ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δημοτική Πρωτοπορία: "Άλλοθι ... η τακτική του παραλάβαμε καμένη γη"!

Η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» από πολύ νωρίς, είχε προβλέψει ότι η τακτική του «παραλάβαμε καμένη γη» από τη νέα Δημοτική Αρχή, είχε σαν κύριο στόχο τη δημιουργία ενός άλλοθι για όλα όσα θα ακολουθούσαν ως πράξεις στη συνέχεια.

Μετά και το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, αποκαλύπτεται με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι πολλά ΚΑΠΗ της πόλης βαίνουν προς κατάργηση, όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει με ανακοινώσεις μας από τον Ιανουάριο μάλιστα. Μετά την ταχυδακτυλουργική αύξηση των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, με το εφεύρημα της «κλιμάκωσης», όλα δείχνουν ότι την...
 ίδια πορεία ακολουθούν και ορισμένοι παιδικοί σταθμοί της πόλης.

Η πλήρης απαξίωση και αποδόμηση των κοινωνικών δομών από τη νέα Δημοτική Αρχή (συσσίτια, δημοτικά γυμναστήρια, ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί) γίνεται μάλιστα σε μια περίοδο που ο ρόλος τέτοιων δράσεων είναι πιο σημαντικός από ποτέ. Την ίδια συμπεριφορά όμως (που καθόλου δεν λαμβάνει υπ’ όψιν της την οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα) ακολουθεί η Δημοτική Αρχή και σε ό,τι αφορά το κλείσιμο καταστημάτων στη Γαριβάλδη αλλά και αλλού.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων περιμετρικά του Κάστρου είναι βέβαιο πως θα οδηγήσει και άλλες επιχειρήσεις της πόλης μας σε οικονομικό αδιέξοδο, όπως εξάλλου φάνηκε και από την παρουσία επιχειρηματιών της περιοχής στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο. Παρουσία όμως που απέβη άκαρπη, αφού δεν διατύπωσαν τελικά τις απόψεις τους, μετά από εισήγηση του Δημάρχου και η συζήτηση του θέματος μετατέθηκε.

Ο επικεφαλής μάλιστα της πλειοψηφίας διατύπωσε την άποψη «να μην πιστέψει» το σώμα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ιωαννιτών και δείχνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας διαφωνεί με το μέτρο αυτό. Αυτού του τύπου η παλινωδία επαναλήφθηκε και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη φορά με αφορμή την εφαρμογή της πολυδιαφημισμένης κανονιστικής διάταξης, που όπως και η προηγούμενη (καταστήματα Γαριβάλδη) τελικά δεν εφαρμόστηκε.

Η Δημοτική Αρχή αντί να μην εφαρμόζει κανονιστικές διατάξεις τις οποίες πρόσφατα ψηφίζει ίσως τελικά θα έπρεπε να ακολουθήσει την πρόταση Δημοτικού Συμβούλου της και εάν τη θεωρεί ελλιπή ή μη εφαρμόσιμη στην πράξη να την επαναδιατυπώσει και να την ξαναφέρει στο σώμα για διαβούλευση. Έξι μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα Δημοτική Αρχή είναι συνεπής μόνον σε ό,τι αφορά την καταγγελιομανία και την αποδόμηση και απαξίωση ενός έργου ετών.

 Όταν έρχεται η στιγμή να κάνει κάτι καινούργιο, αδυνατεί ακόμη και να εφαρμόσει τις ίδιες τις αποφάσεις της. Η νέα Δημοτική Αρχή είναι συνεπής στην εξαγγελία της περί «δημιουργικής καταστροφής», σε μια εποχή όμως που η πόλη και οι κάτοικοί της πιο πολύ από ποτέ, έχουν την ανάγκη της δημιουργίας και όχι της καταστροφής.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/17/2011 09:00:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Δημοτική Πρωτοπορία: "Άλλοθι ... η τακτική του παραλάβαμε καμένη γη"!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες