ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: "Πωλείται η πίστη των Ελλήνων στον Σιωνισμό".

«Με τη συνεργασία Σιωνιστών – Λεσχών – Ευρωπαίων, γίνεται προσπάθεια η πίστη μας να γίνει ένας αχταρμάς, να υποκύψει στον αγώνα των Εχθρών της Ελλάδος ως μέλος της Παγκόσμιας Θρησκείας» Λόγος κοφτός, μπετόν, χωρίς ναι μεν ... αλλά, από τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

 Και αμέσως: «Η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει από αυτό τον τραγικό δόλιχο που την έχουν σκόπιμα τα δυο κόμματα Εξουσίας δρομολογήσει με τις Δανειακές Συμβάσεις, απορρίπτοντας, επειδή επιθυμούν την υποταγή μας στο δικό τους σύστημα, την Κίνα και τη Ρωσία, όπου προσφέρθηκαν να μας δανείσουν και να μας βγάλουν από την Κρίση.

Δεν έχουμε λάθη, τόνισε ο κ. Σεραφείμ, αλλά προδοσίες, μια σειρά προδοσιών από Πολιτικούς που δεν αντιλαμβάνονται τα προβλήματα του Λαού γιατί είναι δέσμιοι, έχουν.., είπε τέλος ο κ. Σεραφείμ, δεν φοβήθηκα και δεν φοβάμαι…
 κοινή υπογραφή, στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και σε όλα τα παρακλάδια της. Προσωπικά

Τι θα κάνουν;
 Θα με διώξουν;
 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πάρω την Κάρτα του Πολίτη και δεν γνωρίζω πόσοι Ιεράρχες θα την αρνηθούν!

elora.gr/
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/03/2011 03:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

5 σχόλια for "Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: "Πωλείται η πίστη των Ελλήνων στον Σιωνισμό"."

 1. Ανώνυμος

  ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ,ΟΤΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,ΜΕ ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΖΩΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΩΝΑΙΟΥΣ.....
  ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ,ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΖΕ "ΜΠΑΛΑΚΙ" ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΜΑΡΑΙΟΥΣ,ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΔΕΣ,ΧΟΡΜΟΒΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΑΠΟ ΚΟΡΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΜΑΝΗ,ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ Η ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ(ΑΝ ΡΩΜΥΛΙΕΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ κλπ),ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ Κ.Κ.ΚΙΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

 2. Ανώνυμος

  Για τον πάνω άγνωστο...
  Καλά δεν νομίζω να είναι ο Σεραφείμ Κομμουνιστής. Δεν διαφωνώ σε τίποτε απ όσα γράφεις.

  Απλά ο Σεραφείμ αναφέρει πως θα μπορούσαμε να μην είμαστε στο ΔΝΤ επειδή μας δίνονταν και άλλες λύσεις.

  Τώρα ότι θα υπήρχαν ανταλλάγματα για αυτή τη βοήθεια είναι λογικό...
  Το θέμα είναι πως αποκλείεται να μας πίναν το αίμα. Ο Πούτιν και η Ρωσσία αυτή τη στιγμή δεν είναι ότι ήταν την εποχή που αναφέρεις.

 3. Μασώνοι-πράκτορες αρχηγοί εθνικιστικών οργανώσεων
  http://www.youtube.com/watch?v=z-PWCGozs3Q

 4. Η Μασονία είναι έξω από τον Χριστιανισμό για την Ορθοδοξία

  Η Ζ'Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη(1995) κατατάσει ομόφωνα την Μασονία, τον Τεκτονισμό τις Στοές κτλ, στις ασυμβίβαστες με τον Χριστιανισμό ομάδες.

  Δείτε εδώ, στο νούμερο 239:
  http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/heresies/omades_outchrist.html

 5. "ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ"

  Οι κάτοικοι της πολυεθνικής/πολυφυλετικής Ρωσίας, κατάγωνται από τον Ελληνισμό και το Βυζάντιο.

  Η Ελλάδα ως ηγέτης των Ορθοδόξων και ως διάδοχος του Βυζαντίου, θα πρέπει να υπενθυμίσει στους Ρωσόφωνους την καταγωγή τους, και να τους επανελληνοποιήσει, χορηγώντας υπηκοότητα σε όποιον Ορθόδοξο κάτοικο Ρωσόφωνων χωρών θέλει να ξαναγίνει Έλληνας.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες