ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Δεν διαδηλώνουμε για τους Έλληνες πολίτες αλλά για τους πολίτες του κόσμου!"EΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ.
 Οι μάσκες πέφτουν και οι ψευτοεπαναστάτες της Νέας Eποχής αρχίζουν και μας δείχνουν τις αληθινές τους προθέσεις. Μέρες τώρα παρακολουθούμε το κίνημα των....
 αγανακτησμένων με μεγάλη χαρά και ψυχραιμία, προσπαθώντας να στηρίξουμε την ανεξάρτητη (όπως πιστεύαμε) κίνηση των πολιτών.

Και λέω όπως πιστεύαμε διοτι όπως φάνηκε οι οργανωτές του κινήματος έχουν άλλες προθέσεις. Έχουν προθέσεις για μια δήθεν παγκόσμια διακυβερνηση που θα φέρει την λύτρωση. Συγκεκριμένα η κυρία που βλέπετε στην φωτογραφία, αφού μας είπε οτι δεν έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις απλά διαδηλώνουμε, στην εκπομπη αθέατος κόσμος του κώστα χαρδαβέλα εκτόξευσε και την βόμβα μεγατόνων:

 "Δεν διαδηλώνουμε για τους Έλληνες πολίτες αλλά για τους πολίτες του κόσμου!"

 Με άλλα λόγια.. είμασε όλοι ένα, κάτω τα σύνορα κι εμπρός για μια παγκόσμια διακυβέρνηση χωρίς πολέμους χωρίς μιζέρια! Μου θυμίζει λίγο πολύ το problem - reaction - solution του david icke (πρόβλημα αντίδραση λύση). Αφού λοιπόν εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό μαζί με άλλους, τώρα μας φέρνουν ως λύση αφού αντιδράσαμε (την λύση την είχαν έτοιμη απο πριν) την παγκόσμια διακυβέρνηση!

 Πως θα νιώθατε αν σας έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα συζητούν και στην λέσχη builderberg; Μάλιστα, η ατζέντα της λέσχης builderberg είναι ίδια με αυτή των οργανωτών του κινήματος των αγανακτησμένων...

Από το ΑντιΝέα Τάξη Πραγμάτων
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/03/2011 02:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for ""Δεν διαδηλώνουμε για τους Έλληνες πολίτες αλλά για τους πολίτες του κόσμου!""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες