ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Οι Αλβανοί πλήττουν τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου με διοικητικά μέτρα.

Ενός κακού μύρια έπονται. Αφού χάθηκε ο Δήμος της Χειμάρρας, οι Αλβανοί του Σαλί Μπερίσα κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους, σε μια προσπάθειά τους να «σβήσουν» από το χάρτη τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Πριν λίγες ημέρες, αποφασίστηκε στα Τίρανα, πως στα ατομικά πιστοποιητικά γέννησης που θα εκδίδονται στα κατά τόπους ληξιαρχεία της Αλβανίας, δεν θα αναγράφεται η εθνικότητα των πολιτών της (κάτι που αντίθετα συνέβαινε στα κατά τα άλλα αλήστου μνήμης χρόνια της κομμουνιστικής καταπίεσης).

 Ο στόχος, είναι παραπάνω από προφανής... Επίσης: στις νέες βιομετρικές ταυτότητες της Αλβανίας, οι όροι «υπηκοότητα» και «εθνικότητα» συγχωνεύθηκαν και αποδόθηκαν με τον βρετανικό όρο «nationality». Όλοι λοιπόν έγιναν στη γείτονα «Αλβανοί» και αφαιρέθηκε ο...
 ιδιαίτερος εθνικός προσδιορισμός των μειονοτήτων, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από διεθνείς συνθήκες. Σημειώνουμε εδώ ότι οι Βορειοηπειρώτες έχουν ήδη προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, επιζητώντας τη δικαίωσή τους στο προαναφερόμενο θέμα.

 Η πολιτική λοιπόν αφελληνισμού, όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά κλιμακώνεται. Λειτουργώντας κατ' αυτόν τον τρόπο, η Αλβανία παραβιάζει σωρεία διεθνών συνθηκών που αφορούν στα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων, αλλά και μεταξύ άλλων και τη Σύμβαση-Πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης, την οποία έχει υπογράψει και επικυρώσει δια της κοινοβουλευτικής οδού η γειτονική μας χώρα. Φυσικά, τα παραπάνω δείχνουν να αποτελούν «ψιλά γράμματα» για τον κ. Δρούτσα, ο οποίος έχει τώρα πολιτικούς πονοκεφάλους, καθώς οι δηλώσεις-προτάσεις του για τους βουλευτές, δεν έγιναν ευμενώς δεκτές.

 elkosmos
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/02/2011 10:00:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

1 σχόλια for "Οι Αλβανοί πλήττουν τον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου με διοικητικά μέτρα."

  1. http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_8937.html

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες