ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εξασφαλίστηκε η υπερδέσμευση για το Π.Ε.Π Ηπείρου.

Την αύξηση της υπερδέσμευσης για σημαντικούς άξονες του Π.Ε.Π Ηπείρου εξασφάλισε από το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου -Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα.

Αποτέλεσμα αυτού είναι το «άνοιγμα» του προγράμματος και για άλλα έργα πριν ακόμη ξεκινήσει η αναθεώρηση. Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με απόφαση του Υφυπουργού Παναγιώτη Ρήγα ενέκρινε την αύξηση του ποσοστού προγραμματικής υπερδέσμευσης για του Άξονες:..
 • «ΑΠ3: Υποδομές και υπηρεσίες προσπελασιμότητας στην Ήπειρο», κατά 52,8%
• «ΑΠ6: Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Ηπείρου», κατά 53%.

 Η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την θετική αυτή εξέλιξη δηλώνοντας: «Ο αγώνας που επιδοθήκαμε και ως πρώην Περιφέρεια αλλά και τώρα ως Αποκεντρωμένη Διοίκηση φαίνεται πως έχει θετικά και ορατά αποτελέσματα για τον τόπο και τους πολίτες. Με τη υπερδέσμευση που πετύχαμε θα έχουμε τη δυνατότητα να εντάξουμε περισσότερα έργα που θα βοηθήσουν στην αναπτυξιακή τροχιά του τόπου και θα επιφέρουν ακόμη μεγαλύτερα πολλαπλασιαστικά οφέλη στους κατοίκους του.

Στην εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο που διανύουμε και με το ΕΣΠΑ να είναι το βασικό χρηματοδοτικό εργαλείο τη δεδομένη στιγμή, δεν έχουμε περιθώρια για εφησυχασμό. Δουλεύουμε με ένα και μοναδικό στόχο, την εξασφάλιση όσο το δυνατόν περισσότερων πόρων και μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε». Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Ηπείρου προχωρά με σταθερά βήματα προς την υλοποίηση των στόχων (ν+3, Μνημόνιο) του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) υλοποιώντας ταυτόχρονα τις θέσεις και δεσμεύσεις της Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης .

 Αυτό αποδεικνύεται τόσο από την πρόοδο υλοποίησης του Π.Ε.Π. Ηπείρου καθώς είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο απορρόφησης πανελλαδικά ,όσο και από την αύξηση της υπερδέσμευσης που εγκρίθηκε με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να εντάξει έργα σε σημαντικούς άξονες έως και 153%.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/02/2011 08:57:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Εξασφαλίστηκε η υπερδέσμευση για το Π.Ε.Π Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες