ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

‘Ένας νέος τρόπος σκέψης’: για την κατάργηση των εθνών και την παγκόσμια κυβέρνηση!

«Πρέπει να γίνει μία ‘παγκόσμια επανάσταση’ για να αποκτήσει η ανθρωπότητα ένα ‘νέο τρόπο σκέψης’» - Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, στο βιβλίο του «Περεστρόικα: Νέα σκέψη για την Χώρα μας και τον Κόσμο» (‘Perestroika: New Thinking for Our Country and the World’ – 1991).

Μία άλλη εξέχουσα προσωπικότητα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, ο μυθικός Γερμανός τραπεζίτης Friedrich Wilhelm Christians, (πέθανε το 2004, σε ηλικία 82 ετών), ενώθηκε και αυτός με τις φωνές που υψώνονται ζητώντας ένα “νέο τρόπο σκέψης”.
Ο Christians υπήρξε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Deutsche Bank. Ήταν ουσιαστικά ίσος με τον Λόρδο Rothschild της Μεγάλης Βρετανίας και τον David Rockefeller της Αμερικής στη διεθνή τραπεζική αγορά. Ήταν ο Christians εκείνος ο οποίος έσπασε τα τείχη του κομμουνισμού, καθώς η τράπεζά του και άλλα τραπεζικά συγκροτήματα τα οποία ελέγχει, δάνεισαν ...
δισεκατομμύρια Γερμανικά μάρκα στους Σοβιετικούς για να τους βοηθήσουν να χτίσουν τον Σιβηριανό αγωγό και τον αγωγό του Yamal, καθώς και άλλα έργα. Με τα χρόνια, ο Christians είχε ταξιδέψει προς και από τη Ρωσία, και πριν από την πτώση του κομμουνισμού και μετά.

Είχε μυστικές και ανοιχτές συναντήσεις με τους Σοβιετικούς αρχηγούς όπως τον Μπρέσνιεφ, τον Αντρόπωφ, και τον Γκορμπατσώφ, καθώς και με τους Αμερικανούς Προέδρους Κάρτερ, Ρήγκαν και Μπους. Ένας πράγματι οικονομικός ειδήμονας, ο Christians, έγραψε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο, “Μονοπάτια προς τη Ρωσία: Από τον Πόλεμο στην Ειρήνη”, (‘Wege nach Russland’), το οποίο προλογίζεται από τον Χέλμουτ Σμίντ, τον πρώπν Καγκελλάριο της Δυτικής Γερμανίας.

Στο βιβλίο αυτό, ο Christians εξυμνεί το δόγμα της Περεστρόικα (Αναδόμηση) του Γκορμπατσώφ και τον “νέο τρόπο σκέψης του”. Ο Christians γράφει ότι συμφωνεί με τους στόχους αυτούς, οι οποίοι, σημειώνει, συμπεριλαμβάνουν στοιχεία όπως “μία νέα ηθική και μία νέα ψυχολογία”. Γράφει ο Christians: «Ο νέος τρόπος σκέψης είναι το κύμα του μέλλοντος - το μονοπάτι όχι μόνο για να κυριεύσει τους κομμουνιστές της Ρωσίας, αλλά και τους ανθρώπους και τα έθνη ολόκληρου του κόσμου». Παρακάτω ο Christians αναφέρει ότι είναι σημαντικό ότι θα μπούμε στην Τρίτη Χιλιετία, “μία νέα χιλιετία’, λέει, η οποία “θα ασκήσει μία δυναμική επιρροή στους ανθρώπους’.

 Ο Christians είναι σίγουρος ότι αυτή η Νέα Εποχή, η Νέα Χιλιετία, έχει μεγάλες δυνατότητες. Σημειώνει χαρούμενος ότι “Υπάρχουν σημάδια αλλαγών στα παγκόσμια γεγονότα, σημάδια που ήταν ασύλληπτα μέχρι προσφάτως”. Αυτές οι αλλαγές, προσθέτει ο Christians, σημαίνουν ότι “Οι απόλυτες και σταθερές θέσεις που υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό, αλλάζουν, γίνονται σχετικές, δεν είναι πλέον κατάλληλες". Ο Christians υπογραμμίζει την πίστη του ότι η Περεστρόικα του Γκορμπατσώφ και ο “νέος τρόπος σκέψης” πρέπει να υιοθετηθούν από την Ευρώπη, την Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνο στη Ρωσία. Λέει ότι είναι τόσο χαρούμενος που ο Γκορμπατσώφ καταλαβαίνει τις “δονήσεις” που προκαλούν τόσο δραματικές αλλαγές στον κόσμο: «Αντίθετα από εκατομμύρια άλλα νωθρά μέλη (κομμουνιστές) του κόμματος, ο Γκορμπατσώφ αισθάνεται τις δονήσεις που αναγγέλλουν το νέο διεθνές σύστημα της ερχόμενης χιλιετίας».

Χρειάζεται μία Παγκόσμια Κυβέρνηση
 Εάν πρόκειται “να επιφέρουμε μια σταθερή και αμετάκλητη ειρήνη σ’ αυτόν τον πλανήτη”, γράφει ο Christians, “όλα τα ανθρώπινα όντα θα πρέπει να συνεργαστούν για την εφαρμογή του νέου γεωπολιτικού οράματος που τώρα προσφέρεται σε μας”. Και τι σημαίνει αυτό το νέο “όραμα”; «Περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο, πρέπει να πετάξουμε τις παραδοσιακές εθνικές δομές. Η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα προχωρά προς το δρόμο αυτό, και η οποία τελικά θα επηρεάσει και τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

 Οι Ανατολικοευρωπαϊκές χώρες, στερημένες εδώ και πολύ καιρό, υποστηρίζουν προς το παρόν το απαραβίαστο των συνόρων τους. Αλλά τελικά θα πρέπει να παραδοθούν, αργά αλλά αναπόφευκτα, στην παγκόσμια κατάργηση αυτών των συνόρων». Αυτό που προτείνει ο Christians είναι αυτό το οποίο υποστηρίζει και κάθε άλλο μέλος της Μυστικές Αδελφότητας, από τον Μιχαήλ Γκορμπατσώφ ως τον Τζωρτζ Μπους και τον Ντέιβιντ Ροκφέλλερ, τον Χένρι Κίσσινγκερ, τον Χέλμουτ Κολ, τον Τζέιμς Μπέικερ και τον Λόρδο Ροτσίλντ: “Παγκόσμια Κυβέρνηση”.

Ο σκοπός τους είναι η κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας όλων των εθνών της γης. Όπως όμως τα άλλα μέλη του αόρατου κολλεγίου που αυτοαποκαλούνται “Σοφοί Άνδρες”, ο Christians προειδοποιεί ότι υπάρχουν κάποια ‘αντιδραστικά στοιχεία’ που πρέπει να παταχτούν και να εκμηδενιστούν εάν θέλει ο κόσμος να επιτύχει την παγκόσμια αρμονία και το “νέο τρόπο σκέψης”. Αναφέρει τέτοια προβλήματα όπως τον “θρησκευτικό φανατισμό”, καθώς και τα άλλα οικολογικά και πολιτικά προβλήματα. Ο Christians δηλώνει ότι “πρέπει να βοηθήσουμε τους φτωχούς του Τρίτου Κόσμου, Ιδιαίτερα την Αφρική και την Λατινική Αμερική.” Δεν είναι πλέον αποδεκτό για ένα έθνος να κλείνει την οικονομία του στους άλλους.

Οι ανάγκες και “της οικονομίας και της οικολογίας”, επιμένει, “απαιτούν απεριόριστη συνεργασία που θα υπερπηδήσει τα εθνικά σύνορα και στο τέλος θα τα καταργήσει”. Αυτό που έχουμε λοιπόν είναι η φόρμουλα του “νέου τρόπου σκέψης” και μία σοβαρή κριτική του “παλιού τρόπου σκέψης”. Ο νέος τρόπος συμπεριλαμβάνει την Παγκόσμια Κυβέρνηση, μία νέα Παγκόσμια Οικονομική Τάξη, την ενότητα όλων των θρησκειών της γης μέσω του Οικουμενισμού και της ανατολής μιας νέας “οικουμενικής συνείδησης”.

Ο παλιός τρόπος σκέψης, που συμπεριλαμβάνει τον πατριωτισμό, την εθνική ταυτότητα, την ιστορία, την γλώσσα, τα ήθη και έθιμα και την πίστη σε ένα ζωντανό, προσωπικό Θεό θα διαλυθούν στον άνεμο. /

 Από το βιβλίο του Texe Marrs «Η Επερχόμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση’, εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.
Από το Κατοχικά νέα.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/16/2011 03:23:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "‘Ένας νέος τρόπος σκέψης’: για την κατάργηση των εθνών και την παγκόσμια κυβέρνηση!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες