ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Χρειαζόμαστε υπηρέτες του λαού και όχι υπάλληλους της αγοράς.

Είναι ο αστός πολιτικός ο ιστορικά αδύναμος κρίκος; Το μέτρο όλων των πραγμάτων είναι ο άνθρωπος Πάντως μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στις αγορές και στους λαούς είναι σε εξέλιξη. Σε αυτή την μάχη οι αστοί πολιτικοί έχουν πάρει ανοιχτά το μέρος των αγορών. Των άναρχων και άπληστων αγορών.

Και πιέζουν τους πολίτες τους για την σταθερότητα ενός συστήματος το οποίο, αφού γιγαντώθηκε σε βάρος της δημοκρατίας, δεν έδηξε ποτέ διάθεση συμβιβασμού μαζί της ή με τους λαούς. Οι αγορές σήμερα διατάζουν την Ελλάδα και η Δημοκρατία στην γενέτειρα της υποκύπτει… ξεθεμελιώνεται.
Στην Ελλάδα μάθαμε ότι υπάρχουν Πολιτικοί που όχι μόνο δεν παίρνουν τον λαό για να αντεπιτεθούν, αλλά καταστέλλουν οποιαδήποτε αντίδραση του και βάζουν μπροστά στο...
 εχθρό τα κορμιά τους την εξουσία τους και τους θεσμούς την ίδια μας την χώρα να συνθλίβεται. Και όμως εκατομμύρια κόσμος είναι έτοιμος να ξαμοληθεί να διαλύσει τα πάντα, να κάψει χρέη, δανεικά, μετοχες, τράπεζες και συμβούλια. Να απαγορέυσει σε όλους αυτούς να υπάρχουν. Εκατομμύρια κόσμος που έχει δει τις αγορές να τον χτυπούν, να ξαναχτυπούν και μετά να χτυπούν πάλι. Διότι οι άνθρωποι είναι το μέτρο όλων των πραγμάτων.

Όμως εκεί μπαίνει ο πολιτικός κόσμος και ζητά από τον λαό να γυρίσει το άλλο μάγουλο. Να κάνει υπομονή, να δώσει για να σώσει τις τράπεζες, το ευρώ τις αγορές… Αυτή είναι η πολιτικη σήμερα; Αδυναμος κρίκος ανάμεσα στο κόσμο και τις αγορές;

Πιάνει απλά χώρο στο πεδίο της μάχης; Ποιος πολιτικός θα μας προστατέψει από τους αναρχο-άπληστους; Θα βρεθεί ή η πολιτική θα εκλείψει γιατί απλά ανάμεσα στο λαό και τις αγορές μιάζει ιστορικά να είναι ο αδύναμος κρίκος;

Από το     papaioannou. Το μεγαλύτερο blog της πόλης.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/07/2011 12:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Χρειαζόμαστε υπηρέτες του λαού και όχι υπάλληλους της αγοράς."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες