ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Τελικά τι έχει μείνει Ελληνικό";

Γράφει η Έφη.
Η Μακεδονία τώρα πρέπει να γίνει ….Σλαβική!
 Η Κύπρος …..Τουρκική.
Η Θράκη σε λίγο Ανεξάρτητη.
Το Αιγαίο έτσι κι έτσι…
Η Βόρειος Ήπειρος….ελάχιστα Ελληνική.
Τα νησιά του Ιουνίου και ολίγον Ιταλικά!

Να πάμε και πάρα κάτω;  Δεν χρειάζεται! Γιατί όπως το πάνε τίποτα δεν είναι Ελληνικό! Απλώς κατοικούμε σε ένα Τόπο που πρέπει να πληρώνουμε…ενοίκιο!  Ναι… Ναι… Σύντομα θα μας πάνε και στα…. δικαστήρια για την   αύξηση του ΕΝΟΙΚΙΟΥ!  «ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;
Τι σκέπτονται να μας αφήσουν δικό μας; Τι σκέπτονται να μας....
 αφήσουν αδιαπραγμάτευτο;»

Τόσο βιαστικοί είναι στις αποφάσεις τους; Γιατί;
Τα τελευταία χρόνια, όλοι τους έχουν ριχτεί κατά της Ελλάδος με κάθε τρόπο και κάθε μέσο! Όλοι τους ζητάνε κι από κάτι… Και, μεταξύ μας, το «τσιμπάνε» χωρίς μεγάλο κόπο!

Πήρανε την Κύπρο…. Όση πήρανε… Και τρέξαμε και τρέχουμε παντού… Και ΟΛΟΙ μας χτυπάνε την πλάτη και ΟΛΟΙ αναγνωρίζουν ότι έχουμε δίκαιο και ΟΛΟΙ μας λένε κατά της Τουρκίας…. Μόνο που στα προφορικά παίρνουν ΑΡΙΣΤΑ και στα Πρακτικά μηδέν…. Όλοι τους μας έλεγαν για την Κύπρο….

 Όλοι μας «άρπαζαν» μέσα από τα χέρια, πριν από χρόνια, κάθε φυγάδα από την Αλβανία για την προπαγάνδα τους… ΟΛΟΙ τους κατά της Ελλάδος!
 ΟΛΟΙ… Τι καταλάβατε; Ότι κι εγώ… Την πρόστυχη συμπεριφορά, άλλη μία σε βάρος της Μικρής Ελλάδος!

 Σε βάρος τούτου του Τόπου παίζεται μεγάλο παιχνίδι…. Σε βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Τι άλλο ζητάνε από την Ελλάδα;
Όπου μπόρεσαν μέχρι σήμερα την ψαλίδισαν…
 Όπου μπόρεσαν της έκοψαν τα φτερά…

ΤΙ ΑΛΛΟ ζητάνε από την Ελλάδα;
 Ποιο άλλο… κομμάτι γουστάρουν;
Γιατί δεν μας δηλώνουν καθαρά τι ζητάνε από την Ελλάδα;
Μήπως και την Κόρινθο;
Μήπως και τα νησιά του Ιονίου;Ποιος έχει πει στους … συμμάχους ότι ενοικιάζεται η Ελλάδα;
Ή, ίσως, ότι πωλείται;
Ποιος;
 Καιρός να το μάθουμε!

. Efi Zisi
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/03/2011 02:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for ""Τελικά τι έχει μείνει Ελληνικό";"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες