ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κοινωνία: "Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών".

Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών και οι χειρισμοί που έγιναν τόσο από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όσο και από την Αντιπολίτευση της ΝΔ, αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά το πόσο βαθιά είναι η κρίση της Πατρίδος μας. Τα πολιτικά συμφέροντα και οι προσωπικές επιδιώξεις των δύο μεγάλων κομμάτων δεν τους αφήνουν ούτε τώρα να σκεφτούν το καλό της πατρίδας μας. Εξακολουθούν να μένουν τυφλοί και αναίσθητοι μπροστά στην καταστροφή που οι αυτοί οι ίδιοι έχουν φέρει στην Ελλάδα.

Γι’ αυτό και αποκλείεται να συμφωνήσουν σε μια ενιαία αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας. Ο κ. Πρωθυπουργός στο διάγγελμά του κάνει λόγο για νέα κυβέρνηση! Ποιά νέα κυβέρνηση εννοεί; Ποιά νέα πρόσωπα ετοιμάζει; Τόσες δεκαετίες οι ίδιοι και οι...
 ίδιοι πολιτικοί εναλλάσσονται στις καρέκλες των υπουργείων και το αποτέλεσμα της εργασίας τους είναι το κατάντημα της χώρας! Ο Πρωθυπουργός απεδείχθη ανίσχυρος να κάνει τις βαθιές τομές που χρειάζονται.,

Απεδείχθη ακόμα ανάξιος της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού, γιατί καθώς δεν σκέφτεται και δεν εργάζεται για το συμφέρον της Ελλάδας, αλλά παίρνει οδηγίες και εντολές από την Ευρώπη. Ο δε κ. Σαμαράς σκέφτεται μόνο το πώς θα αυξήσει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και περιορίζεται στα «παχιά» λόγια, χωρίς να προτείνει ουσιαστικές λύσεις.

Ο ελληνικός λαός αγανακτεί και κατακλύζει τις πλατείες αλλά παράλληλα δηλώνει ότι δεν έχει πολιτικό λόγο. Τότε προς τί οι διαμαρτυρίες; Οι Έλληνες στην πλειοψηφία τους δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν κανένα κόμμα στις επικείμενες εκλογές. Αυτό είναι η λύση; Η ακυβερνησία; Η αστάθεια; Γιατί δεν μπορούμε επιτέλους να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες για το δικό μας συμφέρον;

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ μάχεται και θα μάχεται με τα περιορισμένα της μέσα, για να δώσει φωνή σε όσους Έλληνες βάζουν ακόμη την Πατρίδα τους πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον. Είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε για το μέλλον των παιδιών μας. Για να τους παραδώσουμε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που παραλάβαμε, όχι να τους αφήσουμε πνευματικά και υλικά ερείπια.

 Για να τους παραδώσουμε την Πατρίδα μας με το ήθος και την ομορφιά και τον πολιτισμό της. Γιατί τους ανήκει και δεν πρέπει να ντρέπονται να λένε ότι είναι Έλληνες, αλλά να νιώθουν περήφανα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σ’ αυτή τη γη! Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να διώξουμε αυτούς που μας κατέστρεψαν και να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!

 Γραφείο Τύπου
 Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/16/2011 10:28:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Κοινωνία: "Οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες