ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Οι «Αγανακτισμένοι» γίνονται... κόμμα.

Περίπου ένας στους δύο «αγανακτισμένους» της Αθήνας και ένας στους τρεις στο σύνολο της χώρας επιθυμούν το κίνημα να μετεξελιχθεί σε... κόμμα, που θα το εκπροσωπήσει στην Βουλή. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το γκάλοπ – έκπληξη της Κάππα Reserch για το Βήμα της Κυριακής.

Στο σχετικό ερώτημα, μεταξύ όσων απάντησαν από τους διαδηλωτές της Πλατείας Συντάγματος, το 24,1% απάντησε ναι και το 20,1% μάλλον ναι. Θέλουν το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να μετεξελιχθεί σε κόμμα. Αντιθέτως, όχι λέει το 33,3% και μάλλον όχι το 15,6%. Πάντως, φανατικοί με αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι οι «αγανακτισμένοι» της υπόλοιπης χώρας, καθώς σε πανελλαδικό επίπεδο το ναι πιάνει 11% και το μάλλον ναι 18,9% ενώ το...
 όχι 43,3% και το μάλλον όχι 21%.

Κατά την άποψη του 88,7% των «αγανακτισμένων» του Συντάγματος οι αποδοκιμασίες είναι ενάντια στο σύνολο των πολιτικών της χώρας εκφράζουν το περί δικαίου αίσθημα, ποσοστό που πέφτει στο 82,3% όταν η αναγωγή γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο. Η κοινή γνώμη σε ποσοστό 40,9% θα ήθελε να αναλάβει τις τύχες της χώρας ένα σχήμα εθνικής σωτηρίας, ενώ εννιά στους δέκα πολίτες εμφανίζονται απαισιόδοξοι για το μέλλον της χώρας. Αναφορικά με το τι πρέπει να γίνει με το «μνημόνιο 2», οι αγανακτισμένοι του Συντάγματος σε ποσοστό 83,8% ζητούν να καταψηφιστεί ώστε να πάμε αμέσως σε εκλογές.

Στο σύνολο της χώρας ωστόσο τα ποσοστά είναι διαφορετικά, αφού κάτι τέτοιο ζητά μόλις το 47,5% ενώ το 34,8% ζητά να υπερψηφιστεί ώστε να πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου και το πακέτο. Αίσθηση προκαλεί ακόμα το γεγονός ότι ενώ πανελλαδικά οι αγανακτισμένοι πιστεύουν συντριπτικά σε ποσοστό 79,8% ότι είναι θετικό που η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ, στην Πλατεία Συντάγματος η πλειοψηφία πιστεύει το αντίθετο (48,2% έναντι 45,4%).

Τέλος, ενώ πανελλαδικά δύο στους τρεις πολίτες εκτιμούν ότι το κίνημα των «Αγανακτισμένων» είναι ένα ειρηνικό κίνημα διαμαρτυρίας πολιτών, στην Αθήνα τα ποσοστά μοιράζονται...

 star.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/20/2011 01:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Οι «Αγανακτισμένοι» γίνονται... κόμμα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες