ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κτηνοτρόφοι αποδοκίμασαν στην Αθήνα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρ. Κατσούρα.

Προς το τέλος της συμβολικής κατάληψης από τους κτηνοτρόφους της Ηπείρου των γραφείων της Αγροτικής Τράπεζας στην Αθήνα, επί της Πανεπιστημίου, εμφανίστηκε ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσιούρας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τους συγκεντρωμένους, χωρίς, όμως ακρότητες. Αγανακτισμένοι κτηνοτρόφοι τον πλησίασαν και του είπαν ότι "το μνημόνιο της κυβέρνησής σας, μας έφερε εδώ.

 Μπορεί, προσωπικά, να είσαι καλός άνθρωπος, αλλά καταδικάζουμε την πολιτική, που ακολουθείς". Ο βουλευτής αντέδρασε ψύχραιμα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Μέχρι την Αθήνα έφτασε η διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων της Ηπείρου και των υπαλλήλων της "Δωδώνης" για την πώληση της εταιρείας, αλλά και το...πάγωμα των τιμών του γάλακτος. Αντιπροσωπεία τους προσχώρησε σε συμβολική κατάληψη, για δύο ώρες χθες, των κεντρικών γραφείων της...
 Αγροτικής Τράπεζας επί της οδού Πανεπιστημίου.

Μάλιστα μοιράστηκαν και φυλλάδια στους απεργούς της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που πέρασαν μπροστά από το κτίριο, με τα αιτήματα των κτηνοτρόφων. Πολλοί από τους διαδηλωτές αναρωτιούνταν ποιοι και γιατί κατέλαβαν την Αγροτική Τράπεζα. Και μόλις πληροφορούνταν ότι πρόκειται για κτηνοτρόφους από την Ήπειρο, ξεσπούσαν σε χειροκροτήματα. Στο σημείο της κατάληψης βρέθηκε και ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους κτηνοτρόφους. Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι "η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος τάσσεται αλληλέγγυα προς τους κτηνοτρόφους και τη δίκαιη αντίδρασή τους για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και δημόσιου χαρακτήρα της εταιρίας "ΔΩΔΩΝΗ" , που αποτελεί δημιούργημά τους".

Και πρόσθεσε: "Ζητάμε από την κυβέρνηση να μην επιχειρήσει την αλλαγή του δημόσιου χαρακτήρα της "Δωδώνης", πωλώντας της μετοχές της ΑΤΕ. Να δώσει άμεσες και σαφείς εγγυήσεις και δεσμεύσεις". Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ηπείρου Μιχάλης Τζίμας ανέφερε πως η πώληση της "Δωδώνης" αποτελεί πολιτική πράξη. "Το θέμα αφορά στη στήριξη της κτηνοτροφίας. Ο διοικητής της Αγροτικής κ. Πανταλάκης δεν έχει καμία αρμοδιότητα να καταστρέψει την κτηνοτροφία. Αν η κυβέρνηση θέλει να την καταστρέψει, ας αναλάβει τις ευθύνες της. Τέτοια εξέλιξη θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις όχι μόνο για την κτηνοτροφία της περιοχής αλλά για το σύνολο της τοπικής οικονομίας".

Τόνισε ακόμη πως "οποιαδήποτε ιδιοκτησιακή αλλαγή θα πρέπει να γίνει με βάση το καταστατικό της εταιρίας, το οποίο προβλέπει την μεταβίβαση των μετοχών στους φυσικούς φορείς, δηλαδή τις συνεταιριστικές οργανώσεις». Προς το τέλος της συμβολικής κατάληψης, εμφανίστηκε ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσιούρας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τους συγκεντρωμένους, χωρίς, όμως ακρότητες. Οι κτηνοτρόφοι και οι εργαζόμενοι της "Δωδώνης" συναντήθηκαν και με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας, ενώ μοίρασαν και εκατοντάδες κουτιά γάλα στους αγανακτισμένους του Συντάγματος.

 Από το Kάτοψη (με άποψη)
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/09/2011 09:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Κτηνοτρόφοι αποδοκίμασαν στην Αθήνα τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρ. Κατσούρα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες