ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνάντηση Συλλόγων του χώρου εκπαίδευσης από την ΔΕΠ Ιωαννίνων.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων όλων των Συλλόγων του χώρου εκπαίδευσης στην οποία παρευρέθησαν οι σύλλογοι ΕΕΔΙΠ-1, ΕΕΔΙΠ-2, ΕΤΕΠ, Διοικητικών Υπαλλήλων και της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν, μέσω της αλληλοενημέρωσης, να εξετασθούν πολύπλευρα όλα τα προβλήματα της παιδείας, να καταγραφούν και να κωδικοποιηθούν οι θέσεις όλων των Συλλόγων και να αρχίσει προσπάθεια για μια αντικειμενική ενημέρωση της κοινωνίας. Κοινή θέση όλων των...
 παρευρεθέντων ήταν ότι η συνεχής μείωση της χρηματοδότησης και η παράλληλη μείωση του προσωπικού όλων των κλάδων έχει φέρει την ελληνική παιδεία πολλές δεκαετίες πίσω ενώ το μέλλον της προβλέπεται δυσοίωνο. Εκτός αυτών όμως, διαπιστώνεται ότι το Υπουργείο Παιδείας προετοιμάζει το έδαφος για την παρουσίαση του νέου Νόμου με συνεχή συκοφάντηση καθηγητών και εργαζομένων στην εκπαίδευση προβάλλοντας επιλεκτικά τα αρνητικά σημεία και αγνοώντας προκλητικά τα θετικά.

Οι εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων συμφώνησαν να ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις (θα προσκληθούν και οι Σύλλογοι του ΤΕΙ, των Δασκάλων κ.ά.), με στόχο τον από κοινού αγώνα, όλων των φορέων της παιδείας, για την αφύπνιση της κοινωνίας και την ανατροπή της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης. Η επόμενη συνάντηση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 8 Ιουνίου 6 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/02/2011 07:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση Συλλόγων του χώρου εκπαίδευσης από την ΔΕΠ Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες