ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ηπείρου.

Tα προβλήματα που υπάρχουν με τις ημιτελείς κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ηπείρου, σε Άρτα και Ηγουμενίτσα, εξετάστηκαν σήμερα στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Γρ. Γκίκα, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Άρτας κ. Βασ. Ψαθά, αντιπροέδρων του ΤΕΙ και τεχνικών της Περιφέρειας.

Από τη Διοίκηση του Τ.Ε.Ι. εκτέθηκαν αναλυτικά οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, καθώς και οι παρεμβάσεις που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες, ώστε να ολοκληρωθούν τα κτίρια και να αποδοθούν σε χρήση των σπουδαστών. Ο Περιφερειάρχης ...
κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, επαναβεβαίωσε την προεκλογική του δέσμευση να συνδράμει τη διοίκηση του Ιδρύματος για την επίλυση του χρονίζοντος προβλήματος που ταλανίζει το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου.

Στο πλαίσιο αυτό ανέλαβε την υποχρέωση και έδωσε ήδη εντολή, να εξετάσουν οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας τον φάκελο των έργων, ώστε στη συνέχεια - και αφού προηγουμένως υπάρξει απόφαση της Διοίκησης του Τ.Ε.Ι. για συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου που θα τεθεί προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο - να προχωρήσουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την συνέχιση κατασκευής των κτιρίων.

 Τη σημασία που έχει για την Άρτα η ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Ψαθάς, που ενημέρωσε για ζητήματα που έχουν σχέση με τα χρόνια τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν στο Τ.Ε.Ι.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/17/2011 09:06:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες