ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Πατριωτικό Μέτωπο: "Οι Ομογενείς, μας δείχνουν τον δρόμο: «Πρόεδρε της Δημοκρατίας, διέλυσε τώρα τη βουλή», απαίτησαν στη διαδήλωσή τους στη Νέα Υόρκη."

«Πρόεδρε της Δημοκρατίας, διέλυσε τώρα τη βουλή», απαίτησαν στη διαδήλωσή τους στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή 17 Ιουνίου και μπροστά στο ελληνικό προξενείο οι Ομογενείς μας, αποδεικνύοντας πως η ελληνική καρδιά, χτυπάει στα πέρατα του κόσμου, όπου υπάρχει Έλληνας.
Στο ψήφισμά τους το οποίο απέστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κοινοποίησαν στα κόμματα, οι Ομογενείς που συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη, αναφέρουν:

Αγανακτισμένοι Έλληνες ομογενείς Νέας Υόρκης.
 Νέα Υόρκη, 17 Ιουνίου 2011
 ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
 Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Εξοχότατε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας Οι παρακάτω...
 υπογράφοντες Έλληνες της Νέας Υόρκης και των ΗΠΑ, οι οποίοι συγκεντρωθήκαμε σήμερα 17 Ιουνίου 2011, μπροστά στο ελληνικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη, σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα στην διάλυση της Βουλής των Ελλήνων, με το δικαίωμα και την υποχρέωση που έχουμε βάσει του Άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, το οποίο προβλέπει ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Η σημερινή κυβέρνηση του κ. Γ. Α. Παπανδρέου:

1. Απέσπασε την ψήφο του ελληνικού Λαού εξαπατώντας τον.
 2. Ενεχυρίασε την Λαϊκή εντολή, σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών συνόρων.
3. Παρέδωσε κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού Λαού, σε κέντρα εξουσίας, ξένα προς το Έθνος. 4. Υπέγραψε και συνήψε συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού παρανόμως, χωρίς να έχει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα δικαιοδοσία.
5. Υπέγραψε και συνήψε μονομερώς συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού, χωρίς την κατά το Σύνταγμα προβλεπόμενη πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων.

 Για τους παραπάνω λόγους, οι οποίοι και συναποτελούν λόγους και δικής σας ιστορικής ευθύνης και θεσμικής υποχρέωσης και μας καθιστούν ως ελληνικό Λαό θεματοφύλακες του άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει, σας καλούμε όπως εξ’ άλλου και εκ του Θεσμού τον οποίο υπηρετείτε υποχρεούστε, να διαλύσετε την Βουλή των Ελλήνων. ΕΠΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρετίζει την αποφασιστικότητα και τον πατριωτισμό με τον οποίο τοποθετούνται οι Ομογενείς μας απέναντι στο μέγιστο πρόβλημα δημοκρατίας που αντιμετωπίζει η χώρα μας, την ίδια ώρα που ένας ολόκληρος μηχανισμός «πορτοκαλί απόχρωσης» επιχειρεί να εξαπατήσει την ελληνική κοινωνία, με «σωτήρες», «μεσσίες» και «μανιφέστα».

Η Ελλάδα μας, είναι το όραμα αυτών που έδωσαν την ζωή τους γι’ αυτόν τον τόπο και θα γίνει το φιλόξενο σπίτι των παιδιών μας, είτε το θέλουν είτε όχι τα ρεμάλια του ΔΝΤ και των τοκογλύφων και τα συνεργαζόμενα κατακάθια του Σόρος.

 Πατριωτικό Μέτωπο.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/20/2011 07:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

1 σχόλια for "Πατριωτικό Μέτωπο: "Οι Ομογενείς, μας δείχνουν τον δρόμο: «Πρόεδρε της Δημοκρατίας, διέλυσε τώρα τη βουλή», απαίτησαν στη διαδήλωσή τους στη Νέα Υόρκη.""

 1. Δώστε κίνητρα να επιστρέψουν οι Έλληνες της διασποράς!

  Μας χρεωκοπούν για να μειώσουν τον Ελληνισμό.

  Μόνο οι Έλληνες που έφυγαν για σπουδές -και δεν ξαναγύρισαν- από την μεταπολίτευση είναι 1,5εκ. Αν δεν είχαν φύγει θα είχαμε 3εκ περισσότερο πληθυσμό, δηλαδή 14εκ, και μάλιστα 3εκ περισσότερους νέους και παιδιά!

  Για να μην αναφέρουμε τι έγινε όταν κυβερνούσαν οι εθνικόφρωνες, όπου εξοντώθηκε ο μισός πληθυσμός και μετανάστευσε όλο το εργατικό δυναμικό.

  Το κράτος πρέπει να καλέσει να επανέλθουν στην Ελλάδα οι Έλληνες μετανάστες, και να πάρει μέτρα:

  -Το κράτος να δώσει οικόπεδο 1 στρέμμα σε κάθε Ελληνική οικογένεια της διασποράς που θα γυρίσει.

  -Οι πτυχιούχοι δεν βρίσκουν δουλειά διότι δεν παράγουμε τίποτα. Για να αλλάξει αυτό χρειαζόμαστε ένα αναπτυξιακό σοκ, κρατικοποιήσεις, δραστική αύξηση παραγωγής, μείωση γραφειοκρατίας και φορολογίας για τους πολίτες, δραστική αύξηση των αυτοαπασχολούμενων, εισαγωγή μεταναστών που θα χρησιμοποιηθούν ως φθηνό χειρονακτικό εργατικό δυναμικό, κτλ.

  -Εισαγωγή αλλοδαπών γυναικών που θα παντρευτούν Έλληνες και θα κάνουν Ορθόδοξες οικογένειες. Πρωταρχικές αιτίες της μετανάστευσης είναι όταν κάποιος συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να κάνει οικογένεια. Το πρόβλημα είναι εντονότατο ειδικά στην επαρχία και στους "700ευρώ". Έτσι λοιπόν και ο Ελληνισμός θα επεκταθεί, και η σιωπηλή γενοκτονία κατά του Ελληνισμού θα σταματήσει αφού θα γίνονται οικογένειες και παιδιά, και θα λυθεί ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

  -Κατάργηση υποχρεωτικής θητείας, δημιουργία 100% επαγγελματικού στρατού από εθελοντές-επιλεγμένους και χρησιμοποίηση επιλεγμένων εθελοντών αλλοδαπών. Ο στρατός είναι η βασική αιτία μετανάστευσης των νέων ανδρών.

  -Άνοιγμα των πανεπιστημίων και θέσπιση διδάκτρων. Ο καθένας -Έλληνας ή αλλοδαπός- σπουδάζει ότι θέλει, όποτε θέλει, όσο θέλει. Το κράτος κερδίζει αντί να πληρώνει, διαδίδουμε τον πολιτισμό μας σε αλλοδαπούς, σταματά η μετανάστευση των Ελλήνων για τις σπουδές, εισάγουμε συνάλλαγμα αντί να εξάγουμε, σταματά το μαρτύριο των μαθητών και των γονιών με τα φροντιστήρια.

  Πρέπει να έρθουν όλοι οι Έλληνες, και οι νέοι, και οι συνταξιούχοι, και οι εργαζόμενοι, και όσοι έκαναν οικογενειες, να φέρουν και τις Γερμανίδες-Καναδέζες κτλ συζύγους τους και παιδιά τους ώστε να Ελληνοποιηθούν και αυτοί.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες