θετικό έργο που έχει επιτελέσει το ΙΓΜΕ και την άριστη συνεργασία που υπήρχε τα τελευταία χρόνια με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας (και πρώην νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων). Τους διαβεβαίωσε δε ότι θα προβεί στις απαραίτητες παραστάσεις προς τα αρμόδια υπουργεία, για την...
 διασφάλιση των θέσεων εργασίας και της συνέχισης της επιστημονικής δραστηριότητας του Ινστιτούτου, που είναι άκρως απαραίτητη για την Περιφέρεια.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Νωρίτερα αντιπροσωπεία εργαζομένων συναντήθηκε στην Πρέβεζα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου, με τον οποίο και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα και την διαμορφούμενη κατάσταση μετά και τις εξαγγελίες του κ. Αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Πάγκαλου για κατάργηση ή συγχώνευση του ινστιτούτου. Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στο αγώνα των εργαζομένων για μη κατάργηση ή συγχώνευση του ινστιτούτου, το οποίο θεωρεί πολύτιμο συνεργάτη και εργαλείο στην προσπάθεια περιφερειακής ανάπτυξης της περιοχής μας.

Αντίθετα, λαμβάνοντας υπόψη την μακροχρόνια προσφορά του στον τόπο, θεωρεί ότι επιβάλλεται η περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του με νέες προσλήψεις που θα του δώσουν την δυνατότητα να ανταπεξέλθει και να συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση των έντονων προβλημάτων της περιοχής, τόσο αναπτυξιακού όσο και κοινωνικού χαρακτήρα. Το επί δεκαετίες προσφερόμενο ερευνητικό έργο του ΙΓΜΕ (νερά, ενεργειακά ορυκτά, προστασία του περιβάλλοντος, γεωθερμία, γεωτεχνικές μελέτες, ανάδειξη φυσικού τοπίου, κλπ.) συνδέεται άμεσα με τα προβλήματα αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής. Το ΙΓΜΕ περιλαμβάνεται στους φορείς των οποίων η προσφορά έχει καταξιωθεί στην κοινωνία, και γι΄ αυτό πρέπει να στηριχθούν και αναπτυχθούν από όλους τους τοπικούς φορείς.

Η ύπαρξη του Ινστιτούτου και των Περιφερειακών του Μονάδων και η αναβάθμιση του ρόλου του στη λύση των προβλημάτων πρέπει να διασφαλισθεί. Για τους λόγους αυτούς θεωρεί απαραίτητη την ανάκληση της πρότασης διάλυσης του Ινστιτούτου. Στην κατεύθυνση αυτή ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, δήλωσε ότι θα πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για συντονισμό και των τοπικών φορέων.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/02/2011 07:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Τον Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Πρέβεζας επισκέφτηκαν εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες