ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Όποιος υπογράψει διαγράφεται και πάμε σε εκλογές" !

Τελεσίγραφο έστειλε το Μέγαρο Μαξίμου στους περίπου 25 βουλευτές οι οποίοι ετοιμάζονταν να στείλουν επιστολή στον Πρωθυπουργό για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. 'Όποιος υπογράψει διαγράφεται και πάμε σε εκλογές" διαμηνύθηκε. Η διαρροή της επιστολής και του περιεχομένου της, έχει προκαλέσει γκρίνιες μεταξύ των βουλευτών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι, αλληλοκατηγορήθηκαν και έφτασαν μέχρι... μαλλιοτραβήγματος, έστω και αν ένας δεν έχει μαλλιά να του βγάλουν. Πληροφορίες λένε ότι το κείμενο της επιστολής θα αλλαχθεί και θα γίνει πολύ πιο ήπιο, ώστε όταν δημοσιοποιηθεί να μην προκαλέσει μεγαλύτερο θόρυβο από αυτόν που ήδη προκάλεσε. Από το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συνεγερμός, από πληροφορίες που 'ηθελαν 25 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ...
ετοιμάζουν επιστολή στον Πρωθυπουργό, θέτοντας όρους για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Αργότερα άρχισαν να διαρρέουν απειλές για διαγραφές και επίρριψη ευθυνών σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές.

Την επιχείρηση «μπλοκαρίσματος» ανάλαβαν η διευθύντρια της ΚΟ Ρεγγίνα Βάρτζελη και ο ΓΡαμματέας της ΚΟ Βασίλης Εξαρχος, ενώ κάποιοι από τους βουλευτές κλήθηκαν στο Μαξίμου για «συστάσεις». Οι 25 βουλευτές, ανάμεσα τους και οι κυρίες Καϊλή, Γιαννακά και Γιαννακοπούλου και οι κύριοι Κωνσταντινόπουλος, Αμοιρίδης, Κουρουμπλής και Κατρίνης ζητούσαν από τον Πρωθυπουργό να γίνει συζήτηση ώστε να δωθούν εξηγήσεις για το τι πήγε λάθος στην εφαρμογή του Μνημονίου ως τώρα, να παρουσιαστεί το Μεσοπρόθεσμο όχι σε ένα αλλά περισσότερα άρθρα, ώστε να μην είναι υποχρεωμένος ο κάθε βουλευτής να το ψηφίσει στο σύνολο αλλά και να γίνει γι’ αυτά εκτεταμένη συζήτηση.

Επιπροσθέτως να γίνουν οι αποκρατικοποιήσεις σταδιακά και όχι όλες μαζί, και τέλος απαιτούσαν από τον πρωθυπουργό να δεσμευτεί προσωπικά ότι θα πετύχουν οι στόχοι. Οι βουλευτές ζητούσαν μάλιστα και σύγκλιση όλων των οργάνων.
 newpost.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/02/2011 02:51:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for ""Όποιος υπογράψει διαγράφεται και πάμε σε εκλογές" !"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες