ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Ιωάννινα, 14 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ – ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ
Την 13-06-2011 και ώρα 15.30΄ στη Λούτσα Πρέβεζας 3χρονη ημεδαπή τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση ξύλινου πάγκου στον περιβάλλοντα χώρο καταστήματος ιδιοκτησίας του ημεδαπού πατέρα της. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Α.Τ Καναλλακίου Πρέβεζας.

 ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Την 08-06-2011 και ώρα 12.45΄ημεδαπή υπάλληλος του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας παρέδωσε στο Τ.Δ.Ν. Ηγουμενίτσας ένα ασυνόδευτο δέμα που περιείχε ηρωίνη βάρους ενενήντα τεσσάρων (94) γραμμαρίων περίπου. Το δέμα...
 τοποθετήθηκε ξανά στην αποθήκη του ΚΤΕΛ και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση ως την 20.00΄ ώρα της 13-06-2011 προκειμένου συλληφθεί ο πραγματικός παραλήπτης, χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Δ.Ν. Ηγουμενίτσας.

 ΚΛΟΠΕΣ
1. Κατά το χρονικό διάστημα από 12.00΄ ώρα τα 07-06-2011 έως την 08.00΄ ώρα τα 09-06-2011 στο Κομμένο Άρτας άγνωστος-οι δράστης-ες εισήλθαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως τα Θεοτόκου και αφαίρεσαν το Ιερό Ευαγγέλιο, ένα δισκοπότηρο, ένα δισκάριο, μια λαβίδα και μια λόγχη. Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Α.Τ. Περιφέρειας Άρτας.
2. Την 11-06-2011 και ώρα 08.00΄ στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας άγνωστος-οι δράστης-ες εισήλθαν σε οικία 72χρονου ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρηματικό ποσό επτά χιλιάδων (7.000) ΕΥΡΩ, κατά δήλωση του παθόντα. Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Α.Τ. Παραμυθιάς Θεσπρωτίας.
3. Κατά το χρονικό διάστημα από 07.30΄ ώρα έως 22.30΄ώρα της 08-06-2011 στα Ιωάννινα άγνωστος-οι δράστης-ες εισήλθαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα, συνολικής αξίας είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, κατά δήλωση της παθούσας. Προανάκριση για τη κλοπή διενεργεί η Υ.Α. Ιωαννίνων.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ
Την 13-06-2011 και ώρα 09.00΄ στους Αγίου Αναργύρους Άρτας από αστυνομικούς του Τ.Δ.Λ. Άρτας συνελήφθη ένας αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν, ο οποίος στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, γιατί κατελήφθη να οδηγεί κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο είχε επίσης τοποθετήσει κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ το όχημα, οι πινακίδες και τρία πλαστά διαβατήρια Τουρκίας που βρέθηκαν στο όχημα κατασχέθηκαν από το Τ.Α. Άρτας, όπου διενεργεί την προανάκριση.

 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
 Εκατόν εβδομήντα εννέα (179) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 10-06-2011 έως 14-06-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους. Την παρελθούσα εβδομάδα, από 06-06-2011 έως 12-06-2011, στην Ήπειρο διενεργήθηκαν (739) έλεγχοι σε οδηγούς αυτοκινήτων και (482) σε οδηγούς δικύκλων και βεβαιώθηκαν συνολικά (347) παραβάσεις για μέθη, υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση προστατευτικού κράνους κλπ.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/15/2011 02:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , .

0 σχόλια for "ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες