ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τη Δευτέρα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Tη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 και ώρα 10.00 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 09-06-2011 συνεδρίασης
2. Κατακύρωση των αποτελεσμάτων του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου καταπολέμησης κοινών και ανωφελών κουνουπιών, για το έτος 2011, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.
 3. Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη Θωμά, στην Αλεξανδρούπολη από 16 Ιουνίου έως 19 Ιουνίου 2011 προκειμένου να...
 παραστεί στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ & Β΄ βαθμού.

4. Έγκριση δαπάνης ποσού € 45.000,00 για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα της Μαίρης Καλαμπάκου, υπαλλήλου της Δ/νσης Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, προκειμένου να καταβληθεί το επίδομα νεφροπαθών για το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου 2011.
5. Έγκριση διοργάνωσης από την Π.Ε. Πρέβεζας, παραδοσιακής βραδιάς Αι Γιάννη (Λαμπατίνες), στην Πάργα και έγκριση των σχετικών δαπανών.
6. Έγκριση διοργάνωσης από την Π.Ε. Πρέβεζας, μουσικής βραδιάς στην Πρέβεζα αφιερωμένη στο Νίκο Γκάτσο και έγκριση των σχετικών δαπανών.

7. Έγκριση δαπανών για τον εορτασμό της 130ης Επετείου της Απελευθέρωσης της Άρτας από τον Τουρκικό Ζυγό, στις 26-06-2011 στην Π.Ε. Άρτας.
 8. Έγκριση μετακίνησης της κτηνιάτρου Ευθαλίας Οικονόμου, υπαλλήλου του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Π.Ε. Κτηνιατρικής της Ιωαννίνων, και της σχετικής δαπάνης, για τη συμμετοχή της σε σεμινάριο με θέμα την εφαρμογή των νέων κανονισμών σχετικά με τη διαχείριση των ζωικών υποπροϊόντων (ΖΥΠ), που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Αθήνα στις 29-06-2011 και 30-06-2011.
 9. Έγκριση μετακίνησης του κτηνιάτρου Φίλιππα Ανδρέου, υπαλλήλου της Δ/νσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου και της σχετικής δαπάνης, για τη συμμετοχή του σε σύσκεψη για την εφαρμογή του προγράμματος μελιταίου πυρετού που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην Θεσσαλονίκη.

10. Έγκριση ανάθεσης των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας, εγγράφων, δεμάτων κλπ για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Ιωαννίνων, για το χρονικό διάστημα από 01-07-2011 έως 30-06-2012.
 11. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ολοκλήρωση εργασιών Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Βρυσοχωρίου», αναδόχου Αντωνίου Καφτάνη, μέχρι την 20-10-2011.
12. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση ζημιών στις 17η και 23η επαρχ. οδούς (από Ψήνα προς 12η επ. οδό και από Τύρια προς Παρδαλίτσα)», αναδόχου Θεοφάνη Χήτου ΕΔΕ, μέχρι 31-07-2011.
13. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποπεράτωση Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και ενίσχυση θεμελίωσής του, στο Δ.Δ. Πλατανιών (Τσεριτσιάνων) Δήμου Σελλών», αναδόχου εταιρείας «ΣΤΑΥΡΟΥ Ν. – ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ Μ. Ε.Ε.», μέχρι την 31-12-2011.

 14. Έγκριση δαπάνης για τη δημοσίευση στον τοπικό ημερήσιο τύπο των Ιωαννίνων, περίληψης διακήρυξης δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου – αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Δ.Δ. Μεταμόρφωσης».
15. Έγκριση συνδιοργάνωσης με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα και έγκριση των σχετικών δαπανών.
16. Έγκριση δαπάνης για την παράθεση γεύματος προς τιμή των συμμετεχόντων στο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο στο Ζαγόρι, για την προστασία της Βιοποικιλότητας.
17. Έγκριση συνέκδοσης με την Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Τζουμέρκων, της ετήσιας έκδοσης «Τζουμερκιώτικα Χρονικά» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/17/2011 09:18:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "Τη Δευτέρα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες