ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόσπασμα τοποθέτησης Β. Αργύρη στο Π.Σ.Ηπείρου σχετικά με τις εξελίξεις στην "ΔΩΔΩΝΗ".

«Η παράταξη «Ήπειρος Τόπος Να Ζεις» στηρίζει τις προτάσεις των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών για το μέλλον της «ΔΩΔΩΝΗΣ» και μ' αυτό τάσσεται.

1.Υπέρ της τήρησης της ιδρυτικής πράξης που διασφαλίζει τον χαρακτήρα για την οποία ιδρύθηκε η βιομηχανία, η οποία είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνει στον έλεγχο των συλλογικών εκφράσεων των παραγωγών κτηνοτρόφων.
 2.Υπέρ της αποκατάστασης της αδικίας με την αφαίρεση «κλοπή», αφού έγινε με εκβιαστικό τρόπο του 7,7% των μετοχών που έδωσαν καταστατική πλειοψηφία στην Α.Τ.Ε.
3.όταν ανοίξουν οι διαδικασίες μεταβίβασης του ποσοστού , να ...
απαιτήσουμε να τηρηθούν οι Πρωθυπουργικές δεσμεύσεις ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να παραμείνει στους Ηπειρώτες και να διατηρηθεί ο συνεταιριστικός χαρακτήρας της «ΔΩΔΩΝΗΣ». Οφείλουμε ως Περιφερειακή Αρχή να δηλώσουμε πρώτοι παρόντες στην προσπάθεια να παραμείνει η «ΔΩΔΩΝΗ» σε ηπειρώτικα χέρια.

Η δέσμευση του Πρωθυπουργού ο οποίος απεύθυνε ονομαστικά σε μένα , δεν ήταν προσωπική , αφορούσε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου. Το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο που διέπει τον «Καλλικράτη» - άρθρο 194 – μας δίνει τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε τον ηπειρωτικό και συνεταιριστικό χαρακτήρα της «ΔΩΔΩΝΗΣ» . Μπορούμε μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας να συστήσουμε έναν ενδιάμεσο φορέα, ο οποίος θα λειτουργήσει για τη μεταβίβαση της «ΔΩΔΩΝΗΣ» στους Ηπειρώτες παραγωγούς.

Να τεθεί, δηλαδή, επικεφαλής η Περιφέρεια και σε σύμπραξη με άλλους φορείς να αντικαταστήσει την Α.Τ.Ε και να συμβάλλει αποφασιστικά στο να παραμείνει η «ΔΩΔΩΝΗ» σε ηπειρώτικα χέρια».

"ΗΠΕΙΡΟΣ-ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ"
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/03/2011 08:32:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

1 σχόλια for "Απόσπασμα τοποθέτησης Β. Αργύρη στο Π.Σ.Ηπείρου σχετικά με τις εξελίξεις στην "ΔΩΔΩΝΗ"."

  1. Πρέπει να πάμε σε ένα μοντέλο πολλών μικρών ανεξάρτητων αγροτών, και να κρατικοποιηθούν οι εταιρίες χονδρικού-διεθνούς εμπορίου αγροτικών προιόντων και βιομηχανίες τροφίμων συνεταιρισμοί κτλ, και όλες αυτές οι -κρατικές πλέον- εταιρίες να ενοποιηθούν σε 1 πανελλαδική αγροτική εταιρία, που θα αναλάβει να αγοράζει την σοδειά των αγροτών, την μεταποίηση/επεξεργασία/συσκευασία, διακίνηση/μεταφορά/χονδρικό και διεθνές εμπόριο. Και το λιανικό εμπόριο να το αναλάβουν αυτοαπασχολούμενοι μικροέμποροι.

    Η κρατική εταιρία θα είναι ελεγχόμενη απευθείας από το κράτος(κι όχι από συνδικαλιστές/σωματεία), θα χρησιμοποιεί και αλλοδαπούς ως φθηνό εργατικό δυναμικό για βαριές δουλειές, και θα κάνει επιχειρήσεις και σε φτωχότερες χώρες.

    Επίσης το κράτος να χορηγεί γη σε όποιον θέλει να μείνει στην ύπαιθρο, να διευκολύνει τη μονοκατοικία και την αγροικία(σπίτι μέσα στο χωράφι) καταργώντας την οικοδομική άδεια(για τα μεγάλα κτίρια την άδεια να τη βγάζει ο μηχανικός όπως ο συμβολαιογράφος με τα συμβόλαια), και επίσης όποιος θέλει να γίνεται αυτοαπασχολούμενος έμπορος πληρώνοντας κάθε χρόνο ένα ποσό κατ'αποκοπή(και ταυτόχρονα καταργούνται όλοι οι άλλοι φόροι/γραφειοκρατίες/αποδείξεις κτλ).

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες