ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο χτυπημένος στα βίαια επεισόδια συντάκτης Μ. Κυπραίος περιγράφει τι είδε στο Σύνταγμα - ''Επίσημα και ανεπίσημα κρατικά όργανα μου αφαίρεσαν την ακοή μου''.

- Είδα χιλιάδες ελεύθερους Έλληνες.
- Είδα τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον παππού μου, τα παιδιά μου, μαζί μου.
- Είδα την ασπίδα των Ελλήνων που ήταν μια γαλανόλευκη.
- Είδα να με κρατούν χέρι-χέρι οι συμπολίτες μου και να προχωράμε μαζί, χωρίς να με ρωτήσουν που ανήκω.
- Είδα ανθρώπους να φωνάζουν «ψωμί-παιδεία-ελευθερία».

 - Είδα νέα παιδιά να ζητούν πίσω τα όνειρά τους.
 - Είδα τα ΜΑΤ να μας σημαδεύουν με τους εκτοξευτήρες χημικών και να μας χτυπούν κατάστηθα.
- Είδα τη χειροβομβίδα κρότου λάμψης να έρχεται επάνω μου και να σκάει μπροστά μου.
- Είδα χέρια αγνώστων γεμάτα αγάπη να με σηκώνουν χτυπημένο από το...
 έδαφος.
- Είδα τους γιατρούς να παλεύουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματισμένους αδιαφορώντας για τη βροχή των χημικών που έπεφταν δίπλα τους.
 - Είδα τους προβοκάτορες να έρχονται κατά πάνω μου με κρυμμένα πρόσωπα σαν τους δοσίλογους της κατοχής.
- Είδα τους συμπολίτες μας να εγκλωβίζουν τους «γνωστούς-άγνωστους» φωνάζοντας «ασφαλίτες» και να τους διώχνουν από την πλατεία Συντάγματος.
- Είδα «αναρχικούς» με iphone και rolex και θυμήθηκα πως ο Μπουχάριν και ο Μαλατέστα είχαν αποκηρύξει τη βία.

- Είδα τους «αναρχικούς» να τρέχουν πίσω από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ακόμα και σε αυτό ήταν αδέξιοι.
 - Είδα χέρια με αδελφικό αίμα.
- Είδα τη σπίθα ξανά στα μάτια των Ελλήνων, που ζητούσαν δικαιοσύνη.
- Είδα την ελπίδα ξανά και ένοιωσα πως κάτι αλλάζει.
- Είδα ξανά το μεγαλείο του Έλληνα.
- Είδα πως ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι μέσα στα χώματά μας.
- Είδα γιατί μας φοβούνται οι εχθροί μας.
- Είδα αυτά που με κάνουν περήφανο που είμαι Έλληνας.
 - Είδα τους προγόνους μου και τους απογόνους μου μέσα στο πλήθος και αγαλλίασα.
 - Είδα τι είναι ο φασισμός. Πως ένα κράτος στρέφεται εναντίον του λαού του.
 - Είδα πως μια μέρα θα είμαι ξανά ελεύθερος, αργά ή γρήγορα.

Επίσημα και ανεπίσημα κρατικά όργανα μου αφαίρεσαν την ακοή μου. Μα μπορώ να γράψω. Να μπορέσω να πω στον Γιώργο, τον Τάκη, την Μαρία, την Κωνσταντίνα, τον Νίκο και τον Πρόδρομο, πως τους ευχαριστώ για αυτά που με αξίωσαν να δω.

 Μπορεί να μη σας ξανακούσω να μου λέτε πως «σήμερα έσωσες τους δημοσιογράφους» και να συζητήσουμε για τη χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας, μα μπορώ να σας στείλω γράμματα, σαν αυτό. Και πάντα θα είμαι κοντά σας. Ακόμα κι αν χρειαστεί να σας γράψω με το στόμα.

Μπορούν να μου πάρουν τα πάντα, μα όχι την ψυχή μου.

newscode.gr
 SAKIS24
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/20/2011 07:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ο χτυπημένος στα βίαια επεισόδια συντάκτης Μ. Κυπραίος περιγράφει τι είδε στο Σύνταγμα - ''Επίσημα και ανεπίσημα κρατικά όργανα μου αφαίρεσαν την ακοή μου''."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες