ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αποκάλυψη - καταγγελία: Πανεπιστημιακή μελέτη στην Παγκοσμιοποίηση έχει κάνει η Περσεφόνη Σιμένη, μία εκ των διοργανωτών των "Αγανακτισμένων"!

Αν δεν σας λέει τίποτα το όνομα,πρόκειται για μία εκ των "εκπροσώπων" που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Χαρδαβέλα,μιλώντας για το "κίνημα" και επαναλαμβάνοντας τον απολιτικό του χαρακτήρα ("δεν έχουμε προτάσεις,δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί",είπε χαρακτηριστικά).

Η συγκεκριμένη λοιπόν,έχει κάνει μαζί με έναν ακόμα "Υποψήφιο Διδάκτορα", ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ με τίτλο "Το ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της δεκαετίας του 1990 στην Ελλάδα"! Μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη εδώ.

Βάζουμε ένα απόσπασμα:
Ο όρος «παγκοσμιοποίηση» δηλώνει τις διεθνικές διεργασίες, που έχουν ως αποτέλεσμα την αλληλεξάρτηση των κρατών και την...
 ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων εξουσίας, ανάδειξης νέων ταυτοτήτων, δικτύων εξουσίας, κ.τ.λ. ή αλλιώς, τη διαδικασία που ξεπερνά τα εθνικά σύνορα, μειώνει τη δύναμη των τοπικών πολιτιστικών και κοινωνικών δικτύων, ενώ δημιουργεί μια διαφοροποιημένη και διαφορετική μορφή πολιτισμού και κοινωνικές σχέσεις που ξεπερνούν τα όρια του εθνικού κράτους.
Ουσιαστικά, πρόκειται για την ανάδειξη ενός ανεξάρτητου χώρου συναλλαγών, πέρα από τα φυσικά και νομικά όρια των κρατών, την ανάδυση της «παγκοσμιότητας», κατά τον Ούλριχ Μπεκ.

Στην ουσία, έχουμε την κατάργηση του «κράτους», ως έννοιας και υπόστασης, όπως εδραιώθηκε στην εποχή της νεωτερικότητας, όπως και την απορρύθμιση του ενιαίου της κοινωνικής οργάνωσης της παραγωγής.

Αποτελέσματα αυτών είναι η κατάργηση (ή η τάση για κατάργηση) κάθε φραγμού μεταξύ των εθνικών κρατών, καταρχήν στον τομέα της οικονομικής παραγωγής και ακολούθως σε κάθε άλλη συναλλαγή ή μεταξύ τους σχέση. Διαμορφώνεται ένα παγκόσμιο δίκτυο, μέσα στο οποίο τα εθνικά σύνορα, όπως τα γνωρίσαμε, τείνουν να καταργηθούν. Διαμορφώνεται μια «παγκόσμια κοινωνία», μέσα στην οποία η «ελεύθερη κίνηση» αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της και παράλληλα την «τεχνολογία» με την οποία εκπορθούνται οι τοπικές κοινωνίες.

 ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Η...ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ",ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!

Μιλάει για την "εκπόρθηση των τοπικών κοινωνιών" μέσω των τεχνολογιών (σας θυμίζει κάτι αυτό;;;)!!!

Φυσικά,για κατάργηση εθνικών συνόρων και κρατών όπως τα ξέρουμε σήμερα!

Με λίγα λόγια,όχι μόνο...ανίδεη δεν είναι,αλλά θα λέγαμε ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ στο αντικείμενό της,δηλαδή την οργάνωση "αυθόρμητων επαναστάσεων",που τελικά ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!

 Αν μετά από αυτή την αποκάλυψη,κάποιοι εξακολουθούν να μιλάνε απλά για...συνωμοσίες,τότε όχι απλά εθελοτυφλούν,αλλά είναι εντελώς τυφλοί!

 Και μην πει κανείς πως "έτυχε",γιατί πολλές...συμπτώσεις μαζεύτηκαν τελευταία!

Τη μια ο Εσέν με το βιβλίο του,την άλλη το στέλεχος της Πασοκικής Νεολαίας Ηρακλείου...

 Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...

 Και τώρα αυτή η "κυρία",που βγήκε να μιλήσει χθες στην τηλεόραση!

Επομένως,καθόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή της από τον πιστό υπηρέτη του Καθεστώτος εδώ και χρόνια Χαρδαβέλα!

 Δεν την έβγαλε,φυσικά,για να προβοκάρει το "αυθόρμητο κίνημα",όπως λένε μερικοί.

Αλλά γιατί ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση που προετοιμάζουν,μέσα από τέτοιου είδους...αγανακτίσεις!

Από το hellas-orthodoxy
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/02/2011 08:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Αποκάλυψη - καταγγελία: Πανεπιστημιακή μελέτη στην Παγκοσμιοποίηση έχει κάνει η Περσεφόνη Σιμένη, μία εκ των διοργανωτών των "Αγανακτισμένων"!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες