ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία : "Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να σταματήσει πια τις γενικότητες και τα ασύστολα ψεύδη".

Η δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη της πλειοψηφίας είναι φυσικό να οδηγεί σε σύγχυση και απαντήσεις σαν αυτές που σήμερα έδωσε μέσω του δελτίου τύπου που εξέδωσε. Αναφέρει ότι όσα περιγράφονται στην ανακοίνωση της παράταξής μας «απέχουν μακράν» από την πραγματικότητα και τα όσα συνέβησαν χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την καλούμε να σταματήσει πια τις γενικότητες και τα ασύστολα ψεύδη και να πει ξεκάθαρα τι ακριβώς από όσα διατυπώνονται στην ανακοίνωση της παράταξής μας δεν συνέβη χθες το βράδυ. Σε διαφορετική περίπτωση απλά για μια ακόμη φορά όπως συνηθίζει εξάλλου θα παραπλανεί και θα εξαπατά τους...
 πολίτες με ψεύτικα πυροτεχνήματα.

Όσα σημειώθηκαν στην ανακοίνωση μας, ήταν ελάχιστα από τα όσα θλιβερά συνέβησαν στην χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και απλά πληροφορούμε τη Δημοτική Αρχή ότι κάμερες κατέγραφαν τη συνεδρίαση μέχρι πολύ αργά. Η παράταξή μας τοποθετήθηκε σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στο σώμα, πήρε σαφή θέση δια του επικεφαλής της και για το θέμα του πάρκιγκ της πλατείας στο οποίο έδωσε λευκή ψήφο.

Η νέα αντίληψη για την «αξία και ωραιότητα της δημοκρατίας» όπως αναφέρεται στην απάντηση της Δημοτικής αρχής διατυπώθηκε χθες με φράσεις όπως «εάν δεν ξέρετε ρωτήστε να μάθετε», «με απειλείς;», «χρειάζεστε το ΕΣΠΑ για να καθαρίσετε τα χόρτα από την πλατεία Χατζή;», «σε εμένα θα μιλάς όμορφα», «εσείς θέλετε να κάνετε μια εκδρομή στην Ισπανία», «εσείς κύριε αιρετέ πως φέρεστε έτσι σε υπηρεσιακό παράγοντα» και πολλές ακόμη αντιστοίχου περιεχομένου και μάλιστα μεταξύ μελών της παράταξης της πλειοψηφίας, μέχρι και με τον Πρόεδρο του σώματος.

Όσο για το τι συνέβαινε στους διαδρόμους της αίθουσας, αυτό είναι ένα θέμα που συνιστούμε στη παράταξη της πλειοψηφίας να μην το αγγίζει γιατί εκεί τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα για αυτή. Αυτή λοιπόν η «ωραιότητα της δημοκρατίας» φυσικά και δεν χαρακτηρίζει την παράταξή μας και πιστεύουμε και κανέναν πολίτη των Ιωαννίνων. Επίσης, «ωραιότητα της δημοκρατίας» δεν αποτελεί το γεγονός να φωνάζει Δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας το Προεδρείο μήπως τελικά και ψηφίσουν θετικά δική τους εισήγηση στην οποία ήδη υπάρχουν πολλές αρνητικές ψήφοι και φαίνεται ότι βαίνει προς καταψήφιση.

 Επίσης για την παράταξή μας ο «άξονας της αρχής της νομιμότητας» δεν συνάδει με μαθηματικά τύπου 8000 ευρώ διά τέσσερις μήνες ισούνται με 1300 ευρώ το μήνα, ούτε με τις πρακτικές που ευλαβικά εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή. Στην ανακοίνωση – απάντηση της Δημοτικής αρχής αναφέρεται επίσης σε «σύμβαση έργου που έχει γίνει στη ΔΕΥΑΙ για έναν και μοναδικό δημοσιογράφο που καλύπτει τις δημοτικές επιχειρήσεις και το γραφείο τύπου του νέου Δήμου». Πρέπει να πληροφορήσουμε τη νέα Δημοτική Αρχή ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια σύμβαση ούτε για Δημοτικές επιχειρήσεις ούτε για γραφείο τύπου, αλλά σύμβαση για κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδας της ΔΕΥΑΙ.

Μέχρι εκεί φτάνει η σύγχυση και η αμηχανία στην οποία έχουν περιέλθει. Κανένα ψέμα, κανένα λεκτικό πυροτέχνημα όπως και καμία προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από τη Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να εμποδίσει ή να σταματήσει την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» από το να αποκαλύπτει τα έργα και τις ημέρες της νέας Δημοτικής Αρχής.

 Ούτε και πρόκειται να αφήσει την Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει τελικά το έργο της «δημιουργικής καταστροφής» που χθες επαναδιατυπώθηκε ως «καταστροφική δημιουργία».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/02/2011 08:50:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία : "Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να σταματήσει πια τις γενικότητες και τα ασύστολα ψεύδη"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες