ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο "ΠΥΡΡΟΣ" στο φεστιβάλ Πηνειού.

Στο "Φεστιβάλ Πηνειού" έκανε την εμφάνιση του το χορευτικό συγκρότημα του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "Ο ΠΥΡΡΟΣ" την περασμένη Τεταρτη στην παραδοσιακή βράδια που διοργάνωσε το πολιτιστικό τμήμα του Δήμου Λαρισαιών εκπροσωπώντας επάξια την βορειοηπειρωτική κοινότητα που διαμένει στην Λάρισα και στην ευρύτερη θεσσαλική Περιφέρεια.

Στην εκδήλωση έκαναν την εμφάνιση τους πλήθος πολιτιστικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον νομό και παρουσίασαν χορούς από όλα τα μήκη και τα πλάτη του Ελληνισμού αναδεικνύοντας έτσι και το πολιτισμικό μωσαϊκό που χαρακτηρίζει την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Μας εξέπληξε ευχάριστα η μεγάλη ...
παρουσία των συμπατριωτών μας Βορειοηπειρωτών στο χώρο της εκδήλωσης και αυτό πραγματικά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο προς την υλοποίηση των στόχων που οι ίδιοι μας ανέθεσαν.

Με την εμφάνιση αυτή πήρε σάρκα και οστά ένας από τους πρωταρχικούς στόχους από την ίδρυση του συνδέσμου που άφορα την πολιτιστική ανάδειξη της βορειοηπειρωτικής παράδοσης. Κοινοποιώντας έτσι στην θεσσαλική κοινωνία ότι η βορειοηπειρωτική κοινότητα που διαμένει στην Θεσσαλία δεν είναι ξένη προς αυτή όπως εσκεμμένα την παρουσιάζουν κάποιοι κύκλοι με ευρύτερο σκοπό την αποσιώπηση της ελληνικής καταγωγής των βορειοηπειρωτών προσπαθώντας να την κατατάξουν σε μια αμφιβόλου εθνικής καταγωγής κοινότητα, άλλα ένα ελληνικό κομμάτι της ιδίας της ελληνικής κοινωνίας.

Η πολιτιστική και πολιτισμική ανάδειξη της κοινότητας μας αποσκοπεί επίσης στην αφύπνιση της βορειοηπειρωτικής νεολαίας προς τα ιδανικά της πατρίδος και πίστη στην συλλογική δουλειά προς την επίτευξη των στόχων του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού καθώς και την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την βορειοηπειρωτική κοινότητα.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/21/2011 06:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο "ΠΥΡΡΟΣ" στο φεστιβάλ Πηνειού."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες