ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ανακοίνωση Π.Ε. Άρτας για τις προτεραιότητες για το Χάρτη Υγείας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις των επιστημονικών και των κοινωνικών φορέων της περιοχής, ύστερα από το διάλογο που διεξήχθη στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011, τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτό που χρειάζεται η τοπική κοινωνία είναι όχι αναδιάταξη, αλλά αναβάθμιση των μονάδων υγείας.

 Επιθυμία όλων είναι το νοσοκομείο Άρτας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με προοπτική αναβάθμισής του, ώστε να γίνει πόλος ανάπτυξης της Άρτας και της ευρύτερης περιοχής (Πρέβεζα, Λευκάδα, Φιλιππιάδα, Αμφιλοχία). Κατόπιν των ανωτέρω δεδομένων προτείνεται:...

1. Επέκταση νοσοκομείου Άρτας.
2. Ίδρυση Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου, στα όρια του Δήμου Αρταίων.
 3. Εκσυγχρονισμός του τεχνολογικού εξοπλισμού των υφιστάμενων Κέντρων Υγείας και βελτίωση των κτιριακών δομών τους.
4. Ενίσχυση των Κέντρων Υγείας με επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατά τη θερινή περίοδο.
5. Βελτίωση της μηχανογράφησης (διπλογραφικό σύστημα) του Νοσοκομείου Άρτας.
6. Ηλεκτρονική διασύνδεση των Νοσοκομείων της Περιφέρειας Ηπείρου.

7. Κατασκευή κτιριακών υποδομών, για τη στέγαση των υγειονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ.
8. Συνεργασία με ασφαλιστικά ταμεία που δεν εδρεύουν στις πρωτεύουσες των περιφερειακών ενοτήτων (π.χ. Οίκος Ναύτου, εφημεριδοπωλών κλπ).
9. Σε πιθανή αναδιάταξη του Νοσοκομειακού Χάρτη της Ηπείρου και των δομών της, προτείνεται η συνεργασία με τα Νοσοκομεία Πρέβεζας και Λευκάδας.
10. Θεσμοθετημένη εσωτερική συνεργασία μεταξύ των νοσοκομείων και των κλινικών.

11. Αναβάθμιση του Τομέα Κοινωνικής Μέριμνας ο οποίος με όλες τις προνοιακές δομές που διαθέτει αποτελεί υποστηρικτικό κλάδο του Τομέα Υγείας. Υποστήριξη της λειτουργίας του Κ.Α.Α.Κ.Υ.Α.Μ.Ε.Α. (Κέντρο Αποκατάστασης Άρτας) και ανάπτυξη πλήρως όλων των δυνατοτήτων του εξυπηρέτησης όσο το δυνατόν περισσότερων και από ευρύτερη περιοχή ατόμων.
12. Επιβεβαίωση και ενίσχυση της αυτοτέλειας του Τομέα Ψυχικής Υγείας Άρτας – Πρέβεζας με τη δημιουργία ή και την ενδυνάμωση των απαραίτητων ψυχιατρικών δομών που σύμφωνα με την τεκμηριωμένη ιατρική κρίνονται απαραίτητοι
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/09/2011 05:23:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ανακοίνωση Π.Ε. Άρτας για τις προτεραιότητες για το Χάρτη Υγείας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες